Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Telefondan ya
Orda arkadaş çevrem var yedi yıl asla yalnız hissetmemiştim
Ama kendi memleketimde gurbet yaşıyorum 😢
Evet o kriterler de var yani deprem büyük bi caydırıcı ama burda da olabilir kaderde varsa kaçamam diye düşünüyorum 😊
Allah ömrün de ölümün de hayırlısını versin 🤲🏻
Ne kadar kira veriyorsun burada 15 bin 20 bin lirayı gözden cikartman gerekiyor sadece kirası bu .Servisin olacakmi araban varmı yol da çok masraflı burada.

Telefondan ya
Ne kadar kira veriyorsun burada 15 bin 20 bin lirayı gözden cikartman gerekiyor sadece kirası bu .Servisin olacakmi araban varmı yol da çok masraflı burada.
8 veriyorum ama yazın bu rakam minimum 15 olacak eminim
Ayda bir İstanbul’a geliyorum yani her ay oraya gitmek de ayrıca masraf bana gitmesem de duramıyorum

Birde ildeysen ilçeye tayin istesen daha kolay olur gibi geldi .Bizim bakanlikta genelde herkes merkezi ister o yüzden ilçeden ile gitmek zordur ama ilden ilçeye gelsen hemen havada kaparlar
İlçeye gidemem ben buraya alışamadım ilçeye gidersem bunalıma girerim orda hepten
Burda en azından bir iki avm var gezecek ilçede o da yok
Ailemle aynı evde yaşamak da bu saatten sonra zor herşeyime karışır çünkü
Buradayken ayda bir gidip gezebiliyorum en kötü oraya gidersem o da olmaz

İlçeye gidemem ben buraya alışamadım ilçeye gidersem bunalıma girerim orda hepten
Yok ilçeyi ailenle oturursun diye demedim bu saatten sonra zor.ayni ilçede ama ayrı evde gibi düşünmüştüm .insanın kendi düzeni olunca karisilmasi hoş olmuyor

Anladım sen şehir hayatını seviyorsun hareket seviyorsun öbür yerler küçük sıkıcı geliyor .Bende ege taraflarini çok seviyorum Muğla İzmir gibi birde büyük ama aynı zamanda hayatın kolay olduğu Eskişehir gibi yerleri.istanbul çok yorucu geliyor bana .hasta olsan randevu bulamıyorsun nüfus aşırı kalabalık çünkü .Çanakkale'de güzel hem istanbula yakın

Anladım sen şehir hayatını seviyorsun hareket seviyorsun öbür yerler küçük sıkıcı geliyor .Bende ege taraflarini çok seviyorum Muğla İzmir gibi birde büyük ama aynı zamanda hayatın kolay olduğu Eskişehir gibi yerleri.istanbul çok yorucu geliyor bana .hasta olsan randevu bulamıyorsun nüfus aşırı kalabalık çünkü .Çanakkale'de güzel hem istanbula yakın
Yani Kocaeli de olabilir İstanbul’a yakın mavi yeşil mis gibi 😊
beni kararsız bırakan şey vicdan yapmak ya da gitmediğim için pişman olmak.. zorluklarını kabulüm burası benim için daha zor baktıgım zaman. Neyse Bir kaç ay daha düşüneyim bakalım :)
Teşekkür ederim hepinize ilginizden dolayı 💕

Yani Kocaeli de olabilir İstanbul’a yakın mavi yeşil mis gibi 😊
beni kararsız bırakan şey vicdan yapmak ya da gitmediğim için pişman olmak.. zorluklarını kabulüm burası benim için daha zor baktıgım zaman. Neyse Bir kaç ay daha düşüneyim bakalım :)
Teşekkür ederim hepinize ilginizden dolayı 💕
Kocaeli artık İstanbul'un bir uzantısı gibi .Bir tane otobüs var günlük gidip gelen insanlar bile var. Hem doğası çok güzel seviyorum ben orayı İstanbul'dan bunaldikmi oraya kiaçarım .en son yuvaciga gitmiştik masukiyede güzel küçük Karadeniz yemyeşil

Yemekten sonra öbür odaya geçtim bir baktım masanın üstünde 1000 lira var 🤔babam bırakmayacağına göre o bırakmış sonra çözdüm durumu.Avmye gittiğimizde 1200 civarı ödeme yapmıştım ya onun parası .sabah ona kızmıştım. marketi sen niye ödemefin benim kartımdan geçirdik diye oda böyle çözüm bulmuş ama tribinide atmadan gitmemiş
Eskiden olsa vicdan yapar almazdım o parayı.
Şimdi çatır çatır harcarım hatta yetmedi der üstüne isterim🤣

Selam genşler
Cocuklara söz vermiştim karneyi alınca yemeğe götürecektim avmye gittik 350tl menüye verdim
500tlde kiz biseyler aldı defactoda biraktim
200tl otogaz aldım.
Lcwdan kiza aldığım esofmanla kaban olmadı iadeye gidecek
Tiroit ilacım bitmişti agri kesiciler yazdırdım 75tlde eczaneye verdim
Akşamda başka ilden gorumcem geldi kizlariyla kvye. haftasonu orda geçer artik

Kocaeli artık İstanbul'un bir uzantısı gibi .Bir tane otobüs var günlük gidip gelen insanlar bile var. Hem doğası çok güzel seviyorum ben orayı İstanbul'dan bunaldikmi oraya kiaçarım .en son yuvaciga gitmiştik masukiyede güzel küçük Karadeniz yemyeşil
Kesinlikle öyle mavisi yeşili harika bir yer merkezi de insanları falan beğeniyorum tabii oranın da sosyokültürel yapısı bozulmadıysa 🤨

Günaydın hanımlaaaaar
Tatilin ilk günü bugün saçlarımı boyayacağım kendime bir kahve yaptım boyadan sonra da kahvaltımı yaparım
Yarın İstanbul’a gideceğim inşallah çantamı ayarlarım alacaklarımı dün almıştım
Hava da İstanbul yarın için soğuk gösteriyor ama olsundu 💕

Günaydın hanımlaaaaar
Tatilin ilk günü bugün saçlarımı boyayacağım kendime bir kahve yaptım boyadan sonra da kahvaltımı yaparım
Yarın İstanbul’a gideceğim inşallah çantamı ayarlarım alacaklarımı dün almıştım
Hava da İstanbul yarın için soğuk gösteriyor ama olsundu 💕
Günaydın, afiyet olsun canım
Hayırlı yolculuk, iyi eğlenceler 😘

Günaydın, afiyet olsun canım
Hayırlı yolculuk, iyi eğlenceler 😘
Beraber olsun ablacımm 💕
Hataylılar gibi çay bardağında içiyorum değişiklik olsun 🤣 sana da yapim bi tane 😘
Ayyy teşekkür ederiiiiimmmm, hava muhalefeti olmaz inşallah 🤗😘

Eskiden olsa vicdan yapar almazdım o parayı.
Şimdi çatır çatır harcarım hatta yetmedi der üstüne isterim🤣
Ay aman ne vicdan yapacan bu erkeklere vuracan kırbacı🤣
küçük bi vicdan yapınca hemen dengeleri değişiyor asla taviz yok acımak yok🤣 ha Kadir kıymet bilse o ayrı ama gözlemlerim Kadir kıymet bilen erkeklerin neslinin tükenmekte olduğunu gösteriyor 🤣🤣

X