- 6 Ağustos 2010
- 38.638
- 67.626
Büyük 20 üniversitede küçük 17 yaşında lisede.Sizin yavrular kaç yaşında ne ile meşguller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük 20 üniversitede küçük 17 yaşında lisede.Sizin yavrular kaç yaşında ne ile meşguller
Maşallah Sübhanallah küçük niye sizle değilBüyük 20 üniversitede küçük 17 yaşında lisede.
Nasıl yani ?Maşallah Sübhanallah küçük niye sizle değil
Harçlık veririm deyince oda şehir dışı okuyor yanınıada değil gibi algıladımNasıl yani ?
Evet o da şehir dışında okuyor lise son sınıf öğrencisiHarçlık veririm deyince oda şehir dışı okuyor yanınıada değil gibi algıladım
Maşallah darısı bizim çocuklar ımıza olsun. Bende bugün çocukları aldım geldim yarıyıl tatili için mutluyumEvet o da şehir dışında okuyor lise son sınıf öğrencisi
Şu an sömestride
Abisi de tatilde
Ilçede pek para lazım olmuyor diyorlar
Sizin çocuklar kaç yaşındalar?Maşallah darısı bizim çocuklar ımıza olsun. Bende bugün çocukları aldım geldim yarıyıl tatili için mutluyum
16 ve 11Sizin çocuklar kaç yaşındalar?
Allah yollarını ve bahtlarını açık etsin16 ve 11
Allah razı olsun Ümmeti Muhammedin yanısırada bizim yavrularımızın inşallahAllah yollarını ve bahtlarını açık etsin
Allah onların hep güzel günlerini göstersin bizlereAllah razı olsun Ümmeti Muhammedin yanısırada bizim yavrularımızın inşallah
Çok doğruAllah onların hep güzel günlerini göstersin bizlere
Allah'ın emaneti onlar
Bizim imtihanlarımızdan da nasiplerini aldılar yavrular
Hayırlı pazarlarGünaydın hanımlar mutlu huzurlu pazarlar
Ve aleyküm selam canımSelam
Cocuk parasi kenara gidecekti fakat birsuru masraf cikti
Yarisi gitti
2 fatura odendi
Bana baya bir ilac alindi ( antibiotik vs, felaket hastayim)
Araba benzini fullendi
Cocuklar sinemaya goturuldu
Alisveris esimde. Maalesef suyunu cikariyor. Fiyatina bakmadan etmekden,gereksiz set ile dolduruyor. Alisveris listesi yapip yolladim. Bakalim ne alemde olacak