- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.202
TesekkurlerVe aleyküm selam canım
Öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Her işin başı sağlık
Tahmin ettigim gibi. Limiti asip gelmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TesekkurlerVe aleyküm selam canım
Öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Her işin başı sağlık
Acaba karnı açken mi gidiyorTesekkurler
Tahmin ettigim gibi. Limiti asip gelmis
Bilmem ki. Hep acAcaba karnı açken mi gidiyor
Benim eşimde karnı açken markete gittiğinde dünyaları alıp gelir
Bu hep böyledir
Birde değişik şeyler denemeyi sever
Farklı tatlara çok açık biri
Her gittiğimiz yerde farklı ne görse alır
Erkeklerin hepsi aynı onları alışverişe göndermemek gerekiyorBilmem ki. Hep ac
Aksam icin mutlaka abur cubur alir evde ise.
Liste disi bir dunya sey almis. Daha eksik var Birde
Ya bu erkekler kartları kadınlara versinlerErkeklerin hepsi aynı onları alışverişe göndermemek gerekiyor
Ellerinde kart olamyacak ve minimum nakitle gidecekler
Ama nerdeeeeee
Çok sevindim gözünüzaydinMaşallah darısı bizim çocuklar ımıza olsun. Bende bugün çocukları aldım geldim yarıyıl tatili için mutluyum
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda ayağa kalkarsın umarım Dinlenmeye çalışSelamlar hatunlar
Cumartesiden beri yatıyorum yatak döşek
Fena bir grip
2 gün rapor aldım sabah
Akşamda acile gideyim iğne yapıyorlar iyi geliyor. Haftasonu kvye gorumceler gelmişti çocuklar orda yedi bana da göndermişler sagolsunlar. Bugün dipfrizden fasulye çıkardım kolayca pissin
Gözünaydin canım .Oğlanlar yemeğe geldiler ve gittiler dünün etkisinden kurtulamamışlar hala epey bi lafını ettiler
Bugün para harcamadım
Büyük oğlana 500 tl küçüğe 200 tl verdim
Büyük oğlana şubatta giderken 6500 tl havale edeceğim küçük oğlana da 400 tl veririm
Gün paralarını öder , kredi kartı borcunu sıfırlar, faturaları öder ve kendimle yaptığım gün için de 7 gr altın almaya çalışırım nasipse
Kendime biraz da harçlık ayırırım böylece şubat ayını da kaba taslak planladım
Allah muvaffak etsin, amin
Gozunaydn canım Sen yapardın Basarili olacağına eminimOğlanlar yemeğe geldiler ve gittiler dünün etkisinden kurtulamamışlar hala epey bi lafını ettiler
Bugün para harcamadım
Büyük oğlana 500 tl küçüğe 200 tl verdim
Büyük oğlana şubatta giderken 6500 tl havale edeceğim küçük oğlana da 400 tl veririm
Gün paralarını öder , kredi kartı borcunu sıfırlar, faturaları öder ve kendimle yaptığım gün için de 7 gr altın almaya çalışırım nasipse
Kendime biraz da harçlık ayırırım böylece şubat ayını da kaba taslak planladım
Allah muvaffak etsin, amin
Menü nefisMerhaba hanımlar
Markete gidip geldim onun öncesinde kitap okudum ,buzdolabının buzluk kısmını elden geçirdim, temizledim
Bugün burada kar atıştırdı
Oğlanlar için kıymalı ekmek arası tantuni ve öncesinde sıcacık bir terbiyeli yayla çorbası var
Içecek, yoğurt, turşu, puding tamamdır
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimSelam
Cocuk parasi kenara gidecekti fakat birsuru masraf cikti
Yarisi gitti
2 fatura odendi
Bana baya bir ilac alindi ( antibiotik vs, felaket hastayim)
Araba benzini fullendi
Cocuklar sinemaya goturuldu
Alisveris esimde. Maalesef suyunu cikariyor. Fiyatina bakmadan etmekden,gereksiz set ile dolduruyor. Alisveris listesi yapip yolladim. Bakalim ne alemde olacak
Ve aleyküm selam canımSelamlar hatunlar
Cumartesiden beri yatıyorum yatak döşek
Fena bir grip
2 gün rapor aldım sabah
Akşamda acile gideyim iğne yapıyorlar iyi geliyor. Haftasonu kvye gorumceler gelmişti çocuklar orda yedi bana da göndermişler sagolsunlar. Bugün dipfrizden fasulye çıkardım kolayca pissin
Teşekkür ederim ablacimVe aleyküm selam canım
Allah acil şifalar versin kendine çok iyi bak beslemene dinlenmene dikkat et
Teşekkür ederim canimÇok geçmiş olsun canım tez zamanda ayağa kalkarsın umarım Dinlenmeye çalış