- 6 Ağustos 2010
- 39.396
- 69.848
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve aleyküm selam canım üzülme sen çok kilo verdiğin için vücut kendini korumaya almıştırHerkese selam bir haftadır sadece 100 gram vermişim delirecem
sen her halinle fıstık gibisin gülüm, takılmaaaaHerkese selam bir haftadır sadece 100 gram vermişim delirecem
Nane limon içTeşekkür ederim motive yazılarınız için ballarııımmmm
sanırım yine üşüttüm midem ağrıyor çok fenayım Mide ağrısına ne iyi gelir ki
birazdan yiyeyim ablacım teşekkür ederimNane limon iç
Sadece tahin ye
Allah hatrını var etsin ablacım kadri kıymeti bilinenlerden eylesin inşallahBugün taziye ve hasta ziyaretine gittim iyi oldu aradan çıktı gitti
Afiyet şifa olsun ablacımBugün mantı yapmak yine nasip olmadı taziye dönüşü anneme çıktık orada yemek yedik
Mercimek çorbası
Çıtır tavuk
Patates kızartması
Kornişon turşusu
Yoğurt
Ben de aylar sonra köydeyimBugün mantı yapmak yine nasip olmadı taziye dönüşü anneme çıktık orada yemek yedik
Mercimek çorbası
Çıtır tavuk
Patates kızartması
Kornişon turşusu
Yoğurt
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, terleme… havalar bş sıcak bş soğuk, tam hastalık havası, Allah korusun…birazdan yiyeyim ablacım teşekkür ederim
Cenge gider gibi yürüyüşe çıktım terlemeyeyim diye ince giymiştim gördüm ebemin yürüyüşünü
Konum at sobanın karşısında bi uyusam bütün dertlerim hastalıklarım geçerÇok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, terleme… havalar bş sıcak bş soğuk, tam hastalık havası, Allah korusun…
Allah razı olsun kuzucuğumAfiyet şifa olsun ablacım