Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

S Salty araciniz hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin insaallah...
Çok teşekkür ederim ablacım,amin inşallah Ben arabaya bu kadar para yatrmayi doğru bulmuyorum aslında ama eşim çok istedi , arabada güzel kar ediyor kaç yıldır Allah kaza bela vermesin inşallah,Allah her isteyene nasip etsin hayrli bı şekilde ,sizin bahçe işi ne oldu diğer topikten okumuştum

Dag koylerinden birinden haber geldi, esim yarin gidip bakacak. Benim pek icime sinmedi, hemen dibi dere...
Yagislarda dag koylerinde cok kayiplar yasandi...
Esim olabilir gibi derse, ben de gidip bakacagim. Hayirlisi...

Akşam yemeğinden sonraki vakitte arkadaşım telefon etti. Tarlasından evine geçerken bana birşeyler getireceğini zahmet etme dediysem de olmaz dedi.
Biraz önce geldi
Bakla ,fasulye , kabak ve salatalık getirmiş bahçenin ilk mahsulleri diye
Allah razı olsun kesesine bereket
Yarın nasip olursa anneme de götürürüm

Dag koylerinden birinden haber geldi, esim yarin gidip bakacak. Benim pek icime sinmedi, hemen dibi dere...
Yagislarda dag koylerinde cok kayiplar yasandi...
Esim olabilir gibi derse, ben de gidip bakacagim. Hayirlisi...
Hayirlisi olsun inşallah iki arkadaşım da oralardan bahçe almış detayları bilmiyorum ilerisi icin yatırımlık almışlar imarsızmis inşaallah sizin için de güzel gönlünüze göre bir yer denk gelir

Afiyetle yeyin
Benim de kaynvalidem geçen taze fasulye,maydanoz,kabak,karalahana salatalik getirmisti sagolsun.
Maydanozun birazini kış icin kuruttum
Karalahanayi da sicak suya bastim dondurucuya attim sarma icin.

Afiyetle yeyin
Benim de kaynvalidem geçen taze fasulye,maydanoz,kabak,karalahana salatalik getirmisti sagolsun.
Maydanozun birazini kış icin kuruttum
Karalahanayi da sicak suya bastim dondurucuya attim sarma icin.
Sağolasın canım

Sizler de afiyetle yiyin
Tazecik bahçe mahsulü gibisi yok

Günaydın kızlar,
Eşimi eline bir poşet( buzluktan çıkarttığım)poğaça vererek,dualarla nöbete uğurladım, iki ekmek aldı bıraktı sağolsun, hiç dışarı çıkmasam olur Bugün.
Kahvaltıya kız ne isterse onu yaparım,bana kalsa 2 yumurta haşlar, bol yeşillikle yerim.
Haftalık ev temizliği,duruma göre banyo fayansları ve tavanı temizlerim, bugün çamaşır yok.
Nöbet sonrası çıkardıkları, çarşaflar vs yarın yıkarım inş

Çocuklarla kahvaltı ettikten sonra temizliğe başliyacağım.sonra da içimden gelirse biraz poğaça yapacağım,akşama ne yaparim hiç bir fikrim yok.
Havalar serinken kalkıp hemen başliyayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…