Çok teşekkür ederim ablacım,amin inşallah
2020 toplam hedefimi araba kredisi belli olduktan sonra yazabilir miyimKızlar 2020 yılı toplam birikim hedeflerinizi yazabilirsiniz
Temmuz ayı için hedef olarak değil birikime ayırdığımız zaman bildirim yapalım
Tabiki canım2020 toplam hedefimi araba kredisi belli olduktan sonra yazabilir miyimşuan önümü göremiyorum
Dag koylerinden birinden haber geldi, esim yarin gidip bakacak. Benim pek icime sinmedi, hemen dibi dere...Çok teşekkür ederim ablacım,amin inşallahBen arabaya bu kadar para yatrmayi doğru bulmuyorum aslında ama eşim çok istedi , arabada güzel kar ediyor kaç yıldır Allah kaza bela vermesin inşallah,Allah her isteyene nasip etsin hayrli bı şekilde ,sizin bahçe işi ne oldu diğer topikten okumuştum
Hayirlisi olsun inşallah iki arkadaşım da oralardan bahçe almış detayları bilmiyorum ilerisi icin yatırımlık almışlar imarsızmisDag koylerinden birinden haber geldi, esim yarin gidip bakacak. Benim pek icime sinmedi, hemen dibi dere...
Yagislarda dag koylerinde cok kayiplar yasandi...
Esim olabilir gibi derse, ben de gidip bakacagim. Hayirlisi...
Afiyetle yeyinAkşam yemeğinden sonraki vakitte arkadaşım telefon etti. Tarlasından evine geçerken bana birşeyler getireceğini zahmet etme dediysem de olmaz dedi.
Biraz önce geldi
Bakla ,fasulye , kabak ve salatalık getirmiş bahçenin ilk mahsulleri diye
Allah razı olsun kesesine bereket
Yarın nasip olursa anneme de götürürüm
İyi gecelerIyi geceler hanımlar
Allah rahatlık versin
Sağolasın canımAfiyetle yeyin
Benim de kaynvalidem geçen taze fasulye,maydanoz,kabak,karalahana salatalik getirmisti sagolsun.
Maydanozun birazini kış icin kuruttum
Karalahanayi da sicak suya bastim dondurucuya attim sarma icin.