- 14 Ağustos 2019
- 176
- 691
- 34
Bende denemek istiyorum kolay biseye benziyoCanım tarif için çok teşekkürler
Bugün yaptım, bayıldım
Şerbeti sütten tatlıları çok severim
Malum olmuş demekkiAf
Afiyet olsun ablacım ben de tam şimdi elime telefonu aldım sorayım diye
Evet çok pratik ve de lezzetliBende denemek istiyorum kolay biseye benziyo
Sicaktan firini acasim yok,bunaldik sicaklardan
Hiçbir fikrim ve deneyimim yok canımKızlar size bı sorum olacak sıfır araç için kredi kullanacağız da araç gelmeden bankaya başvuru yapabiliyor muyuz,süreç nasıl ilerliyor??
Sevindim yaaa tekrar afiyet olsunMalum olmuş demekki
Kalb kalbe karşıymış
Gerçekten çok beğendim, tam benlik
Memurlar net maaş hesaplama programı tam hesaplıyorSevindim yaaa tekrar afiyet olsun
Bu arada maaşlara 5.75 zam geldi , hesapladim 250 cıvari bişey oluyor yanlış mı hesapladim hayalim bı 400 du
Bilemiyorum malesef,Kızlar size bı sorum olacak sıfır araç için kredi kullanacağız da araç gelmeden bankaya başvuru yapabiliyor muyuz,süreç nasıl ilerliyor??
Evet baktım şimdi hesapladigim gibi malasefMemurlar net maaş hesaplama programı tam hesaplıyor
Çok teşekkür ederiz,kapora verdik aracimizi bekliyoruz kazasız belasız kullanmak kismet olur inşallahBilemiyorum malesef,
Şimdiden hayırlı olsun
Hayırlı olsunÇok teşekkür ederiz,kapora verdik aracimizi bekliyoruz kazasız belasız kullanmak kismet olur inşallah
Benim hedefim her ay bir çeyrek inşallahKızlar yıllık birikim hedeflerinizi yazabilirsiniz
Amin inşallah canım,Allah her isteyene dilediğini hayırlısıyla nasip etsinHayırlı olsun
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Dun gece gozume carpmisti@altısapka nerde banlanmis