Çok teşekkür ederim canımEllerinize sağlık üniversitede oda arkadaşım Bulgaristan gocmeniydi harika gelirdi bu sos. Ama.daha sonra merak edip yapımına bakmadım hic sayenizde baktım aimdi airfryda belki bende kozler yaparım yapmaya çalışırım
Eğitim-öğretim yılınızda hayırlı olsun
Bizde bugün güne girdik ama.ceyregine TL dönecek ibananceyrek alamayiz ama bakalım10Bugün okuldaki arkadaşlar altın günü yapmaya karar verdik 8 kişiyiz
Kişi başı 5 gram altın
toplamda 35 gram toplanacak
Bana 5.sıra çıktı
Fiziki alıp elden vereceğizBizde bugün güne girdik ama.ceyregine TL dönecek ibananceyrek alamayiz ama bakalım
10 kişi ve bana 6.ay çıktı
Hey maşallah sizinki daha iyi. Markasında bellidir iar nadir Gold veya Ahlatlı vb... Yoksa bana bir garip gram getirmişlerdi iki kuyumcu bozmadı ki sertifikasını bilmiyorum ancak hurda ya alırım gramda 7 TL düşük söylemişti bir zamanlar o günden beri bende daha çok TL döngüsü yaşıyorumFiziki alıp elden vereceğiz
24 ayar 5 gram
Bereketli olsun canım. İnciri kaçtan sipariş verdin, beğendin mi? Biz de sabah kahvesinin yanında içine ceviz veya fıstık ezmesi koyup yiyoruz. Özellikle eşimin olmazsa olmazı oldu.Merhaba hanımlar bir iki gündür buralara yoğunluktan uğrayamadım
Herkes iyidir inşaallah
Bugün internetten bir siteden 2 kilo incir ve 2 kilo kabuklu ceviz sipariş ettim bakalım memnun kalırsam tavsiye ederim
Dükkan kiracımdan anahtarı teslim aldım ve kiralık yazısını astım Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Bugün 2500 tl borç alan bir abi de parayı getirdi.
Bir ara okula gittim geldim
hayırlısıyla bir yaz tatilinin daha sonuna geldik.
Abla çatlak dağ inciri aldım çok beğendim annem de öyleBereketli olsun canım. İnciri kaçtan sipariş verdin, beğendin mi? Biz de sabah kahvesinin yanında içine ceviz veya fıstık ezmesi koyup yiyoruz. Özellikle eşimin olmazsa olmazı oldu.
Bende airfryda patlıcan yapıp buzluğa atacağım yaniPazara gittim toplamda 295 tl harcadım
2 levrek 125 tl
Havuç
Kabak
Patlıcan (közleyip dondurucuya koymak için )
Salçalık domates (dondurucuya bütün olarak koymak için )
Öğretmenim bizim de altın gunumu etlulde başlayıp temmuzda bitecek11 olduk çeyrek gunuMerhaba hanımlar mutlu huzurlu akşamlar
Bizim altın gününde 10 kişi olduk haydi hayırlısı
Eylül ayında başlayıp Haziran ayında bitecek
İnşallah diğer temel olanlar ek ek zamlanmazsa daha düşük olur zaten ısınma.gideri başlar kasimdaHer ayın 7 sinden 7 sine mutfak harcamamı hesaplıyorum
Bu ay 7605 tl harcamışım kışlık hazırlıkları, kasap , internetten zeytin yağı, incir, ceviz gibi siparişler ,marketten alınan ve stoklanan malzemeler olunca böyle oldu ,Allah bereket versin .Önümüzdeki aylar daha düşük olur harcama miktarım öyle düşünüyorum .
Bereketli olsun canımÖğretmenim bizim de altın gunumu etlulde başlayıp temmuzda bitecek11 olduk çeyrek gunu
Evet haklısın canımİnşallah diğer temel olanlar ek ek zamlanmazsa daha düşük olur zaten ısınma.gideri başlar kasimda
Amin cümlemize..Bereketli olsun canım
215 TL olmuş...Abla çatlak dağ inciri aldım çok beğendim annem de öyle
Kilosu 150 tl idi
Incirci amcadan
Abla incirci amcanın sitesinde fiyat aynı 150 tl215 TL olmuş...
Sağol canım...Abla incirci amcanın sitesinde fiyat aynı 150 tl