Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Çok teşekkür ederim canım

10Bugün okuldaki arkadaşlar altın günü yapmaya karar verdik 8 kişiyiz
Kişi başı 5 gram altın
toplamda 35 gram toplanacak
Bana 5.sıra çıktı
Bizde bugün güne girdik ama.ceyregine TL dönecek ibananceyrek alamayiz ama bakalım

10 kişi ve bana 6.ay çıktı

Fiziki alıp elden vereceğiz
24 ayar 5 gram
Hey maşallah sizinki daha iyi. Markasında bellidir iar nadir Gold veya Ahlatlı vb... Yoksa bana bir garip gram getirmişlerdi iki kuyumcu bozmadı ki sertifikasını bilmiyorum ancak hurda ya alırım gramda 7 TL düşük söylemişti bir zamanlar o günden beri bende daha çok TL döngüsü yaşıyorum

Bugün çocuğa kırtasiye harcaması yaptık pehhh ne yüksek ücretler .Allah herkesin yardımcısı olsun.eylul maaşı gelmeden gitti.

Pazara gittim toplamda 295 tl harcadım

2 levrek 125 tl
Havuç
Kabak
Patlıcan (közleyip dondurucuya koymak için )
Salçalık domates (dondurucuya bütün olarak koymak için )

Bereketli olsun canım. İnciri kaçtan sipariş verdin, beğendin mi? Biz de sabah kahvesinin yanında içine ceviz veya fıstık ezmesi koyup yiyoruz. Özellikle eşimin olmazsa olmazı oldu.

Bereketli olsun canım. İnciri kaçtan sipariş verdin, beğendin mi? Biz de sabah kahvesinin yanında içine ceviz veya fıstık ezmesi koyup yiyoruz. Özellikle eşimin olmazsa olmazı oldu.
Abla çatlak dağ inciri aldım çok beğendim annem de öyle

Kilosu 150 tl idi
Incirci amcadan

Merhaba hanımlar mutlu huzurlu akşamlar
Bizim altın gününde 10 kişi olduk haydi hayırlısı
Eylül ayında başlayıp Haziran ayında bitecek

Her ayın 7 sinden 7 sine mutfak harcamamı hesaplıyorum

Bu ay 7605 tl harcamışım kışlık hazırlıkları, kasap , internetten zeytin yağı, incir, ceviz gibi siparişler ,marketten alınan ve stoklanan malzemeler olunca böyle oldu ,Allah bereket versin .Önümüzdeki aylar daha düşük olur harcama miktarım öyle düşünüyorum .

Pazara gittim toplamda 295 tl harcadım

2 levrek 125 tl
Havuç
Kabak
Patlıcan (közleyip dondurucuya koymak için )
Salçalık domates (dondurucuya bütün olarak koymak için )
Bende airfryda patlıcan yapıp buzluğa atacağım yani inşallah atacağım bakalım .poşetlerle koyacağım herhalde birşey olmaz

İnşallah diğer temel olanlar ek ek zamlanmazsa daha düşük olur zaten ısınma.gideri başlar kasimda

Bereketli olsun canım
Amin cümlemize..

Tüm.bu birikim sitesinde gezerken bir aydır kendimi tuttuğum network tişört reklamı çıka geldi ekrana .bir baktım %70 indirim aldım bu sefer yani şuan hemencecik sıcağı sıcağına bir paylasim.ha diyeceksiniz birikim grubu sen harcama yaptın diye ama inanın burası olmasaydı ben aldığım ürünü ciddi fiyata alacakmisim.tam.bir ay aman boşver alma kalsın diye diye ilkkez böylesi bir şeyi indiriminden almış oldum.
Firmalar demek 1500 e de kar ediyor 350 ye de satınca kar ediyor yani nasıl ciddi uç meblağlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…