Kesinlikle ozelllikle kadınlar birikim.yapmali.ister calisasim ister ev hanımı olsun . İlla kötü mahiyetli gelecek düşünmek gerekmiyor ama birikim demek.huzur demek...Ben de bu seneye kadar bankada birikim yapıyordum, altın al-sat vs.
Pandemi, deprem, küresel ekonomik dalgalanmalar, batan büyük bankalar, fahiş makaslar, katılım bankası dahi olsa faize bulaşma riski (inancım gereği faiz hassasiyetim var) gibi nedenlerden dolayı, bankada olanı orada bırakıp ( saklama sorunundan dolayı) 2023 yılında tamamiyle fizikiye döndüm… ata lira, cumhuriyet, çeyrek , gram vs ne olursa ortaya karışık
bir kısmını ofiste kasada , bir kısmını evde, bir kısmını da üzerimde muhafaza etmeye çalışıyorum…
Bence az da olsa düzenli bir geliri olan, az Ya da çok ama mutlaka birikim yapmalı, özellikle kadınlar… iyi günde harcama niyetiyle…
Bende.sizİnle ayni mantiktayim bu ay ilkkez bir başka bankanın kredi kartına başvurdum yeni müşteri diye sıfır faizli kart veriyor ondan trendyoldan normaldekinden 280 TL fazla olacak şekilde 5 gram altın aldım. Kartı 1699 TL ödeme yapacağım iki ay sonra başlayacak.iyimi ettim kötümü bilemiyorum. İşte 5 gram oldu .ama altın ne zaman alsam düşüyor baktım tam 170 TL aynı ürün düşmüş