Allah razı olsun canımMaşallah ... bereketli olsun.boyle şeyleri okudukça gaza geliyorum.ne olur hergun yazın. Bende iş güç git gel çocuk okula yollamaca acaip zorluyor.okula gitmek istemiyor ilk gece ağladı bugün kol saatini takmamis pazartesi öğretmenleri kesinlikle takilmayacak demiş 3.sinif eline tlfn vermiyoruz ama.saatide yasaklaninca bilemedik zaten yılın ilk ayında Eylül bitene dek takardik bakalım Allah büyük.
Okullar başlayınca benim ev daha curcuna oluyor daha hiç birşey yapamaz oluyorum kendim icin ama bir o kadarda daha çok yoruluyorum
Sağol canım. İnşallah korktuğun gibi olmaz...Annemlerin ev alttan ısıtmalı günün birinde öyle.patlak verecek diye korkuyorum.
Sizede çok geçmiş olsun
ellerine saglık abla közlenmiş biberi koyarken püf noktası varmı yoksa dırekt közleyıp koyuyormuyuz hani yag surme vs gıbıMerhaba hanımlar mutlu huzurlu pazarlar
Kahvaltımı yaptım
Yaklaşık 2 kilo kırmızı biber közledim derin donrucuya koymak için
Dün , resmini eklediğim lutenitsaları (Balkan sosu )yaptım
Yarın nasipse okulumuz başlıyor çok şükür
Oğlanlar bugün babalarına takılacaklar akşam yemeğinde
Ben de kafama göre takılırım
Muhtemelen kaşarlı sucuklu tost ve kavun yerim
Öncelikle yeni dondurucun hayırlı olsun canımellerine saglık abla közlenmiş biberi koyarken püf noktası varmı yoksa dırekt közleyıp koyuyormuyuz hani yag surme vs gıbı
ben gecmıs yıllarda patlıcan közleyıp koydum ama sonradan dondurucudan cıkardık acıydı hep dökmek zorunda kaldım patlıcan mı acıydı ben mi hata yaptım anlayamadım bi olmayan patlıcandı yıne denemek ıstıyorum buzluk urunleri aşırı kurtarıcı yeni dondurucu aldım bugunde doldurmam şartAllah saglıkla ve sevdıklerimizle yemeği nasip etsin cümlemize
tesekkur ederim abla ben de dıkkat edeyım ona ınsAllah ıyı olur o kadar emek zayi oluyor yoksa ellerine saglık senin deÖncelikle yeni dondurucun hayırlı olsun canım
Ben biberi de patlıcanı da soyarken suya tutuyorum
Patlıcanın o sıra acısı da gidiyor zannımca
Abla sizin adınıza sevindim.Herkese iyi geceler. Allah önce esegimizi kaybettirdi, sonra da buldurup sevindirdi.
Kızımın evine başka bir ustayla kaçak tespit eden cihaz getirttik ve baktirdik. Ne su, ne de kalorifer tesisatında sorun yokmuş. Banyo giderinde bir sorun varmış. Onun da yerini mantık yürüterek nokta atışı buldular. Yer seramiginden bir tanesi kırıldı. Toplamda 1500 TL gitti. Üstelik her iki tesisat grubu da eski komşumuzun dediği gibi yenilenmis. Bütün evi kaldırıp koparacak olan usta tasını taragini toplayıp, morarmis bir sekilde gitti.
Herkes bir tuhaf olmuş. Kazansinlar da nasıl olursa olsun.
Allah bereket versinMerhaba hanımlar okullar açıldı hayat ev ile okul arasında çok şükür devam ediyor
Bugün pazara gittim
Levrek ,turşuluk sivri acı biber, kırmızı köz biber, soğan, patates, şeftali, fasulye, jalepone acı biber, domates ,salatalık, salçalık domates aldım 417 tl ödedim
Somun ekmeği aldım 30 tl verdim
Marketten biber salçası, kola, krem temizlik deterjanı aldım 72.60 tl ödedim
Dün büyük oğlan bana olan borcunu 5 gr altın olarak ödedi
Onun için verdiğim okul parasının yarısını bu yıl itiraz ettim babası ödedi hepsini
Nasılsa boşanırken 5 kuruş talep etmedim ve de zaten çocukların maddi ihtiyaçlarını karşıladığını iddia ediyordu bari yalancı çıkmasın dedim
Nasipse büyük oğlana aylık 3500 tl harçlık vereceğimi söyledim, aramızda kalsın dedim
Bu arada eğitim öğretim tazminatları hesaplara yatırılmış ,Allah bereket versin
Önümüzdeki günlerde nasipse piyasanın durumuna göre hareket etmek istiyorum takipteyim
Allah razı olsun canımAllah bereket versin
Allah razı olsun ablacımDelikanlıya afiyet, şifa olsun.
Kesilen hayvanın her tarafı sevilerek yeniliyorsa güzel fikir.
Bizde gitmiyor.