Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba hanımlar mutlu huzurlu pazarlar 😊

Her zamanki gibi erkenden kalktım
Makinaya çamaşır attım, çıkardım serdim
Kahvaltımı yaptım
Kornişon salataliklari yıkayıp suda beklettim bir müddet o zamana kadar da biraz kitap okudum
Kavanozları kapakları sterileze edip turşuları kurdum
Şimdi bir taraftan ocağa kemikli et koydum haşlansin diye
Yanına bulgur pilavı ,köz patlıcan süzme yoğurtlu, kavun ,acı biber turşusu ,soğan akşam yemeği de tamam

Pazardan salçalık domates almıştım onları yıkayıp bütün olarak derin dondurucuya koydum

Biraz dinlenmeye yani kitap okumaya geçeceğim 😊

Kitap okumak iyi geliyor dün bu ayki 5. Kitabı bitirdim
Müsait dönemde kuran-ı kerim mealini okumaya çalışıyorum

Akşama nasip olursa biraz da okulla ilgili hazırlıklar toplantı tutanakları hazırlarım

Bugün internetten Erzincan 'dan tulum peyniri, beyaz ve siyah dut kurusu ,dut pestili, kuşburnu marmelatı sipariş ettim bunlardan da memnun kalırım inşaallah
Bu yıl Çanakkale'den gelen zeytinyağı ve Aydın 'dan gelen incilerden memnun kalmıştım

Biz de cuma günü tatilden döndük..
Yarın iş, okul maraton başlıyor… 😅

Bol harcamalı bir yazdan sonra, daha az harcamalı bir sonbahar geçiririz inşallah diyorum amaa, üç tane okullu çocuk, yeme, içme,gezme vs derken zor görünüyor… 😅

Oğlanlar harçlıklarına hatırı sayılır zam istiyor mesela 😅

Merhabalar. 🙃
Kızımın dairesinde alt kata su sızıntısı varmış. Usta çağırdık, tam da düşündüğümüzü söyledi. Su boruları maalesef delinmiş. Eski sahibi alt yapıyı yenilemeden, üzerine gorumluk tadilat yapmış. Epeyce iş ve masraf çıktı. Hayırlısı...🙄

Merhabalar. 🙃
Kızımın dairesinde alt kata su sızıntısı varmış. Usta çağırdık, tam da düşündüğümüzü söyledi. Su boruları maalesef delinmiş. Eski sahibi alt yapıyı yenilemeden, üzerine gorumluk tadilat yapmış. Epeyce iş ve masraf çıktı. Hayırlısı...🙄
Merhaba ablacım
Allah kolaylıklar versin inşaallah çok fazla miktarda masraf çıkmaz

Merhabalar. 🙃
Beklenmeyen masraflar çıkabiiliyor dönem dönem,,, ne diyelim sağlık olsun, Rabbim beterinden korusun…

Selamlar. Evin eski sahibi komsumuzu aradık, ebeveyn banyosu hariç bütün su ve kalorifer boruları yenilendi tadilatta diyor. Usta da onlar yalan söylüyor diyor.😵‍💫 Komşumuzun bize yalan borcu mu var yahu...Ayy bu tadilat işleri çok sinir bozucu. 😖 Banyonun küçük bir kısmını kır bak dedik artık. Ustaya kalsa laminatlar dahil her taraf kalkmalı ve borular yenilenmeli. Neye dayanarak bunu söylüyor anlamadık. Usta da tanıdık. Kafamız iyice karıştı. 🤦

Selamlar. Evin eski sahibi komsumuzu aradık, ebeveyn banyosu hariç bütün su ve kalorifer boruları yenilendi tadilatta diyor. Usta da onlar yalan söylüyor diyor.😵‍💫 Komşumuzun bize yalan borcu mu var yahu...Ayy bu tadilat işleri çok sinir bozucu. 😖 Banyonun küçük bir kısmını kır bak dedik artık. Ustaya kalsa laminatlar dahil her taraf kalkmalı ve borular yenilenmeli. Neye dayanarak bunu söylüyor anlamadık. Usta da tanıdık. Kafamız iyice karıştı. 🤦
Ve aleyküm selam abla
Ev kaç yaşında da bu kadar geniş çaplı bir tadilat yapılması tavsiye ediliyor ?

Merhaba hanımlar mutlu huzurlu pazarlar 😊

Her zamanki gibi erkenden kalktım
Makinaya çamaşır attım, çıkardım serdim
Kahvaltımı yaptım
Kornişon salataliklari yıkayıp suda beklettim bir müddet o zamana kadar da biraz kitap okudum
Kavanozları kapakları sterileze edip turşuları kurdum
Şimdi bir taraftan ocağa kemikli et koydum haşlansin diye
Yanına bulgur pilavı ,köz patlıcan süzme yoğurtlu, kavun ,acı biber turşusu ,soğan akşam yemeği de tamam

Pazardan salçalık domates almıştım onları yıkayıp bütün olarak derin dondurucuya koydum

Biraz dinlenmeye yani kitap okumaya geçeceğim 😊

Kitap okumak iyi geliyor dün bu ayki 5. Kitabı bitirdim
Müsait dönemde kuran-ı kerim mealini okumaya çalışıyorum

Akşama nasip olursa biraz da okulla ilgili hazırlıklar toplantı tutanakları hazırlarım
Maşallah ... bereketli olsun.boyle şeyleri okudukça gaza geliyorum.ne olur hergun yazın. Bende iş güç git gel çocuk okula yollamaca acaip zorluyor.okula gitmek istemiyor ilk gece ağladı bugün kol saatini takmamis pazartesi öğretmenleri kesinlikle takilmayacak demiş 3.sinif eline tlfn vermiyoruz ama.saatide yasaklaninca bilemedik zaten yılın ilk ayında Eylül bitene dek takardik bakalım Allah büyük.
Okullar başlayınca benim ev daha curcuna oluyor daha hiç birşey yapamaz oluyorum kendim icin ama bir o kadarda daha çok yoruluyorum

Bugün internetten Erzincan 'dan tulum peyniri, beyaz ve siyah dut kurusu ,dut pestili, kuşburnu marmelatı sipariş ettim bunlardan da memnun kalırım inşaallah
Bu yıl Çanakkale'den gelen zeytinyağı ve Aydın 'dan gelen incilerden memnun kalmıştım
Ooo hemde Erzincan hangi siteden aldiniz

Eklentiler

• 20230912_151026.jpg
    20230912_151026.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 61
X