Çok iyi yapmış güzel günlerde kullanınBugün eşime beyazlar için toz, renkliler ve siyahlar için de sıvı deterjan al dedim. Adam vur deyince öldürmüş, 2*25 adet almış. Neymiş indirimdeymis. Market arabasıyla getirmiş.
Geçen gün ablam sohbet esnasında, birinin soyadını değiştirdiğini söyledi. Torun kulak kabarttı, aa öyle olabiliyor mu dedi...Sanırım kafasından öyle bir düşünce geçti. Üzücü...Ama öyleCanTorun abla 24 sene doğal olarak kan bağım olan soyadını soyumun adını taşıdım bir günde soyum sopum olmayan bir soy ismini taşımaya başladım 22 sene de normalde mantıken benimle kan bağı olmayan hiç alakası olmayan bir ismi taşıdım. Yıllardır savunduğum fikir soy adı adı üstünde kan bağın olan babandan aldığın isim asla değişmemeli kadın için konuşuyorum
Doğan çocuklar da babalarının soyadını alsınlar bu kadar basit .Yıllardır savunduğum şey artık kanunen yürürlükte olan benim gibi düşünenlerin ruh dünyasının içine edildiği gerçeğidir.
Üzücü olan ne abla senin torun annesinin soyadını mı almak istiyor diye düşündünGeçen gün ablam sohbet esnasında, birinin soyadını değiştirdiğini söyledi. Torun kulak kabarttı, aa öyle olabiliyor mu dedi...Sanırım kafasından öyle bir düşünce geçti. Üzücü...
Üzücü olan babasinin beş para etmez bir adam oluşu ve oğlunun da bunu soyadını taşımak istememeyi dusunecek kadar anlıyor olması. Bunun eksikliğini ileride yaşar gibime geliyor. Yani babasına guvenememesi vsvsvs.Üzücü olan ne abla senin torun annesinin soyadını mı almak istiyor diye düşündün
Ilerde eksikliği yaşayacak olan kim ?Üzücü olan babasinin beş para etmez bir adam oluşu ve oğlunun da bunu soyadını taşımak istememeyi dusunecek kadar anlıyor olması. Bunun eksikliğini ileride yaşar gibime geliyor.
Torunum. Her çocuk arkasında dağ gibi bir babayı hak eder...Ilerde eksikliği yaşayacak olan kim ?
Evet ne yazık ki öyleTorunum. Her çocuk arkasında dağ gibi bir babayı hak eder...
Ablacım dinlen elinden geldiğince Allah'a emanet ol
İyi yapmışsın, güzel günlerde giy...Para harcamak için illaki çarşıya çıkmaya gerek yok değil mi evet yok
Dün akşam pijama siparişi vermiştim
Bu gece de 2 adet kot pantalon 1 adet hırka siparişi verdim önümüzdeki aylara hazırlık
Hepsine yaklaşık 800 tl ödedim
Kredi kartı en son 5000 tl yi geçmişti
Daha eylülün 6 sına 15 gün var
Allah razı olsun ablacım daha güzelleri sizlerin olsunİyi yapmışsın, güzel günlerde giy...
Allah sağlıkla yemeği kısmet etsin. Fasulye fiyatına bayıldım ben geçen hafta artık canım cok cektiği için kg’ı 50 tl den almıştım maşallah pek de lezzetliymiş yemeğe doyamadık. Az ucuzlasa 2-3 pişirimlik dolaba atardım.Merhaba hanımlar
Sabah erkenden kalktım duşumu kahvaltımı yaptım sağ olsun ufak oğlanla pazara gittim
Pazarda 851 tl harcadım, aldıklarıma gelince
1 kilo Tereyağ 160 tl
2 kilo patlıcan 20 tl
3 kilo patates 50 tl
1 kilo Kabak 10 tl
2 kilo pembe domates 50 tl
1/2 kg Yeşil biber 15 tl
1 kilo Salatalık 15 tl
2 kilo Kırmızı biber 50 tl
2 adet kavun 74 tl
1 kilo incir 40 tl
1 kilodan fazla taze fasulye 40 tl
1/2 kg 'dan fazla Dolmalık biber 22 tl
15 kilo dan fazla Salçalık domates 185 tl
7 adet mısır 50 tl
1 lt pekmez 70 tl
Allah razı olsunAllah sağlıkla yemeği kısmet etsin. Fasulye fiyatına bayıldım ben geçen hafta artık canım cok cektiği için kg’ı 50 tl den almıştım maşallah pek de lezzetliymiş yemeğe doyamadık. Az ucuzlasa 2-3 pişirimlik dolaba atardım.