Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bugün eşime beyazlar için toz, renkliler ve siyahlar için de sıvı deterjan al dedim. Adam vur deyince öldürmüş, 2*25 adet almış. Neymiş indirimdeymis. Market arabasıyla getirmiş.

Ama öyle CanTorun abla 24 sene doğal olarak kan bağım olan soyadını soyumun adını taşıdım bir günde soyum sopum olmayan bir soy ismini taşımaya başladım 22 sene de normalde mantıken benimle kan bağı olmayan hiç alakası olmayan bir ismi taşıdım. Yıllardır savunduğum fikir soy adı adı üstünde kan bağın olan babandan aldığın isim asla değişmemeli kadın için konuşuyorum
Doğan çocuklar da babalarının soyadını alsınlar bu kadar basit .Yıllardır savunduğum şey artık kanunen yürürlükte olan benim gibi düşünenlerin ruh dünyasının içine edildiği gerçeğidir.

Bugün eşime beyazlar için toz, renkliler ve siyahlar için de sıvı deterjan al dedim. Adam vur deyince öldürmüş, 2*25 adet almış. Neymiş indirimdeymis. Market arabasıyla getirmiş.
Çok iyi yapmış güzel günlerde kullanın

Geçen gün ablam sohbet esnasında, birinin soyadını değiştirdiğini söyledi. Torun kulak kabarttı, aa öyle olabiliyor mu dedi...Sanırım kafasından öyle bir düşünce geçti. Üzücü...

Geçen gün ablam sohbet esnasında, birinin soyadını değiştirdiğini söyledi. Torun kulak kabarttı, aa öyle olabiliyor mu dedi...Sanırım kafasından öyle bir düşünce geçti. Üzücü...
Üzücü olan ne abla senin torun annesinin soyadını mı almak istiyor diye düşündün

Üzücü olan ne abla senin torun annesinin soyadını mı almak istiyor diye düşündün
Üzücü olan babasinin beş para etmez bir adam oluşu ve oğlunun da bunu soyadını taşımak istememeyi dusunecek kadar anlıyor olması. Bunun eksikliğini ileride yaşar gibime geliyor. Yani babasına guvenememesi vsvsvs.

Torunum. Her çocuk arkasında dağ gibi bir babayı hak eder...
Evet ne yazık ki öyle
Öyle insanlara denk gelmişiz ki ne koca olabildiler ne adam gibi baba
Erkek dediğin evini çeker çevirir korur kollar
Ben anlayamadım bunları evliliğin uzağından yakınından geçemeyecek insanlarmış vesselam
Lay lay lom fikirli daha doğrusuz fikirsiz zikirsiz insancıklar
Allah bildiği gibi yapsın bizlerin de çocukların da sorusunu sorsun en yakın vakitte

Para harcamak için illaki çarşıya çıkmaya gerek yok değil mi evet yok
Dün akşam pijama siparişi vermiştim
Bu gece de 2 adet kot pantalon 1 adet hırka siparişi verdim önümüzdeki aylara hazırlık

Hepsine yaklaşık 800 tl ödedim

Kredi kartı en son 5000 tl yi geçmişti
Daha eylülün 6 sına 15 gün var

İyi yapmışsın, güzel günlerde giy...

Merhaba hanımlar
Sabah erkenden kalktım duşumu kahvaltımı yaptım sağ olsun ufak oğlanla pazara gittim
Pazarda 851 tl harcadım, aldıklarıma gelince

1 kilo Tereyağ 160 tl
2 kilo patlıcan 20 tl
3 kilo patates 50 tl
1 kilo Kabak 10 tl
2 kilo pembe domates 50 tl
1/2 kg Yeşil biber 15 tl
1 kilo Salatalık 15 tl
2 kilo Kırmızı biber 50 tl
2 adet kavun 74 tl
1 kilo incir 40 tl
1 kilodan fazla taze fasulye 40 tl
1/2 kg 'dan fazla Dolmalık biber 22 tl
15 kilo dan fazla Salçalık domates 185 tl
7 adet mısır 50 tl
1 lt pekmez 70 tl

Allah sağlıkla yemeği kısmet etsin. Fasulye fiyatına bayıldım ben geçen hafta artık canım cok cektiği için kg’ı 50 tl den almıştım maşallah pek de lezzetliymiş yemeğe doyamadık. Az ucuzlasa 2-3 pişirimlik dolaba atardım.

Allah razı olsun boza cım

Fasulyenin kilosu 50 tl burada da genel olarak bir tanıdık 35 tl den verdi bana cinsi boşnak dediğimiz tür aynı kişiden kabak aldım sana kilosu 10 tl dedi
Ben de fasulyeyi 40 tl lik yap toplam 50 tl vereyim dedim para üstü vs almamak için

Bugün pazardan gelince oğlana kahvaltı yaptırıp gönderince dışarı hemen domates ve kırmızı biberli sos hazırlamaya koyuldum
Aldığım malzemenin yarısıyla resimdekileri yaptım
Yarın sabahtan mutfağa güneş gelmeden kırmızı biber ve patlıcan közlemek istiyorum
Patlıcanlardan tekrar kurutmak istiyorum bakalım yarın ola hayrola ne yapacağıma karar veremiyorum şimdi yorgunluktan

Akşam yemeği menüm

Sebzeli tavuk kuşbaşı
Nohutlu pilav
Kabak mücver
Ayran
Kola

Eklentiler

• 20230822_185850.jpg
    139,6 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba hanımlar

Sabah erkenden kalktım duşumu alıp kahvaltımı yapıp kışlık sos yaptım

Alacaklarım henüz gelmediği için ben de elimdeki parayı birleştirip 3 cumhuriyet altını borcumu kapatamadığım için elimdeki tl nin bir kısmıyla 600 dolar aldım.

Akşam yemeği olarak planladığım

Taze fasulye
Nohutlu pilav
Cacık
Karpuz

Bugün sos yapımı bitti
Kalan domatesleri yıkayıp bütün olarak derin dondurucuya koydum
Aldığım mısırların birazını haşladım geri kalanını dondurucuya koydum

Okullar açılmadan kış hazırlığının büyük bölümü bitti iyi oldu
Bu sene zeytin kurmaya gerek yok geçen sene kurduğum siyah zeytin ve yeşil zeytin var birer 5 lt lik bidon benden başka yiyen yok ben okulda kahvaltı yaptığımız zaman okula da götürüyorum arada

Kışlık peynir annemlerin bodrum katında

Reçel yapmadım, annem verdi
Ben pekmez susam ezmesi ,pekmez tahin ,bal tüketiyorum daha çok
3 kavanoz tahin , 1 lt pekmez aldım yedek olarak
Susam ezmesi alırım ilerleyen günlerde 1 kilo filan

Kış mevsiminde kış sebzelerini tüketmeye özen gösteririm o nedenle yeşil fasulye filan koymak pek istemiyorum bana bu senelerde dondurucudan çıkan taze fasulye tuhaf kokuyor

Küçük oğlan seviyor taze fasulyeyi ama onlar okuldan hafta sonu geldiğinde elimden geldiğince protein ağırlıklı beslensinler istiyorum

Bakalım bu sene lise son ne kadarlık zaman diliminde eve gelir bilmiyorum ,hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…