Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Allah sağlıklı günlerde yemeyi nasip etsin.
Biz geçen sene 5*5 bidon zeytin kurduk ama yetmedi. Bu sene nasipse 5*8 bidon düşünüyoruz.

Merhaba hangi grup aktifse benide gruba alır mısınız? Acaip dışarıda yeme içmeye bir düşkün oldum.korona sonrası olanında olmayanida har vurup harman savuran bir ben oldum ..aman birdahami gelecek dünyaya diye diye benim içimde bir başka bir ben oldum.gecen yıl aman ölüm var neye kışa hazırlık yapacam.dedim dedim.difrizi de çektim doldurmadim zaten derken şubata dek kendime bak yazık ettim.hersey çok zamlandi diye iç geçirirken deprem de olunca bak bak çok iyi etmişim hayat çok kısa kalp kırma iyi ol dua et görevlerini yap stokcu olma vs vs harca ye iç gez yardım sadaka yasa. Dedim durdum.ama bir hasta olunca hastanelerde yer yok en basit bir amelyat kaç bin TL ek ücret veriyoruz çocuğun beyin mr i var taaa universite hastanesi 20 Aralık 2024 e verdi tarih eee niye imiş parannolacak dedirtti bana .yine harca yardım.et ama.olculu ol İdil dedim kendime.ne olur yardım edin büyük bir sorundayim

Merhaba canım hoşgeldin
Biraz kendinden bahset çalışıyor musun, evli misin toplam gelir giderin nedir ?

Merhaba canım hoşgeldin
Biraz kendinden bahset çalışıyor musun, evli misin toplam gelir giderin nedir ?
Pek iyi gitmeyen evliliğim var . 657 e tabiyim çalışıyorum bir çocuk annesiyim eskiden becerikli hamarattik takı eşimden boşandım aman bananeci oldum çocuğa sebep birdaha evlendik korona da birbirimizi yedik aynı anda okadar uzun saat evde duramadik .sonra da aman boşver o oldum.bu adammzerre hak etmiyor dedim.yoksa birikimli normal ailesine bağlı biriyimdir.

Ayrıca kendi kendime birikim eşimin bir kuruşunu yemem kendi kira gelirlerim var maasimda var ben eve bakarım cocugada ama çocuğa sebep biraz birikim.yapmaliyim .adam çocuğu devlet okuluna yazdirtti sözde para birimtirecekti ama kendi anasigile yegenlerine bacisina harcadigini gördükçe bende de istek ruh kalmadı klasik dert yanmalar. Ayrıca mal ayrımı protokolümuz de var yani benim malım.benim.iyiki.dedim.kendi kiramizi bile senin gelirin çok sen öde derdinde. Kira bende faturalar bende ancak benzin vs alırsa arabasına alır ki benim aracımda sattık kışın evlenince iki araca gerek yok dedik... Tüm.fatutalar kira ödemesi marketin çoğunluğu bende. İçimden zerre birşey yapmak gelmiyor

I idilkaya çok üzüldüm

Bu adamın eve ne katkısı var anlamadım senin bir bayan olarak evi geçindirme yükümlülüğün zaten yok .
Senin kira gelirlerin vs onu zaten ilgilendirmez
En iyisi boşamak fakat madem çocuk için bir araya gelmişsiniz o zaman eve yapılan harcamaları ortadan ikiye bölün paylaşın çocuğa yapılan masrafı da öyle
Aklı başına geliversin

İşte arabayı bakıma.goturmek uzun yolculuk tatillerinde araba sürmek çocuğun hastane işlerinde hastaneye götürmek marketten aldiklarimi yukarı eve taşımak (ki artık sanal markette var bunu artı saymam saçma oluyor) gerçekten ciddi anlamda bir katkısı yok çocuk için evliliklerin devamına karşıyım karşıyım ama çocuğun özel durumu sorun olmasaydı . Kendi ailemde iki buçuk yıllık boşanma sürecinde aman bu yakanizda yalandan ne diye ayrıldınız hastanelere hep beraber gidiyorsunuz diye diye görüştüler yani kesinlikle büyük sorun . Adamın zaten ciddi psikiyatrik vaka birsuru ilaç kullanıyor bipolarmiymis neyse çok berbat birşey zaten takıntılı da Allah'a havale ediyorum ama hakkımı da helal etmiyorum, ömrümü tüketti. Her neyse kendim için güzel birikimler yapmaliyim

Ailenin söylemlerine katılmıyorum, üzüldüm ve de çok kızdım çünkü sen aile olarak kızına böyle davranır ya da söylemde bulunursan el ne yapmaz ortada bir evlat olunca ve özel bir durumu olan evlat kızınız ne yapacaktı peki dünyaya tek başına mı getirdi bu yavruyu madem öyle sizler kızınıza destek çıkın her anlamda ve karşıdakinin yokluğunu hissettirmeyin
Akıl veren çok para veren yok misali

Allah razı olsun..kimse dogdugu aileyi sevemiyor ama.kuracagi aileyi secebilmeli.. benim yine iyi bile durumum Allah kimseyi maddi.yoklukla asla.sinamasin... çok teşekkür ederim

I idilkaya Allah hepimizin yardımcısı olsun canım herkesi herşeyi sev değer ver ama sevilip saygı duyuluyor ve değer görüyorsan

Bu lafım en çok da kendime

Yaşın kaç?

I idilkaya Allah hepimizin yardımcısı olsun canım herkesi herşeyi sev değer ver ama sevilip saygı duyuluyor ve değer görüyorsan

Bu lafım en çok da kendime

Yaşın kaç?
Amin. Yaş 37 oldu yolu ne güzel yalnız yarilamistim ama diğer yarım belliki daha berbat olmaya devam edecek. Allah çocuklarımıza sağlık versin ama oyle.boyle hayat bitecek. Tutunamayanlar in yazarı oğuz Atay'ın sevdiğim bir sözü vardı hayatımın başı ve sonu belli bari araları iyi geçireyim diye benimm o aralarda berbat olacak ya Allah büyük.

kızlar unutmadan yazayım A 101 de nohut 24.95 tl

Başka başka indirimler de var benim stoğa atmak için nasipse alacağım

Şimdi duşumu alıp kahvaltı yapmam lazım sonrası markete inerim

Yalnız değilsin bu konuda ama en azından şöyle düşünelim zararın neresinden dönebiliyorsak kardır

Yaşım 46 Allah'a emanet 19 ve 16 yaşlarında 2 oğlum var
Öğretmenim ve hikayemi bilenler bilir özetle narsist bir eş ve narsist ailesinin uyguladıkları psikolojik şiddet çocuklar için sabrım ve 22 yıllık evliliği 5 dk lik teneffüste tek celsede boşayıp bitirmem kendime yaptığım bir iyilik oldu

Döndüğüm zararlara tekrar tekrar batmak iyi olmasa da kesinlikle çocuklarla boşanma yaşı olmalı yada benimki kaldıramadı diye düşünüyorum sizin evlatlar ideal yastalar elbette zor ergenlerle olmak büyütmek Allah kolaylık versin öğretmenim. Çok fazla sabr edebileceğimi sanmıyorum evlat için bile cekilmeyince çekilmiyor .

Nohut için de Ankara Çankırı nohutu iyi derler ama ben de geçen yıl a101 ile binden almıştım malum nasılsa hayat berbat stoklama idil.dedim.kendime sonra anlık marketlerden aldım ve çok da.guzel.lezzetli geldi kışın o yüzden bu yılda alacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…