Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba hanımlar

Bugün uyandım uyudum erken saat 11.00 i bulmuş biraz tembellik yaptım bugün

Kalkınca çamaşır attım makinaya dün yıkananları yerlerine yerleştirdim

Bugün zeytinyağlar geldi gerçekten kaliteli yağlar beni çocukluğumun zeytinyağı tadıyla buluşturdular ,gerçekten güvenilir firma bulmak zor.

Bugün oğlanlara dedim birazcık da babanızla takılın size akşam yemeğinde diye

Kendim de peynir ekmek karpuz hafif yiyecekler istedim hava çok sıcak olduğu için

Bugün markette 386.66 tl
Ekmek aldığım yerde 54 tl
Trendyol markette 99.50 tl harcadım

A 101 de 10 tl üzerine bingo sıvı çamaşır deterjanı 2 lt lik indirimde haberiniz olsun
Keza yumuşatıcı da öyle
10 tl üzerine 2 adet sıvı deterjan ve de ped aldım

3 kg lik torku şeker de indirimde ama markette satışta yoktu
Kırmızı Mercimek 19 tl ye düşmüş 2 paket aldım stok için

Ezine 600 gr lik peynir 95 tl ye düşmüş reyonda 1 tane kalmış onu da ben aldım 🤣🤣🤣

herkese hayırlı huzurlu geceler 😊

Epeydir gelmemisim, öyle ki şifremi unutmusum. Yeniden guncelledim. Anacığım hasta, yaşlılık çok zor. Gözümün önünde her gün eriyor. Şükür ki ağrısı sızısı yok. Dualarınıza talibiz...😔

Epeydir gelmemisim, öyle ki şifremi unutmusum. Yeniden guncelledim. Anacığım hasta, yaşlılık çok zor. Gözümün önünde her gün eriyor. Şükür ki ağrısı sızısı yok. Dualarınıza talibiz...😔
Allah acil şifalar versin versin teyzemize
çektiği sıkıntılar kefareti olsun ,amin

Eşimle ne yapsak vs diye düşünürken, malda kalmaya karar verdik. Bütçemizi sarsmayacak şekilde aylık 9500 TL ödemeli, 24 ay vadeyle deniz kenarinda ikinci termal devre mulku aldık. 4.odemeyi yaptık bile. Diğer yandan az çok demeden borsada uzun vade hisse biriktirmeye devam ediyorum.
Ara ara da gördüğüm kâri reelize edip, lot arttiriyorum. Ufak ufak altın ve döviz almaya da devam ediyorum. Borsanin dip yaptığı zamanlarda yedek akçe çok iyi oluyor...🙃

Bu seneki sıcakları görünce yaz sonu veya kışa doğru klima taktırmaya karar verdik. Var mı tavsiyesi olan? 🙄
Abla hepsi burada ve trendyol gibi satış sayfalarındaki kullanıcı yorumları bence fikir verebilir
Bizim memlekette klima kullanımı neredeyse yoktur

Bu seneye kadar hiç ihtiyaç duymadık ama, bu yaz hepimiz bayılacak yer arıyoruz. 😰
Bu yaz gerçekten çok değişik sıcak bir yaz
Nemlilikle birlikte düşünemiyorum bile

Abla 4 puan üzeri ürünleri ya da 5 yıldız ürünleri satıcısı 10 puana yakın mağazaları bir gözden geçir derim

Bir de googleden en iyi klima diye de aramanı tavsiye ederim

Hayırlı akşamlar hanımlar

Bugün bankamatik kartım gelmiş okula onu almaya gittim

Geçen gün gelen kredi kartım ve bugünkü gelen bankamatik kartında üzerinde yazan soyisim değişikliği talebinde bulundum gene hatalı gelmiş
Ben de yine değiştirmelerini isteyeceğim düzeltene kadar durmak yok 🤭🤣

Bugünkü harcamam 103.5 tl karpuz ve yoğurt aldım

akşam menüm

Mercimek yemeği
Makarna
Kıymalı türlü
Sebzeli tavuk kuşbaşı
Cacık
Karpuz

Hayırlı akşamlar hanımlar

Bugün bankamatik kartım gelmiş okula onu almaya gittim

Geçen gün gelen kredi kartım ve bugünkü gelen bankamatik kartında üzerinde yazan soyisim değişikliği talebinde bulundum gene hatalı gelmiş
Ben de yine değiştirmelerini isteyeceğim düzeltene kadar durmak yok 🤭🤣

Bugünkü harcamam 103.5 tl karpuz ve yoğurt aldım

akşam menüm

Mercimek yemeği
Makarna
Kıymalı türlü
Sebzeli tavuk kuşbaşı
Cacık
Karpuz
Afiyet olsun...
Kızım da ilk bosandiginda özellikle banka kartlarında soyadinin degismemesine çok sinirleniyordu. 😄

X