Bereketli olsunMerhaba...
Bugün dondurucuya atmalik mürdüm eriği, vişne ve kızılcık aldık. Ne kadar tuttuğunu hiç soylemeyeyim.
Ciksss...Bereketli olsun
Söyle söyle abla
Abla bu sene meyve fiyatları da çok uçuk herşeyde olduğu gibi Allah sonumuzu hayretsinCiksss...
Allah acil şifalar versin versin teyzemizeEpeydir gelmemisim, öyle ki şifremi unutmusum. Yeniden guncelledim. Anacığım hasta, yaşlılık çok zor. Gözümün önünde her gün eriyor. Şükür ki ağrısı sızısı yok. Dualarınıza talibiz...
Amin , Allah razı olsun.Allah acil şifalar versin versin teyzemize
çektiği sıkıntılar kefareti olsun ,amin
Abla hepsi burada ve trendyol gibi satış sayfalarındaki kullanıcı yorumları bence fikir verebilirBu seneki sıcakları görünce yaz sonu veya kışa doğru klima taktırmaya karar verdik. Var mı tavsiyesi olan?
Bu seneye kadar hiç ihtiyaç duymadık ama, bu yaz hepimiz bayılacak yer arıyoruz.Abla hepsi burada ve trendyol gibi satış sayfalarındaki kullanıcı yorumları bence fikir verebilir
Bizim memlekette klima kullanımı neredeyse yoktur
Bu yaz gerçekten çok değişik sıcak bir yazBu seneye kadar hiç ihtiyaç duymadık ama, bu yaz hepimiz bayılacak yer arıyoruz.
Afiyet olsun...Hayırlı akşamlar hanımlar
Bugün bankamatik kartım gelmiş okula onu almaya gittim
Geçen gün gelen kredi kartım ve bugünkü gelen bankamatik kartında üzerinde yazan soyisim değişikliği talebinde bulundum gene hatalı gelmiş
Ben de yine değiştirmelerini isteyeceğim düzeltene kadar durmak yok
Bugünkü harcamam 103.5 tl karpuz ve yoğurt aldım
akşam menüm
Mercimek yemeği
Makarna
Kıymalı türlü
Sebzeli tavuk kuşbaşı
Cacık
Karpuz
Abla "kimliğini arayan kadın "adında bir kitap çıkartırsam şaşırmayınAfiyet olsun...
Kızım da ilk bosandiginda özellikle banka kartlarında soyadinin degismemesine çok sinirleniyordu.