Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba kızlar

Ekdersler yatırıldı elimdeki tl ile birleştirip 1 adet Cumhuriyet altını aldım 2 gün önce, nasipse yarın maaş yatırılacak 1 tane daha alıp toplam borcu 5 adete düşürmek istiyorum 😊

Faturalar ödendi, doğalgaz faturası bu ay gelmedi bir de 2650 tl kredi kartı borcumu öderim.

Kiracının kirayı ödemesini bekliyorum
Alt kattakiler kalan 550 tl yi verdiler
Bir arkadaş borcu olan 600 tl yi ödedi
Ufak oğlan babasından 400 tl getirmiş

2 gündür okula destekleme yetiştirme kursuna gidiyorum
Bende durumlar bu şekilde 😊

Bizde de ek ders yatırıldı,500 u eksiye kesildi 1700 kaldı.Annemin SGK sinin 1000 ini lni ödeyim dedim bir girdim sisteme Ocak ayında 517 zam ile 1668 olan SGK ödemesi bu ay da beklenmedik şekilde zam gelip(üstelik 490 TL) 2158 olmuş.Sok geçirdim.Temmuzda zam yoktu oysaki..Bir yılda 1007 TL zam gorduky.Neyseki Ağustos ayı son ödeme..Allah ağız tadıyla uzun bor ömür emekli maaşı olarsk geri almayı nasip etsin anneme.
Yarın maaş ile giderlerden sonra biletleri de alincs bir şey kalır mı bilmem birazdan hesaplarım

Bizde de ek ders yatırıldı,500 u eksiye kesildi 1700 kaldı.Annemin SGK sinin 1000 ini lni ödeyim dedim bir girdim sisteme Ocak ayında 517 zam ile 1668 olan SGK ödemesi bu ay da beklenmedik şekilde zam gelip(üstelik 490 TL) 2158 olmuş.Sok geçirdim.Temmuzda zam yoktu oysaki..Bir yılda 1007 TL zam gorduky.Neyseki Ağustos ayı son ödeme..Allah ağız tadıyla uzun bor ömür emekli maaşı olarsk geri almayı nasip etsin anneme.
Yarın maaş ile giderlerden sonra biletleri de alincs bir şey kalır mı bilmem birazdan hesaplarım
Çok şükür canım annenin emeklilik primlerini yatırma süreci de bitiyor ,senin adına çok sevindim

Ne mutlu sana hayırlı evlat Allah senin dünyada ve ahirette her daim yar ve yardımcın olsun

Çok şükür canım annenin emeklilik primlerini yatırma süreci de bitiyor ,senin adına çok sevindim

Ne mutlu sana hayırlı evlat Allah senin dünyada ve ahirette her daim yar ve yardımcın olsun
Amin canım inşallah Allah razı olsun 🤲Hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Sukur bitti ve tam da vaktinde bitti.Sgk yerine kreş ödeyeceğim artık kısmetse inşallah oglusa.İkisi bir arada denk gelmediği de iyi oldu

Merhaba kızlar

Ekdersler yatırıldı elimdeki tl ile birleştirip 1 adet Cumhuriyet altını aldım 2 gün önce, nasipse yarın maaş yatırılacak 1 tane daha alıp toplam borcu 5 adete düşürmek istiyorum 😊

Faturalar ödendi, doğalgaz faturası bu ay gelmedi bir de 2650 tl kredi kartı borcumu öderim.

Kiracının kirayı ödemesini bekliyorum
Alt kattakiler kalan 550 tl yi verdiler
Bir arkadaş borcu olan 600 tl yi ödedi
Ufak oğlan babasından 400 tl getirmiş

2 gündür okula destekleme yetiştirme kursuna gidiyorum
Bende durumlar bu şekilde 😊
Bereketli olsun☺

Günaydın hanımlar, temmuz zammını normalde pek görmem dilime girdiğim için ama bu defa hatri sayılır bir fark gördüm Allah bereket versin.Kk ya ödeme yapip limitini 6000 den 3000 e düşürdüm.Annemin SGK sini tamamladım,kirayı gönderdim.Birikime bişey alirim bugün Allah'ın izniyle 🤲😊

Günaydın canlar Cumamız arefemiz mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah

Sabah sabah kahvaltımı yaptım duşumu aldım
Çok şükür 1 saat bile sürmeden bankadan parayı çektim kuyumcudan 1 Cumhuriyet altını aldım
Annemin market alışverişini yaptım geldim
Küçük yerin nimetini yaşıyorum 😍

Merhaba kızlar iyi geceler
Malum bayram bitse de tatil devam ediyor
Inşaallah herkesin keyfi yerindedir
Bu aralar gıda ürünleri için baya para harcıyorum
Kimi stokluk, kimi kışlık vs vs 😊

Kızlar geçen gün yaptığım starbucks kurabiye tavsiye ederim nescafe yanına çok yakışıyor

Eklentiler

• 20220713_195012.jpg
    20220713_195012.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 87
  • 20220713_192140.jpg
    20220713_192140.jpg
    155,1 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba hanımlar
Bugün maaşlarını alanlar ,kazançlarımız bol bereketli olsun inşaallah

3019 tl Kredi kartı
156 tl cep telefonu faturası ödendi

3000 tl yurtdışına 2 kurbanlık bedeli ayrıldı