- 28 Mart 2020
- 6.017
- 23.933
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın şekerim, nasılsın?Gunaydin hanimlar
İç guveysinden halliceGünaydın şekerim, nasılsın?
Çok şükür şimdilik çok iyiyim bakalımİç guveysinden hallice
Sen nasilsin ablacım?
Allah iyilik versin masallahÇok şükür şimdilik çok iyiyim bakalım
Amin canım Allah razı olsunAllah iyilik versin masallah
Amin ablacim 4 gözle bekliyoruz hayirlisi olsunCennetmeyvesii canım Lgs sonuçları yarın açıklanacakmış ,kızının ve bütün evlatların haklarında çok hayırlı ve hayırlara vesile olacak sonuçlar gelir inşaallah
Merhaba canım nasılsın, sınav sonucunuz nasıl geldi? Inşaallah istediği bir sonuçla karşılaşmıştır.Amin ablacim 4 gözle bekliyoruz hayirlisi olsun
Merhaba ablacım vallahi iyi değilim puan istediği gibi gelmedi tam sınırda tercihi yapalım bakalim. Napicaz bilmiyorum.Merhaba canım nasılsın, sınav sonucunuz nasıl geldi? Inşaallah istediği bir sonuçla karşılaşmıştır.
Istediği yeri yazsın birkaç adet de biraz düşük puanlı ama gitmek isteyebileceği yeri yazsınMerhaba ablacım vallahi iyi değilim puan istediği gibi gelmedi tam sınırda tercihi yapalım bakalim. Napicaz bilmiyorum.
İlimiz küçük biri fen lisesi 2de sinavli alan lise var baska yok. İl dışına da babası izin vermiyorIstediği yeri yazsın birkaç adet de biraz düşük puanlı ama gitmek isteyebileceği yazsın
Allah yardım etsin
Senin bu gayretlerine kayıtsız kalmasına kızdım bakİlimiz küçük biri fen lisesi 2de sinavli alan lise var baska yok. İl dışına da babası izin vermiyor
Sınavla alan imam hatibe gider en kötü yapacak bisey yok düzgün calismadi hep bi bahane buldu özel hoca tuttum bi bahaneyle istemedi şimdi yine ben sinir stres oluyorum onun umrunda degil
Kızın da gidesi var ama ben de pek sıcak bakamıyorum.Senin bu gayretlerine kayıtsız kalmasına kızdım bak
İl dışına senin ve kızın tepkisi nedir ?
Ya şu çocukları bi salın yaKızın da gidesi var ama ben de pek sıcak bakamıyorum.