Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kızlar bu aralar öyle yoğun günler yaşıyorum ki adeta zaman yetmiyor 🤭

Hafta sonu küçük oğlum gelip gitti

Cuma günü ekdersler yatırılmış Allah bereket versin 1321 tl

Doğalgaz faturam 33.25 tl gelmiş ödedim

Maaşta nasipse kredi kartı ve cep telefonu faturamı öderim

Alt kat bana olan elektrik faturası borcunun 500 tl sini getirdi

Önümüzdeki hafta Çanakkale Bursa gezimiz var nasipse

700 tl gezi parasını ödedim
Oğlan babasından 1200 tl para getirmiş gezi ve 500 tl si mutfak için

Kurbanlıkları yurtdışına gönderiyorum nasipse 2 kurbanlık bedeli bu yıl 3000 tl

Kiracı kirayı öderse iyi olacak bu ay altın alamayabilirim belki hayırlısı olsun herşey nasip kısmet

Benden şimdilik bu kadar 😉😍

Kızlar bugün bir çılgınlık yaptım 🙈
Kk limitini 3000 artırıp oglusla iki gece üç günlük bir tatil rezervasyonu yaptım.2500 TL+540 TL gidiş biletleri..
İki ay boyunca hem okuldaki yoğunluk,hem çocuğun hastalıkları hem de duruşmalar dilekçeler vs derken beynim vücudum yoruldu.
Yazın promosyon yatacak 13.200 e kadar çıkılmış fakst yine de anlaşma sağlanamamış kk dan harcadığimi promosyondan birikim yaparak telafi ederim diye düşündüm 🙈 Bu ay iki duruşma var iki ayrı davadan..Kafa dinlemek istiyorum.

NOT : Hayatımin ikinci tatil rezervasyonu oluyor bu,ilki zehir edilmişti ex tarafından.

Kk limitini 3000 artırıp oglusla iki gece üç günlük bir tatil rezervasyonu yaptım.2500 TL+540 TL gidiş biletleri..
İki ay boyunca hem okuldaki yoğunluk,hem çocuğun hastalıkları hem de duruşmalar dilekçeler vs derken beynim vücudum yoruldu.
Yazın promosyon yatacak 13.200 e kadar çıkılmış fakst yine de anlaşma sağlanamamış kk dan harcadığimi promosyondan birikim yaparak telafi ederim diye düşündüm 🙈 Bu ay iki duruşma var iki ayrı davadan..Kafa dinlemek istiyorum.

NOT : Hayatımin ikinci tatil rezervasyonu oluyor bu,ilki zehir edilmişti ex tarafından.
Hadi bakalım iyi tatiller canım nereye yolculuk ?😘

İyi tatiller canim iyi etmissin dinlen kafanı dagit

Herkese merhaba

Hafta sonu Çanakkale ve Bursa'da idik hala da yoldayız
Çok güzel 2 gündü güzel anılar biriktirdik 😍

X