- 28 Mart 2020
- 6.018
- 23.937
Oh ne güzel iyi gezmelerHerkese merhaba
Hafta sonu Çanakkale ve Bursa'da idik hala da yoldayız
Çok güzel 2 gündü güzel anılar biriktirdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh ne güzel iyi gezmelerHerkese merhaba
Hafta sonu Çanakkale ve Bursa'da idik hala da yoldayız
Çok güzel 2 gündü güzel anılar biriktirdik
Sana da hayırlı akşamlar olsun canım.Evet ev sıkıcı oluyor okul iyi gelecektirMerhaba kızlar hayırlı huzurlu akşamlar
Artık yaz tatiline resmen girdik ,güzel bir tatil olması dileğiyle
Temmuz ayında nasipse okulda destekleme yetiştirme kurslarımız olacak
Evin içinde çamaşır yemek bulaşık resmen kül kedisine döndüm
Alışmışız senelerce evin dışında vakit geçirmeyeSana da hayırlı akşamlar olsun canım.Evet ev sıkıcı oluyor okul iyi gelecektir
Merhaba, bransınız neydi acaba? Ben de 7 senelik memurum. Sıfırdan üni okuyup öğretmen olmak istiyorum. İlk mat olarak tavsiye eder misinizMerhaba kızlar hayırlı huzurlu akşamlar
Artık yaz tatiline resmen girdik ,güzel bir tatil olması dileğiyle
Temmuz ayında nasipse okulda destekleme yetiştirme kurslarımız olacak
Evin içinde çamaşır yemek bulaşık resmen kül kedisine döndüm
22 seneyi geride bıraktım hatta tayinimin çıkmadığı dönemde çalıştığım seneyi de sayarsam 23 demek daha doğru olurMerhaba, bransınız neydi acaba? Ben de 7 senelik memurum. Sıfırdan üni okuyup öğretmen olmak istiyorum. İlk mat olarak tavsiye eder misiniz
Çalışma olarak 21 saatin üstüne okullar zorunluntutuyor mu? Siz de ilköğretimdesiniz fikirleriniz önemli. Ek ders almak istemiyorum deyince.22 seneyi geride bıraktım hatta tayinimin çıkmadığı dönemde çalıştığım seneyi de sayarsam 23 demek daha doğru olur
Branşım sosyal bil
Sayısalcı olsaydım kesinlikle matematik tercihim olurdu
Tesk ederim. Girdik bir yola bakalmBahsettiğiniz tamamen idarenin tutumuyla alakalı Okulda bu yıl 20 saat dersim vardı
Kanunen bizi en 21 saat çalışmakla yükümlü tutabilirler
Ne demek canım, Allah kolaylık versinTesk ederim. Girdik bir yola bakalm
Aynen.Oncelikle ek ders gelsin bakalımMerhaba hanımlar Haziran ayı da bitmek üzere ha gayret
15 Temmuz maaş günü gelsin artık hayırlısıyla
Bu arada maaş 8 inde yatacakmisMerhaba hanımlar Haziran ayı da bitmek üzere ha gayret
15 Temmuz maaş günü gelsin artık hayırlısıyla
Evet canım ,hayırlı olsun 14 günlük maaş farkların ayın 20 sine doğru yatırılır diye düşünüyorum. O da iyi olur böylece Ağustosun 15 ine kadar hiç olmazsa arada takviye olmuş olur bizler içinBu arada maaş 8 inde yatacakmis
Evet ben gerçi şimdiden yüzdelik dilime girmişim geçen ay ek dersi 320 eksik aldım temmuz maaş zammını ds kesintiden dolayı pek göremiyorum ama Allah bereket versin ne diyeyim maaş farki da düşük olarak gelir belki banaEvet canım ,hayırlı olsun 14 günlük maaş farkların ayın 20 sine doğru yatırılır diye düşünüyorum. O da iyi olur böylece Ağustosun 15 ine kadar hiç olmazsa arada takviye olmuş olur bizler için
Vergi dilimleri evet sıkıntı ama benim daha var sanırımEvet ben gerçi şimdiden yüzdelik dilime girmişim geçen ay ek dersi 320 eksik aldım temmuz maaş zammını ds kesintiden dolayı pek göremiyorum ama Allah bereket versin ne diyeyim maaş farki da düşük olarak gelir belki bana