Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli olsun canım kazançların , birikimlerinGünaydın arkadaşlar mutlu hafta sonları
Dün ek dersimiz yattı, maşallah deyim erken yattı
Saat 16.45 te okuldan çıktım, kuyumcu,doviz bürosu ve banka bir arada, saat 17.00 olmadan biraz birikim şeyleri aldımbanka 2000 üstünü vermedi 1972 tl ile bir çeyrek bir de 30 Euro aldım.Bayram bitince kısmetse bir gram daha almayı düşünüyorum bakalım kısmet.Gecenlerde sınav görevi ücreti yatmıştı,iki kurs verdiğim için ek ders de güzel geldi Allah bereket versin,eksiye girmeden artı 200 küsur ile ek dersi karşıladım şükür.Odemelerimi maaşa bıraktım,sadece ödeme yaparım maaş ile, harçlıktan artarsa ne ala
Oğlus diğer eve gitti ben de birsz yorgunluk atayım.
Sizler neler yapıyorsunuz
Bereketli olsun canımAz önce 22 gram da aldım Allah bereket versin
Amin canım sağol.Bu arada dün eksik yazmışım dünkü çeyrek ve 30 Euro'ya 2012 vermişim,bugünkü de 870 TL..Allah hayırlı işlere nasip etsinBereketli olsun canım
Güle güle kullan canım ayakkabılarınıEşim dün ödeme aldı biraz. 1000 tl senin istediğin gibi harcamalar dedi. Ayakkabı istiyordum tüm topuklu ayakkabılarım 2 senedir evde olduğum için kullanamadan içleri kötü olmuş. 3 tanesini attım zaten.
2 tane krem, bej rengi sipariş ettim topuklu. Biri stiletto taşlı tuşlu düğünlük, diğeri yüksek ama kalın topuk daha gündelik. 2 ayakkabıya 400 tl verdim. Bugün biri kargoya verilmiş bayrama yetişecek gibi gündelik olan verilmiş hemde. Diğeri bayram dönüşü olsa bile düğüne yetişir inşallah
Güle güle kullanEşim dün ödeme aldı biraz. 1000 tl senin istediğin gibi harcamalar dedi. Ayakkabı istiyordum tüm topuklu ayakkabılarım 2 senedir evde olduğum için kullanamadan içleri kötü olmuş. 3 tanesini attım zaten.
2 tane krem, bej rengi sipariş ettim topuklu. Biri stiletto taşlı tuşlu düğünlük, diğeri yüksek ama kalın topuk daha gündelik. 2 ayakkabıya 400 tl verdim. Bugün biri kargoya verilmiş bayrama yetişecek gibi gündelik olan verilmiş hemde. Diğeri bayram dönüşü olsa bile düğüne yetişir inşallah
Merhaba canım mutlu huzurlu pazarlarMutlu pazarlar arkadaşlar
Dışarı çıkıp annemle babama bayramlık aldım.Anneme ferace baktım 400 den aşağı yokmuş şimdilik uygun değilim diye penye hırka aldım tunik boyunda 175 TL ye.. babama da 100 TL ye tişört.Tatli, dondurma, Fanta daha aldım geldim.Aksam iftar için de rezervasyon yaptırdım bakalım.Bizimkiler Haziran da gidiyorlar biraz jestlerim olsun dedim.Eve alınacak pek bişey yok şu an,hesap dışı şeyler çıkmazsa maaşa yetiştirim Allah'ın izniyle
Amin canım sağolMerhaba canım mutlu huzurlu pazarlar
Ne güzel düşünmüşsün ailen için Allah niyetini kabul etsin