Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Küçük oğlanın dediği gibi 2 hafta sonra bayram tatili için geldiklerinde sağlam bir market kasap alış verişi yaptıracağım nasipse, şimdiden listeyi hazırladım 🤭🤣

Oğlanlar da kıyafet aldırırlar 🤣🤣

Merhaba
Benim anlamadığım , adam kasap alışverişini yapıyorken sen neden tavuk yiyorsun , günümüzde kafeste yetiştiği için ben hiç tavuk tercih etmiyorum
Yerinde olsam pirzola antrikot bolca kıyme ve kuşbaşı aldırırım . Bir de somon ve kalkan balığı..

Merhaba
Benim anlamadığım , adam kasap alışverişini yapıyorken sen neden tavuk yiyorsun , günümüzde kafeste yetiştiği için ben hiç tavuk tercih etmiyorum
Yerinde olsam pirzola antrikot bolca kıyme ve kuşbaşı aldırırım . Bir de somon ve kalkan balığı..
Etin her türlüsünü ben de çocuklar da severiz yeriz
Çeşitliliği seviyorum
Kasaptan dediklerini de aldırıyorum daha fazlasını da 🤭
Promosyon hangi bankadan ve kaç yıllık için ?
Halk bankası, 3 yıllık

Tabiki o senin düşüncen
Ben çocuklarımın hizmetini görüyorsam babaları da maddi ihtiyaçlarını görmek zorunda
Babaları benim verdiğim hizmeti veriyorsa sorun yok parayı ben verirdim
Lakin babaları cebinden o parayı bir şekilde çıkarır ne yapar mesela gider çocuklarının rızıklarını başkalarına savurur
Bu onursuz, gurursuz tayfaya onur gurur yapmak yaramayacak anlamadılar anlamazlar da bu zamana kadar hissettirdiği bu
O nedenle hak verilmiyormuş bazen eli kolu sıvayıp söke söke almak gerekiyormuş

Oglanlar da benimle aynı düşüncendeler deyim yerindeyse oğlanlarla birlikte hareket ediyoruz babalarına karşı
Çookk haklısın
Hak verilmiyor
Sen alabiliyorsun ne Güzel ben de senin gibi alabiliyor olmayı çok isterdim

Umarım hem bu dünyada hem ahirette bana ve oğluma yaşattıklarını fitil fitil çeker , benim ve oğlumun Maddi ve manevi tüm haklarımızı hem bu dünyada hem de ahirette öder 🤲 İki yakası iki dünyada da bir araya gelmesin. Amin

Doğru canım biz çocukları büyütüyoruz onlar uzaktan baba olduklarını sanıyorlar,yok bunlara acımayacaksin,yasattiklari hayal kırıklığıninin bir bedeli olmali, haklısın.
Ben ne kadar nefret etmissem artık lanet olsun diyorum

Yaşattığı hayal kırıklıkları neler ?
Uzun bir konun vardı orada okumuştum da adam zaten evlenmek de istememiş ki bir vaatte de bulunmamış o yüzden anlayamadım

Darısı tüm borçu olanlara

Ben de en kısa zamanda çünkü alacaklarımı kolaylıkla alabileyim 🤲
Amin canım

Kalan borcum küçük oğlana 8 cumhuriyet altını onun da aman aman acelesi yok

Önümüzde oturduğum binanın asansör işi olmamış olsa bu sene ekim kasım ayına kadar o borç da biterdi ama sağlık olsun

Amin canım

Kalan borcum küçük oğlana 8 cumhuriyet altını onun da aman aman acelesi yok

Önümüzde oturduğum binanın asansör işi olmamış olsa bu sene ekim kasım ayına kadar o borç da biterdi ama sağlık olsun

Tüm yerine çünkü yazılmış

Ben de en kısa zamanda tüm alacaklarımı kolaylıkla alabileyim 🤲 Amin

Kiran yok . Çocukların tüm masrafı babalarında . Her ay 1 tane alıp Her türlü ödersin . Asansörde size kolaylık ayrıca evin değerini arttırır .

Varyemez Varyemez Bana fikir verir misin
Oğluma birikim , tasarruf , kumbara vs fikrini nasıl öğretip alıştırabilirim ?
Çoookk uzak bu düşüncelere maalesef .
Bozuk olmayınca 50 TL veriyorum . Kalanı bana geri verirsin diyorum . Tüm parayı bitirip geliyor .

Sizinki hangi banka ve kaç yıllık anlaşma için
Halk 3 yıl
Yaşattığı hayal kırıklıkları neler ?
Uzun bir konun vardı orada okumuştum da adam zaten evlenmek de istememiş ki bir vaatte de bulunmamış o yüzden anlayamadım
Evlenmek istemedi olur mu ? Tanıştık 3 ay sonraya nikah istedi,bir dünya da vaatlerde bulundu vs vs beni bir şekilde ikna etti..Hayal kırıklığıni genel olarak hepimiz için söylemiştim,mutlu evlilik umduk ne bulduk,bu en büyük hayal kırıklığı değil miydi

Halk 3 yıl

Evlenmek istemedi olur mu ? Tanıştık 3 ay sonraya nikah istedi,bir dünya da vaatlerde bulundu vs vs beni bir şekilde ikna etti..Hayal kırıklığıni genel olarak hepimiz için söylemiştim,mutlu evlilik umduk ne bulduk,bu en büyük hayal kırıklığı değil miydi

Doğru son cümle aynen öyle maalesef

Umarım bundan sonra tüm hayallerimizi yaşarız

Son düzenleme:
Binamızdaki asansör işi olacak gibi bir ihtimal o nedenle 8 cumhuriyet altını borcumu bir müddet askıya aldım .Oğlum önceliğin asansör işi olsun anne dedi .

Ben de bugün elimdeki tl nin bir kısmıyla 2 gr altın aldım, Allah bereket versin

Eklentiler

• 20220427_161746.jpg
    20220427_161746.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 78
Binamızdaki asansör işi olacak gibi bir ihtimal o nedenle 8 cumhuriyet altını borcumu bir müddet askıya aldım .Oğlum önceliğin asansör işi olsun anne dedi .

Ben de bugün elimdeki tl nin bir kısmıyla 2 gr altın aldım, Allah bereket versin
Maşallah. Bereketli olsun.

Benim daire ile alttaki dairenin elektrik bağlantılarının ters bağlanması sonucu ortaya çıkan yanlış faturaları ödemişim 2.5 sene boyunca
2 katın 2.5 senelik toplam ödenen faturalarının arasındaki fark 1570 tl civarı idi
Yani alt katın bana borcu bu rakam ve
500 tl sini bugün verdiler
Allah bereket versin

X