Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Sağolasın canım, haklısın
Eşine de geçmiş olsun

Mrblar deneyimli bayanlar . Sizden bı konuda fikir istiyorum. Yeni çektiğim 20 binlik kredinin iki taksidi ödenmiş 15,inde 3 taksit geliyor. Bu iki ayda 450 lira ana paradan 1100 lira sadece faizini ödemiş bulunuyorum. Yani çöpe atmış oluyorum. Elimde 13 bin var kredi kartini kapattım sayılır. Ama sizce 5 bin kredi kartından çekip krediyi kapatıp sonra kredi kartını kapatmak mantıklı mı? Çünkü kredi kartından en fazla iki ay faiz ödemiş oluyorum. Oda en fazla 300 lira gibi bir rakam.sanki daha karlı oluyorum. Hem borcu daha fazla yatırıp kapatırım. Sizce mantıklı mı yoksa parayı tamamlayıp kapatmak mı. Kapatmayida temmuza kadar ancak gerceklestirebilirim buda bilgi olsun.

Canım hesabını iyi yap paranı nasıl çöpe atmayacaksan ve kısa sürede ödemelerden nasıl kurtulacaksan öyle davran bence

Canım hesabını iyi yap paranı nasıl çöpe atmayacaksan ve kısa sürede ödemelerden nasıl kurtulacaksan öyle davran bence
Yani doğru diyon abla . Dün gece baktım. Ben zaten iki aydır çöpe atiyormusum. Kredi kartının faizi daha düşük. Hiç olmasa maaşı tamamen yatırır çeker iki ay dondururum. Hesaplamaya göre 300 lira gibi bir rakam olur. Hadi diyelim 1000 lira olsun en kötüsü. Ama bunu temmuza kadar kapatmazsam daha fazlası çıkar cebimden mantıklı mı.

Anladığım kadarıyla borcu tek kaleme düşürmüş olacaksın değil mi ?

Hadi bakalım Allah kurtarsın canım nasipse ne zaman bitiyor?
Yani buradaki hedifime göre temmuz ayı dahil kredi kart ve kredi bitmiş olacak. Belki hedefime daha erken ulaşmış olcam. Ama bayramda memlekete gitcem. Baya masraflı geçecek. O yüzden hedefimi temmuzdan indirmek istemiyorum.

Temmuz bile olsa şurada birşey kalmamış çok şükür

Bu arada maaş promosyonlarımiz daha belli değil . Bizim kurum hangi banka ile anlaşma yapar acaba inşallah güzel bı meblağ alırız. Sagliklikcilara ve milli egitimdekilere hayırlı olsun. Nisanda bizim kurumun sözleşmesi bitiyor.

Milli eğitimde olan arkadaşlar maaşla birlikte mi promosyonlar verildi. Alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Bizim milli eğitim müdürlüğü önce yapı kredi sonra halk bank dedi hayırlısı Nisan maaşı halkbanktan alınacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…