Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Allah razı olsun canım güzel duaların için
Çocuklarının da her konuda mürüvvetlerini görmeni dilerim 😍😘
Amin,cok tesekkur ederim.
Yalniz merak ediyorum,eve ve dukkana temelden nasil girdiniz,ben guvenemiyorum sanirim.Bir arsam var,onu satip daire alacagim.
Ev fiyatlari uctu malumunuz,fakat arsa da yakaliyor az cok.
Temelden biraz daha makul fiyatlara goriyorum,ama sanirim arsa satilmis olsa da girmeye cekiniyorum aldatilma ihtimali yuzunden:/

Amin,cok tesekkur ederim.
Yalniz merak ediyorum,eve ve dukkana temelden nasil girdiniz,ben guvenemiyorum sanirim.Bir arsam var,onu satip daire alacagim.
Ev fiyatlari uctu malumunuz,fakat arsa da yakaliyor az cok.
Temelden biraz daha makul fiyatlara goriyorum,ama sanirim arsa satilmis olsa da cekiniyorum aldatilma ihtimali yuzunden:/
Eve temelden girdim müteahhit evet yarı yolda bıraktı gerisini yarım daire fiyatına mal olsa da kendim tamamladım kendi birikmişimle
Sonra sıfırdan eşyamı alıp döşedim
Ama birikim yapmaktan hiç vazgeçmedim hiç birşey beni yıldırmadı biliyorum ki herşeyin hem dünyada hem ahirette karşılığı var
Ben hakkı yenen olsam da hak yiyen olmadım
Herşey Allah'ın yardımıyla yoluna girdi , Ekim ayındaki dükkan meselesi tamamen Allah'ın bir lütfu eve girdikten sonraki ve önceki birikimlerimi değerinde bir dükkan karşıma geldi fakat bazı takıları satmamı annem sağolsun istemedi ileriye dönük değerlendirirsin diye
Bana tl olarak borç vermeyi teklif etti hatta ne zaman istersen o zaman öde dedi ama ben prensibim gereği Euroya çevirmek suretiyle kabul ettim .
Birikim sever küçük oğlumdan da altın aldım.
Böylece dükkanı almak nasip oldu
2 ay sonrasında da kiracı girdi benim için ek gelir oldu iyi de oldu .

Dükkanı aldım 1 ay sonra emlak piyasası aldı başını gitti hala annemle arada konuşuyoruz rüya gibi nasıl oldu anlamadım ama nasipte varsa oluyor Allah sebepleri yaratıyor kim ne derse desin önemli olan salih niyetli kul olmaya çalışmak, teslim olmak ben buna inanıyorum 😍

Eve temelden girdim müteahhit evet yarı yolda bıraktı gerisini yarım daire fiyatına mal olsa da kendim tamamladım kendi birikmişimle
Sonra sıfırdan eşyamı alıp döşedim
Ama birikim yapmaktan hiç vazgeçmedim hiç birşey beni yıldırmadı biliyorum ki herşeyin hem dünyada hem ahirette karşılığı var
Ben hakkı yenen olsam da hak yiyen olmadım
Herşey Allah'ın yardımıyla yoluna girdi , Ekim ayındaki dükkan meselesi tamamen Allah'ın bir lütfu eve girdikten sonraki ve önceki birikimlerimi değerinde bir dükkan karşıma geldi fakat bazı takıları satmamı annem sağolsun istemedi ileriye dönük değerlendirirsin diye
Bana tl olarak borç vermeyi teklif etti hatta ne zaman istersen o zaman öde dedi ama ben prensibim gereği Euroya çevirmek suretiyle kabul ettim .
Birikim sever küçük oğlumdan da altın aldım.
Böylece dükkanı almak nasip oldu
2 ay sonrasında da kiracı girdi benim için ek gelir oldu iyi de oldu .

Dükkanı aldım 1 ay sonra emlak piyasası aldı başını gitti hala annemle arada konuşuyoruz rüya gibi nasıl oldu anlamadım ama nasipte varsa oluyor Allah sebepleri yaratıyor kim ne derse desin önemli olan salih niyetli kul olmaya çalışmak, teslim olmak ben buna inanıyorum 😍
Benim arsa isi de sizin dukkan gibi olmustu.Oyle gunlerdeydik ki arsa neredeee biz nerede.
Esimle ailesinin isinden ayrilmis -20den baslamistik cabalamaya.
Kalben niyet etmistim bu durumdayken bile.
Ben niyetin onemine cok inaniyorum.
Kurus kurus biriktirdiklerim,dugunden kalan ve herseye ragmen kenarda tutabildigim bir kac parca bilezik,dogumda gelen takilari az cok demeden dolar yapisim,ek islerden uc bes kurus atisim.
Ve hic ummadigim anda dag basindaki arsa fiyatina mahalle arasinda arsa dustu onume.
Ben de nasil kalktim almaya,islemler filan,ruya gibi.O zaman dagbasindaki sitelerden bir oda alan arsa,bunca pahaliliga ragmen bana arakat 3+1 daire alabiliyor,hamdolsun rabbime.Dublex zaten aliyor da onu dusunmuyorum isinmasinin zor olacagini dusunuyorum.Dublexler daha uygun oluyor genelde.
Niyet varsa nasip var,hayrini berwketini bol bol gorun insallah❤

Benim arsa isi de sizin dukkan gibi olmustu.Oyle gunlerdeydik ki arsa neredeee biz nerede.
Esimle ailesinin isinden ayrilmis -20den baslamistik cabalamaya.
Kalben niyet etmistim bu durumdayken bile.
Ben niyetin onemine cok inaniyorum.
Kurus kurus biriktirdiklerim,dugunden kalan ve herseye ragmen kenarda tutabildigim bir kac parca bilezik,dogumda gelen takilari az cok demeden dolar yapisim,ek islerden uc bes kurus atisim.
Ve hic ummadigim anda dag basindaki arsa fiyatina mahalle arasinda arsa dustu onume.
Ben de nasil kalktim almaya,islemler filan,ruya gibi.O zaman dagbasindaki sitelerden bir oda alan arsa,bunca pahaliliga ragmen bana arakat 3+1 daire alabiliyor,hamdolsun rabbime.Dublex zaten aliyor da onu dusunmuyorum isinmasinin zor olacagini dusunuyorum.Dublexler daha uygun oluyor genelde.
Niyet varsa nasip var,hayrini berwketini bol bol gorun insallah❤
Çoooookkkkk sevindim gerçekten canım 😍
Niyet ,nasip tevekkül ,takdir bunlar çok önemli çok .
Sen de hayrını bol bol gör

Hep daha iyiyi güzeli hayırlı olanı Allah kolaylıkla bol bol nasip etsin 😘

Çoooookkkkk sevindim gerçekten canım 😍
Niyet ,nasip tevekkül ,takdir bunlar çok önemli çok .
Sen de hayrını bol bol gör

Hep daha iyiyi güzeli hayırlı olanı Allah kolaylıkla bol bol nasip etsin 😘
Amin canim hepimize evlatlarimizla bol bereketli saglikli omur nasip olsun insallah❤

IMG_20220310_153916.jpg
slmlar güzel bayanlar. Çocuk iyiydi okulu çok ozlemisti okula bıraktım. Evde biraz poğaça kurabiye kek falan yaptım. Buzlugada koydum. 200 liralık harcama yaptım. 150 liralık taksit ödemesi yaptım. Kalan 10 TL para onla bişey yapamiycam galiba doğru kumbaraya . Eşimden borç para alırım artık 😀

Eki Görüntüle 3023501 slmlar güzel bayanlar. Çocuk iyiydi okulu çok ozlemisti okula bıraktım. Evde biraz poğaça kurabiye kek falan yaptım. Buzlugada koydum. 200 liralık harcama yaptım. 150 liralık taksit ödemesi yaptım. Kalan 10 TL para onla bişey yapamiycam galiba doğru kumbaraya . Eşimden borç para alırım artık 😀
Çok güzeller ellerine sağlık ,bereketli olsun canım 😊

Kızlar 2 yk kadar sıvı yağ ile patates kızartması yapıyorum
Kızartma için çok yağ kullanmıyorum, paylaşmak istedim faydalı olması dileğiyle...

Eklentiler

• 20220311_183830.jpg
    20220311_183830.jpg
    132,6 KB · Görüntüleme: 78
  • 20220311_181702.jpg
    20220311_181702.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 76
  • 20220311_181534.jpg
    20220311_181534.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 20220311_181416.jpg
    20220311_181416.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 74
Elime geçeni az çok demeden bu aralar euroya yatırdım
Elimde de pek para kalmadı bugün okuldaki hizmetlimiz ayın 15 ine kadar borç istedi durumu arz ettim cüzdanimda 218 tl vardı 100 tl sini verdim bu kadarı da bana kalsın maaş gününe kadar dedim 🤭
Kredi kartımın da limiti kalmadı 🤣

Elimden geldiğince insanlara yardımcı olmayı seviyorum boş çevirmek hiç hoşuma gitmiyor 😊

Elime geçeni az çok demeden bu aralar euroya yatırdım
Elimde de pek para kalmadı bugün okuldaki hizmetlimiz ayın 15 ine kadar borç istedi durumu arz ettim cüzdanimda 218 tl vardı 100 tl sini verdim bu kadarı da bana kalsın maaş gününe kadar dedim 🤭
Kredi kartımın da limiti kalmadı 🤣

Elimden geldiğince insanlara yardımcı olmayı seviyorum boş çevirmek hiç hoşuma gitmiyor 😊
Allah razı olsun abla benim için borc vermekte birinin ihtiyacını gidermekte sadaka kıymetinde eminim Allahm kat be kat fazlasını verır. ben de elimden geldiğince sadaka verirken Allahım azımı çok gör sen bereketlendir diye dua ediyorum.Allah kabul etsin.

Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle ...😊

Allah razı olsun abla benim için borc vermekte birinin ihtiyacını gidermekte sadaka kıymetinde eminim Allahm kat be kat fazlasını verır. ben de elimden geldiğince sadaka verirken Allahım azımı çok gör sen bereketlendir diye dua ediyorum.Allah kabul etsin.
Amin cümlemizden canım

Ya teşbihte hata olmasın bizler nasıl Rabbimizin huzurunda hemen kabul görmek istiyoruz, ihtiyacımız hemen giderilsin dualarımız hemen kabul olsun istiyoruz. Öyle olunca nasıl seviniyoruz, moralimiz artıyor işte bize gelenin moralini bozmamalı diye düşünüyorum.

Güvenmiş ,umutlanmış gelmiş diyorum.

Kapımıza geleni de görmek lazım belki de Allah bizi vesile kılarak O kulunun ihtiyacını gidermek istiyordur
Allahu alem

Bugün kredi kartının limitini yükselttim markette bazı uygun fiyatlı gördüğüm ürünleri almak için 🤭

Bugünkü alışverişim bu şekilde

Eklentiler

• 20220312_180129.jpg
    20220312_180129.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 82
Sağolasın canım benim
Yazıyorum ,yazmaya çalışıyorum sabah bir "Günaydın " notu düşmeye çalışıyorum
Artık maaş günü gelsin
Yazıyormuş herkes ama ben bildirimleri kaçırmışım meğer 🤭
Evet eksi cogalmadan maaş gelsin diyorum ben de 😊

Kızlar 2 yk kadar sıvı yağ ile patates kızartması yapıyorum
Kızartma için çok yağ kullanmıyorum, paylaşmak istedim faydalı olması dileğiyle...
Elinize sağlık😍
Daha hafif oluyor,ben de az yağla yapiyorum,hatta bazen teflonda kısık ateşte ve çeşitli baharat serperek yapıyorum,haşlama kızartma arası güzel bir şey oluyor.
Ne kadar az yağ ve ne kadar az kizarsa o kadar iyi.
Esim geçenlerde kalpten kötü birşey yaşadı,zaten zararlı bir beslenme şeklimiz yoktu,fakat daha da dikkatli olmama sebep oldu:/

X