Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Yok hayır

Sen bahsettiğinde de denk gelmedim

Günaydın bayanlar. Sabah doktora gittik. Kan tahlili falan alındı. Öğleden sonra çocukta cerrahi bir işlem yapılacak inşallah bu son olur. çocuğum acı çekip duruyor.

Euro' yu bankadan alıyorum borcum tamamlanınca şubeye gidip annemin hesabına transfer yaptıracağım nasipse
Anladim bamkadan kesinti cok oluyor gram altin olunca. Ben bankadan cok aldim gram altin alip sattim falan. Artik fiziki aliyorum
Benim cok tuyom yok. Ikizlerim olmustu 2 3 sene hic hesap etmedeb harcadim harcadik suanda da bazen oyle olmak zorunda kaliyoruz hizli ve iyisi olsun diye. Ama mesela market indirimlerini takip ediyorum. Hep mihrostan alisveris yapardim bir olay olmustu migros marketten alisveris yapmiyorum artik bir isciyi tutuklatmislardi bu nedenle. Maasi alir almaz esim odemeleri yapip geri kalani bana gonderiyor bende altin ya da dolar aliyorum. Kendi maasimla da yatirim yapiyorum. Sonra iş yerimin yakininda hâl var oradan alis veris yapiyorum biraz daha uyguna geliyor. Cocuklar icin ve kendim icin kiyafet ihtiuacimi indirimleri takip ederek aliyorum. Birde ev esyasi alirken mutlaka cok ihtiyacim olani aliyorim. Onceden sirf heves ettigim icin alirdim artik oyle yapmiyorum.

Anladim bamkadan kesinti cok oluyor gram altin olunca. Ben bankadan cok aldim gram altin alip sattim falan. Artik fiziki aliyorum
Ben bankadan altın alıp satmıyorum, altını kuyumcudan alıyorum altının ve bazı değerli metallerin alım satım şartlarını araştırdım

Sadece dövizi bankadan aldım normalde de zaten döviz benim yatırım tercihim değil

Bugünkü harcamam kedilere aldığım salamı saymazsam kendime aldığım tavuk 35 tl

Eve girişimiz oldu şükür. Çocukta müdahale olmadı çok sevindim buna zamanla kendine gelir dedi doktor. Genital bölge yapisikligi var çocukta daha önce müdahale olmuştu. Prof doktor olunca 400 liramiz gitti . Kuzum iyi olsun da. Çocuk olunca hesaplar hiç birbirini tutmuyor.

Allah acil şifalar versin canım önce sağlık

Herşeyin fiyatı uçmuş bir bebek battaniyesi 170 tl olmuş

Günaydın kızlar

Sabah erkenden kalktım dün donsunlar diye buzluğa plastik bardaklara koyduğum et sularını poşetleyip derin dondurucuya kaldırdım

Sebzelikteki limonları da buzluğa kaldırdım

Şimdi bir taraftan kahvaltımı yapıyorum
Kahvaltı bulaşıklarını da yıkar, hazırlanıp okula giderim nasipse

Merhaba kizlar nasilsiniz? Herkesin birikimi bereketli olsun. Artan fiyatlarla birikimimuz de azalacak ama olsun azimle az az da olsa almaya devam etmek lazim. Bu ara motivasyonum biraz dusuk toparlanmam lazim. Buralari okumak iyi geliyor bana yazamasam da.

Merhaba canım
Alım gücümüz dediğin gibi düştü ama birikim yapmaktan bizleri alıkoyamaz Allah'ın izniyle...
Birikim yapmanın önemini bu zamanlarda çok daha iyi anladık, hem ülkemizin hem dünyanın kırılgan değişken ekonomik ve siyasi yapılanması sayesinde...

Çok teşekkür ederim
Arada konunuza bakiyorum.
Asamalarla emek ve sonuctaki basarinizi masallah goruyorum❤ Rabbim daha da bereketlendirsin ve yoluna koysun islerinizi.
Cocuklarima da ogudumdur,kazancinizi degerlendirin ileride.Bir ucuz arsa alin birakin,ileride size guzel bir ev alir,kredi vs bulasmazsiniz diyorum.

Allah razı olsun canım güzel duaların için
Çocuklarının da her konuda mürüvvetlerini görmeni dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…