Hiç önemli değil canım benim için önemli olan hayatta sağlık ve iç huzuru
Kadın olsun erkek olsun aklını kiraya vermiş narsist kişilikten en güzeli uzak durmak
Yıllardır ailesi yuvayı bozmak için uğraştılar sonunda başardılar tabi bu başarıysa ve onlara ne kazandırdıysa vebalden başka nihayetinde hakkımın sorulmasını Allah'a bıraktım. Şu ana kadar gördüklerim bile bana yetti görmediklerim acaba nasıl gerçekleşiyor ilahi sistemde Allah biliyor
Soruna da şöyle yanıt vereyim birisi de sormuştu da farklı bir platformda onu ekliyeyim
Canim hikayeni okudum Allah yuru ya kulum demis cok guzel birikim yapmissin. Peki euroyu bankadan online mi aliyorsunBugün müdür bey maaş bordrosunu göndermiş mart ayı maaşı 8012 tl
Allah bereket versin
Euro' yu bankadan alıyorum borcum tamamlanınca şubeye gidip annemin hesabına transfer yaptıracağım nasipseCanim hikayeni okudum Allah yuru ya kulum demis cok guzel birikim yapmissin. Peki euroyu bankadan online mi aliyorsun
Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...
Akşam küçük oğlum okuldan geldi
Sabah erkenden kalktım çamaşırları yıkıyorum
Akşam yemeğimi planladım
Oğlanın favorisi çıtır tavuk ve makarna yapacağım nasipse mercimek çorbası da var
Tatlı olarak henüz birşey düşünmedim
Kakaolu şeylere bayılıyor kakaolu puding ya da pastane usulü supangle olabilir.
Yöresel bir markette 5 lt ayçiçek yağı 109.90 tl fiyat iyi ama evde hiç açılmadık yağlar var ,stoktaki yağ miktarı 18.5 lt
Zeytin yağı ve tereyağ da var
Bir tarafım al diyor neyse bakalım
Aynını ben de yapıyorum o duygu paha biçilemezAynen öyle valla temizliği çok seviyorum. Bittikten sonra evi dolaşmak çok hoşuma gidiyor
Bugün markete gittim yağ kalmamış
2 kutu salça ve 5 kg şeker 53 tl
Çerezciden fıstık,kaju fındık ve ay çekirdeği aldım 95 tl
Ekmek 6 tl
Pazardan 2.5 lt süt 15 tl
Bugün harcananlar bu şekilde
Şimdi alanlar nedeniyle ortalık sanırım durulur yağ fiyatları dengelenir o zaman da bizler alırız
Anladim. Hakkinda hayirlisi olsun. O zamanda cok anlasamiyordunuz ama birlikteydiniz. Nasil biriktin boyle bu kadar? Birazcik tuyo yazar misin ben yetistiremiyorum disardan yemek soyluyorum bazen disari gidiyoruz birde yanlis yatirimlar yaptim. Al sattan bankaya cok para kaptirdim vok akillica davranamadim. Ama cok sukur 2 ev aldik ve birikim yapiyorum simdilik.
Hiç önemli değil canım benim için önemli olan hayatta sağlık ve iç huzuru
Kadın olsun erkek olsun aklını kiraya vermiş narsist kişilikten en güzeli uzak durmak
Yıllardır ailesi yuvayı bozmak için uğraştılar sonunda başardılar tabi bu başarıysa ve onlara ne kazandırdıysa vebalden başka nihayetinde hakkımın sorulmasını Allah'a bıraktım. Şu ana kadar gördüklerim bile bana yetti görmediklerim acaba nasıl gerçekleşiyor ilahi sistemde Allah biliyor
Soruna da şöyle yanıt vereyim birisi de sormuştu da farklı bir platformda onu ekliyeyim
Bugün müdür bey maaş bordrosunu göndermiş mart ayı maaşı 8012 tl
Allah bereket versin
7897 tl idiAmin hepimize
Şubatta ne kadardı
Ocakta çok konuştuk ama şubat kaynamış
Ben buraya taşındıktan 14 ay sonra annesi öldüAnnesiyle mi yaşıyor
Tek mi
Ben buraya taşındıktan 14 ay sonra annesi öldü
Olduğu zamanda ilgilenmedi onlar oğullarıyla ilgilenebilecekleri için değil hırslarını ,nefislerinin isteklerini yerine getirmek için yuvayı yıktılar
7897 tl idi
Orası aile apartmanıydı herkes kendi katında ayrı yaşıyordu ,beraber değillerdiMaalesef herkes iyi niyetli olmuyor
Rabbim iyileri iyilerle karşılaştırsın , kötüleri uzak etsin
14 ay beraberler miydi
Bu ay ekderslerden kesinti var115 TL fark neyden kaynaklı ?
Bu ay ekderslerden kesinti var
15 martta yatırılacak maaş 8012 tlEk dersli halini mi söyledin 8.012 diye
15 martta yatırılacak maaş 8012 tl
Ek ders geçen hafta 1055 tl olacak yatırıldı
Geçenlerde de yazmıştım her ay ya ekderste ya da maaşta kesinti olacakmış müdür açıķlamıştı ama tam olarak içeriğini unuttum15 Şubat ile 15 Mart arasındaki maaş farkının sebebini merak ettim