Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

evet :) bir de söyöe birsey var ilk biriktigi Zaman bankaya gittik ve 80 liraya Yakin para cikti cok sasirmistim beklemiyordum ,cünkü cogunlukta 1-2 -5 kuruslar vardi hep
Bizde de 5-10-25 kuruslarin atildigi kucuk bir kumbara var. En son 60 tl cikti. Torunum oyuncak istemeyince gittim uzerine de ilave edip 20 € aldim ona. Bozuk deyip gecmemek lazim...

Canım şöyleki
1 tane kağıt para kumbaram
1 tane de bozuk para kumbaram var bunların dışında
Ajanda arasında bir zarfa da koyuyorum
Bir de fermuarlı bir cüzdan var
Hepsi birbirinden farklı yerlerde
Kâğıt para kumbaramda ve Fermuarlı cüzdankiler belirli bir seviyeye geldiğinde altına çevriliyor
Bozuk para kumbarasındakiler daha çok pazar market alışverişinde sütçüden süt alırken kullanıyor
Zarftakiler daha çok benim harçlığım niteliğinde

Benim o küçük küçük birikimleri toplayip altın alasim gelir

Himm anladım canım.

Benim o küçük küçük birikimleri toplayip altın alasim gelir

aynen :) son zamanlarda ,pullu kolyeler varya onlarda gözüm var ocakta dogum günüm var kendime hediye alirim :)) eylülde de evlilik yildönümü oraya kadar birikirmi bilemiyorum,param cikisirsa eylülde ciksimazsa yeni yilda :)

Bugün 25 lira harcadık abur cubur yine diyete başlamam lazım ,ama hiç hazır değilim

Arabamizi da sattık bugün,devir işlemleri gerçekleşmedi ama bir miktar ödeme yaptılar.Hayirlisi olsun ,eşim baya indiirm yaptı hemen gitti araba, bu nedenle baya bozustuk ama kısmet
Sırada kendimize daha iyi bir araç almak var, bir araba beğendik görüştük ama sifirlari beklesek mi diye düşünüyoruz şimdi de,aradan çıksa da rahatlasak artık

Hayırlı olsun canım
Size de hayırlı bir araç nasip olur inşaallah

Hayırlı olsun canım
Size de hayırlı bir araç nasip olur inşaallah
Aminn inşallah

Seninde aldıkların hayırlı olsun güzel günlerde giymek nasip olsun inşallah

Bu arada bende kumbara alışkanlığı hic yokturbu güzel alışkanlığı da edinmek istiyorum

İnşallah bereketli olur da gönlüne gore degerlendirirsin

Biraz karışık gelmiş olabilir belki
Aklına takılan herşeyi sorabilirsin canım
Aslında anladım da aklıma takılan şey şu oldu : Kağıt paraları neden tek yerde toplamak yerine ayrı yerde toplayıp sonra tekrar bir araya getirip altın almayı sectin ? Bir de haftalık 150 den artanlari mi aktarıyorsun kumbara ya da kağıt para cüzdanına ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…