Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hoş geldiniz

Samimi cevabınız için teşekkür ediyorum. Bereketli olsun . Devamı gelsin inşallah.
Bu platform cok ilginc. Gunluk hayatimizda birikim, nasil biriktirdigimiz, nasil tasarruf ediyoruz vs mumkun degil bu kadar detayli konusamayiz.
Su kadar altin aldim, kumbarada bu kadar para birikmis diyemeyiz yahu...Adimiz paragoze veya gorgusuze falan cikar mazallah.

Hep birlikte biriktirelim insaallah...

Son düzenleme:
Hoş geldiniz,
Ne güzel farkındalıklar bunlar

Allah razı olsun. Amin.
Doğru söz önünüzde saygı ile eğiliyorum efendim.

Inşallah inşallah
Kızım için
Şehriye pilavı yaptım az kemik suyu koydum ,yanına cacık yeşillik
Bende dolaptan bir şeyler yedim,eşim nöbette
Yarın ne pişirsem
Benim yarınki yemek bugün oğlanlara hazırladığım
Pilav ve kuşbaşı etli bezelye

A 101 e gittim istek mi ihtiyaç mı düşünerek alışverişimi yaptım
Beyaz peynir ve Limontuzu hariç
Diğer ihtiyaçlarımı aldım geldim 36.75 ödedim

Kumbaraya 2 gün önce 2 tl atmıştım .
Bugün cüzdandan çıkan bozukluklar da direk kumbaraya gittiler 7.25 tl idi.

Cüzdandaki fazla paraları zulaya ya da kumbaralara atıyorum
100 tl yi kumbara hariç bir zulam var oraya koydum

15 Temmuzda ek ders ve maaşın da durumuna göre
Bütün borçları ödedikten sonra
Mevcut imkanlar dahilinde kuyumcuya gitmeyi düşünüyorum nasip olursa

Allah bereketini versin canım.
Birkaç farklı yerde mi muhafaza ediyorsun paralarını ? Bende bir kumbara var yeni aldım,bir de fermuarlı cüzdan niyetine kullandığım bişey.

Ek dersler fln da gelse de ben de baksam duruma.Normalde ek dersle bir kısım ödeme yapıp maaşa kadar yetebilecek harçlık bırakıyordum.Borc ödeyince ferahliyorum maaşa bırakmıyorum bazı şeyleri ama bu sefer ek ders ile almayı hedefledigim altınların bir kısmını örneğin 3 gramini alsam diyorum,malum sürekli yükseliyor.
Bugün sınav parası bekliyordum gelmedi yarın gelir mi bakalim

Bugün temmuz sonuna uçak bileti aldım ve sadece fatura talimatı için sakladigim kredi kartıma yüklendim,içim yanıyor O karti yeni kapatmıştım cunku.Neyse bu ayın sınav görevleri gelirse direkt oraya aktaracağım nasipse.

Hoş geldin, nasılsın?.
hos buldum,tesekkür ederim sen nasilsin?

Arkadaslar yukaridaki alintim biraz karisik oldu,kusura bakmayin.

ben bozuk paralarin bereketine cok inaniyorum.kizimin kumbarasina attigim kuruslardan üc defa 50 liraya Kadar para cikti onu alip direkt kizin hesabina attim.en son cok illa Oyuncak isterim diye tutturunca kendi kumbarasindan 20 lira birikmisle bir Oyuncak Aldi.bu ay ben de basladim kendim icin,mutfakta kullanmadigim bi yadanligimin icine atiyorum herseferinde.sene sonuna Kadar bakalim ne Kadar birikecek :)

Haklisin canim, bozuklar gercekten cok bereketli...En keyif aldigim birikim turu bozukluk kumbarasi.

ben de böyöe bi yöntem denemistim.hedef sayina göre zarf aliyorsun ve üsterine hedefini,ne Kadar biriktirmek istedigi ne icin harcamak istedigini ve ne aylik yada haftalik ne Kadar bu zarflara koyman gerektigini planliyorsun.hani el altinda,kücük hedefler icin ideal diye düsünüyorum.bak aklima tekrar geldigi iyi oldu,bozuk paralardan haric,mutfak masrafimdan artirabilirsem iyi kötü birikir birseyler diye düsünüyorum.simdilik calismadigim icin Kücük miktarlarda yababilirim anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…