Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hoşgeldin canım
Tl de duran paranın en azından değerini korumak adına altın döviz şeklinde değerlendirmeyi düşünmez misin ?

Kredi kartının limitini düşük tutman süper

2020 ocak ayından bu yana yaptığın değişiklikler de harika

Hoşgeldiniz.

Öncelikle hosbulduk, tesekkurler
Parami ilk calismaya basladigimda TL olarak bekletiyordum, artik buralarda okuduklarimdan edindigim fikirlerle altin almaya basladim. Ocak ayindan beri her ay bir ceyrek aldim en azindan. Devami da bereketiyle gelir diye umuyorum.

Özel olmazsa sormak isterim?
Bunları ne aralıklarla değerlendiriyorsunuz.
En az bir ceyrek parasi birikince degerlendiriyorum.
Su an sifirlandi. Bozuk para kumbarasi, zula, cuzdan kumbara birlestirdim cumhuriyet altini aldim. Kesin bir kurali yok, duruma gore...
Samimi cevabınız için teşekkür ediyorum. Bereketli olsun . Devamı gelsin inşallah.

Bugun torun bendeydi. Buyudugunde bagimsiz bir evde ( mustakil) oturmak istiyormus. Cocuklarina hoplamayin ziplamayin demek zorunda kalmazmis. Biriktirdigimiz altinlara, o da meslek sahibi olunca ilave yaparmis ve bana verirmis, ben saklarmisim.
Sonra döndü, bilim insani olursa ozel labaratuvar acmak icin de kullanabilirim dedi. Hayattaki en onemli sey insanlara faydali olmakmis.

Bundan onceki hayali benimle ve karisiyla uzay tatiline cikmakti.
Cok egleniyorum oglusumla. Sonra da 7.kogustaki mucizeyi seyrettik, duygulandik, gozlerimiz doldu...
Bazi insanlar bu kadar iyi olurken, bazilarinin nasil kötü olabildigine sasirdik.
Kisacasi evden cikmadan da olsa ani kumbaramiza guzel bir ani daha attik...
Cocuklar, iyi ki varlar...

Ayakta alkışlıyorum

Uzuuun bir gündü,
Yeni evin elektrik aboneliği alınmadı, umarım bu hafta hallolur,
Kahve yaptım, kafamı dinlemek isterken, kızım geldi istekleri varmış, Şu parfüm nasıldır vs,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…