Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kesinlikle haklısın canım.

Bizim evde de bazlama ve sıkma daha çok tercih edilir.

selam canlar :) anca foruma girebiliyorum Malum cocuklar,is güc derken.
Evdeki bütün bozukluklari bi araya topladim üzerinede 10 lira ekledim.
Bu gün sifir harcama,50 lira benzine ayirdim 40 lira da cüzdanimda duruyor cumaya Kadar alis veris yapmayi düsünmüyorum,her sey var evde.dünden kalan kiymali bezelyem var aksama yanina pilav ve yogurtlu kabak salatasi ve meyve.Aksam yarin icin yemek pisirip koymam lazim,disarida islerim var kolaylik olur en azindan.

Bereketli olsun canım
Ben de 2 haftadır azmettim çoğunlukla derindondurucu ve kiler dolabımdakilerle idare etmeye

O kadar sicak ki, kimildadigim anda su gibi oluyorum. Cocuklugumdan beri yaz mevsimini hic sevemedim. Pisikler isilikler bende...
gecmis olsun, ben de ikinci kizimdan sonra sicaga gelemiyorum,ne giysem terliyorum,daraliyorum,yapis yapis bir de nem oranida yüksek olunca daha kötü.calisinca daha zor.

Sıkma yufka ekmeğimi oluyor?
Benzeri diyelim yufka büyük olur ekmek saçta her iki tarafı iyice kurtularak pişirilir ki aylarca kalsın küf olmaz o zaman,
Sıkma küçük hamur parçaları kimisi yumak der biz beze deriz incecik açılır saçta veya yanmaz tavada çevrilerek döndere döndere pişirilir ocak tan inince hemen tereyağı sürülür iç malzeme olarak (isteğe göre değişir patates, peynirli, mantarlı) hangisi varsa sıkı sıkı sarılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…