Bereketli olsun ablaMigros sanal marketten 41.95 ten kirlangic 2×5 aycicek yagi siparis verdim.
Yaglari bol tutunca, icimin yaglari eriyor...
Ben sizi okumaya başladığımda kredi kartı borcu almış yürümüş, kartları kaptabilmek için ihtiyaç kredisi çekmiş ama tekrar kart borcu yapmış, eksi hesaptan bir türlü çıkamayan biriydim. Bir çeşit aydınlanma yaşadım sizin konunuz sayesinde:)Hayırlara vesile olabildimse farkında olmadan da çok sevinç duyarım bundan
Ekonomi basliklarini okurkenBen sizi okumaya başladığımda kredi kartı borcu almış yürümüş, kartları kaptabilmek için ihtiyaç kredisi çekmiş ama tekrar kart borcu yapmış, eksi hesaptan bir türlü çıkamayan biriydim. Bir çeşit aydınlanma yaşadım sizin konunuz sayesinde:)
Önce krediyi kapattım, sonra kredi kartlarını borcunu ödeyip iptal ettim. Eksi hesaptan da kurtuldum. Ev peşinatı biriktirdim ve kredi ile evimizi aldık. 10 yıl çekmiştik, 4 yılı kaldı. Arabamızı aldık. İşsiz kalırsam diye 6 ay idare edebileceğim bir güvenlik fonu biriktirdim.
Ben sizi okumaya başladığımda kredi kartı borcu almış yürümüş, kartları kaptabilmek için ihtiyaç kredisi çekmiş ama tekrar kart borcu yapmış, eksi hesaptan bir türlü çıkamayan biriydim. Bir çeşit aydınlanma yaşadım sizin konunuz sayesinde:)
Önce krediyi kapattım, sonra kredi kartlarını borcunu ödeyip iptal ettim. Eksi hesaptan da kurtuldum. Ev peşinatı biriktirdim ve kredi ile evimizi aldık. 10 yıl çekmiştik, 4 yılı kaldı. Arabamızı aldık. İşsiz kalırsam diye 6 ay idare edebileceğim bir güvenlik fonu biriktirdim.
Kirli çıkıları okumuştum ben de:))Ekonomi basliklarini okurkenVaryemez 'in eski iki konusuna rast gelmistim. Biri kirli cikilar, digeri birikimci hatunlar. Keyifle okumustum. Bilgi verme ve motivasyon acisindan gercekten cok basariliydi...Gordugum kadariyla bir cok kisi faydalanmis, ne mutlu...
Merhaba canım kolay gelsin afiyet olsunSelam kızlar,
Benim menüm de dolaptakiler ilave olarak mücver yaparım kıza,
Yarın sabah kemikli et haşlayıp suyundan bir şeyler yaparım, kız görmeden.
Etimekli tatlı yaptım.
Yeni haftanın bütçesinden 15tl harcadım
Ne guzel olmus, hasret gidermissiniz...Merhaba hanımlar cuma günü eşim arkadaşı ile denize gitti, bende yeğenimle ailemin yanına yaylaya gittim süpriz oldu, az önce eve geldim.
Ben de o konuya şimdi bir bakayım dedim ama bulamadımKirli çıkıları okumuştum ben de:))
bende ozaman dan beri birikim yapiyorumEkonomi basliklarini okurkenVaryemez 'in eski iki konusuna rast gelmistim. Biri kirli cikilar, digeri birikimci hatunlar. Keyifle okumustum. Bilgi verme ve motivasyon acisindan gercekten cok basariliydi...Gordugum kadariyla bir cok kisi faydalanmis, ne mutlu...
HarikaMerhaba hanımlar cuma günü eşim arkadaşı ile denize gitti, bende yeğenimle ailemin yanına yaylaya gittim süpriz oldu, az önce eve geldim.
Allah yardımcıları olsunBugun iki yakinimin bosanma kararlarini haber aldim. Biri benden bir kac yas kucuk. Esi tarafindan ekonomik siddete maruz kaliyordu. Sonra babasindan iki dukkan miras kaldi, kira getirileri de cok cok iyi. Bu sefer adamin geliri cok yuksek olmasina ragmen, kadinin elindeki paralari istemek, laf carpitmak, vs...
Digeri 40 yaslarinda bir kadin, kocasi bipolar hastasi ve kumarbaz. Kadin ve kocasinin ailesi ben bildim bileli, arkasini topluyor. En son karisi dahil herkesten para almis, yok olmus gitmis...Kumar borcu yuzunden tefecilere bulasmis.
Ilkinin maddi sorunu olmaz ama ikinci kadinin isi cok zor. Kendi ailesinin de durumu yok, asgari ucretle ve kocasinin arkasini toplamak icin girdigi borclarla kalakaldi.
Belki duzelir, belki duzelir diye diye omrunu heba etti. Odedigi borclarla kendine kucuk bir daire alirdi. Uzuldum, hem de cok...
Canım senin yine iyiymis,evin giderlerini karşılamış,benimki borcum var deyip evin ve kendinin tüm yükünü üzerime atmıştı.Eve eşyaları da ben almıştım.Bir yere gitsek gelsek biletler benden,bişey yesek ben oduyordum,alışverişlerde kasaya geçen ben,üstüne bir de aylık 600 veriyordum.Yani evin erkegiydim.Ama sorsan hiçbir kıymeti yoktu hiçbirinin.Esim biletimi aldı vs diyenlere hep özenirim en basitinden.Evlenmeden önce 19 bin birikmiş param vardı ,borcum yoktu altınım da olmuştu düğünde; evlendikten sonra para bitti altınlar gitti kredi kartları doldu taksitlerim oldu.Neyse toparlayacagim Allah nasip ederseAllah yardımcıları olsun
1. Kişinin hikayesi benimkiyle benzeşiyor dünyayı da versen açgözlü kişiye doymaz
Benim çocukların babasının derdi de maaş kartımı elimden deyim yerindeyse çarpmaktı ama başaramamıştı
Yıllar içinde de lafını etmiş durmuştu epey bir karın ağrısı olmuştum
Amin. Allah feraha çıkartsın inşallah.Canım senin yine iyiymis,evin giderlerini karşılamış,benimki borcum var deyip evin ve kendinin tüm yükünü üzerime atmıştı.Eve eşyaları da ben almıştım.Bir yere gitsek gelsek biletler benden,bişey yesek ben oduyordum,alışverişlerde kasaya geçen ben,üstüne bir de aylık 600 veriyordum.Yani evin erkegiydim.Ama sorsan hiçbir kıymeti yoktu hiçbirinin.Esim biletimi aldı vs diyenlere hep özenirim en basitinden.Evlenmeden önce 19 bin birikmiş param vardı ,borcum yoktu altınım da olmuştu düğünde; evlendikten sonra para bitti altınlar gitti kredi kartları doldu taksitlerim oldu.Neyse toparlayacagim Allah nasip ederse
Bende iki bölümden den faydalandı. Allah razı olsun paylaşım yapanlardan.Ekonomi basliklarini okurkenVaryemez 'in eski iki konusuna rast gelmistim. Biri kirli cikilar, digeri birikimci hatunlar. Keyifle okumustum. Bilgi verme ve motivasyon acisindan gercekten cok basariliydi...Gordugum kadariyla bir cok kisi faydalanmis, ne mutlu...