Evet çok güzeldi.Ne guzel olmus, hasret gidermissiniz...
Amin canım çok sağolAmin. Allah feraha çıkartsın inşallah.
Bizim vatandaş istese de öyle yapamazdıCanım senin yine iyiymis,evin giderlerini karşılamış,benimki borcum var deyip evin ve kendinin tüm yükünü üzerime atmıştı.Eve eşyaları da ben almıştım.Bir yere gitsek gelsek biletler benden,bişey yesek ben oduyordum,alışverişlerde kasaya geçen ben,üstüne bir de aylık 600 veriyordum.Yani evin erkegiydim.Ama sorsan hiçbir kıymeti yoktu hiçbirinin.Esim biletimi aldı vs diyenlere hep özenirim en basitinden.Evlenmeden önce 19 bin birikmiş param vardı ,borcum yoktu altınım da olmuştu düğünde; evlendikten sonra para bitti altınlar gitti kredi kartları doldu taksitlerim oldu.Neyse toparlayacagim Allah nasip ederse
Ilki esi istemedigi icin calismadi. Oldum olasi adam bana hep itici gelmistir. Calismasini istememe sebebi, kadini manipule etmekmis. Ona bagimli olsun vs. 6 bardak alamazdi, esini arayip sormasi gerekiyordu. Kira paralarini isteme sebebi de ayni. Kadin ona sormadan alamasin, yalvartsin diye...Allah yardımcıları olsun
1. Kişinin hikayesi benimkiyle benzeşiyor dünyayı da versen açgözlü kişiye doymaz
Benim çocukların babasının derdi de maaş kartımı elimden deyim yerindeyse çarpmaktı ama başaramamıştı
Yıllar içinde de lafını etmiş durmuştu epey bir karın ağrısı olmuştum
Tam dayaklıkmış vesselam ama Rabbim bildiği gibi yapsınIlki esi istemedigi icin calismadi. Oldum olasi adam bana hep itici gelmistir. Calismasini istememe sebebi, kadini manipule etmekmis. Ona bagimli olsun vs. 6 bardak alamazdi, esini arayip sormasi gerekiyordu. Kira paralarini isteme sebebi de ayni. Kadin ona sormadan alamasin, yalvartsin diye...
Şimdi bence neler kaybettiğini anlamıştırİşin garibi hem 3 kuruşluk memursun deyip deyip aşağılardı aklınca
Hem de paramın peşinde koşardı
Onun ne kaybettiği umrumda değil de benim ne kazandığım çok umrumda ama hayatımı, huzurumu, sağlığımı kazandımŞimdi bence neler kaybettiğini anlamıştırAh ahh
Çok çok çok sevindimOnun ne kaybettiği umrumda değil de benim ne kazandığım çok umrumda ama hayatımı, huzurumu, sağlığımı kazandım
Kim ?Selam kızlar,
Biriktirdiği parayı sobada saklıyormuş unutup sobayı yakmış 15.000 külll
Allah'a sonsuz kere hamdolsunÇok çok çok sevindimimtihanmis geçmiş gitmiş
Oh süperOnun ne kaybettiği umrumda değil de benim ne kazandığım çok umrumda ama hayatımı, huzurumu, sağlığımı kazandım
Haberde çıktı şimdi
Benim eşim de biriktirmezBen de bu hafta 150 lira hedef koydum çünkü evde herşey var gerçekten.Esim market alışverişi yapar ve asla fiyata bakmaz ne bulursa alır.Ona da bu hafta market yasağı koydum
Bugün sıfır (0) harcama
Arabayı satıyoruz bu ay ÖTV sigorta bakımlar muayene toplam harcama 2250
Telefon aldım ve bu ay eksiklerimi tamamladım yaptığım birikim de hic olup gidiyor,eşim de hiç hesap yapmaz kızlar para biriktirmek umrunda değil olsun da yiyelim modunda hep bu konuda çok zorlanıyorum çok
Bizde arabayı degistirmeyi planlıyoruz şuan hemen bı borca girse de rahatlasa,ama inanır msn şuan tatil planı yapıyor ve ben onaylamiyorum diye tepkili,bu süreçte ne tatiliBenim eşim de biriktirmez
Ama
Evlendigimizden beri sürekli borca girerek araba, ev sahibi olduk,
Şu birkaç yıldır sadece çocuk okutuyoruz ve arabayı değiştirdik