Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bizim vatandaş istese de öyle yapamazdı
trilyonluk vatandaş sözümona

Ilki esi istemedigi icin calismadi. Oldum olasi adam bana hep itici gelmistir. Calismasini istememe sebebi, kadini manipule etmekmis. Ona bagimli olsun vs. 6 bardak alamazdi, esini arayip sormasi gerekiyordu. Kira paralarini isteme sebebi de ayni. Kadin ona sormadan alamasin, yalvartsin diye...

Tam dayaklıkmış vesselam ama Rabbim bildiği gibi yapsın
O kadıncağızın hakkını hem dünyada hem de ahirette sorsun

Ben de bı kirli çıkılara bir de birikimci hatunlara gittim geldim Varyemez bu konularda baya fikir sahibi elimizdekinin kıymetini bilelim dedim kendi kendime ben birikim topiklerini kesfedeli bı yıl bile olmadı.Okurken çok keyif alıyorum neden geç keşfettim.
CanTorun ikisi için de üzüldüm ya keşke eşleri tarafından kıymetleri bilinse her kadının kim yuvası bozulsun ister ki,Allah yardımcılari olsun

elecda hoş geldinsenin topik de benim hayatıma çok güzel noktalardan dokundu.Bu vesileyle ben de sana tekrar teşekkür etmek istiyorum.

Ben de bu hafta 150 lira hedef koydum çünkü evde herşey var gerçekten.Esim market alışverişi yapar ve asla fiyata bakmaz ne bulursa alır.Ona da bu hafta market yasağı koydum

Bugün sıfır (0) harcama

Arabayı satıyoruz bu ay ÖTV sigorta bakımlar muayene toplam harcama 2250

Telefon aldım ve bu ay eksiklerimi tamamladım yaptığım birikim de hic olup gidiyor,eşim de hiç hesap yapmaz kızlar para biriktirmek umrunda değil olsun da yiyelim modunda hep bu konuda çok zorlanıyorum çok

Benim eşim de biriktirmez
Ama
Evlendigimizden beri sürekli borca girerek araba, ev sahibi olduk,
Şu birkaç yıldır sadece çocuk okutuyoruz ve arabayı değiştirdik

Benim eşim de biriktirmez
Ama
Evlendigimizden beri sürekli borca girerek araba, ev sahibi olduk,
Şu birkaç yıldır sadece çocuk okutuyoruz ve arabayı değiştirdik
Bizde arabayı degistirmeyi planlıyoruz şuan hemen bı borca girse de rahatlasa,ama inanır msn şuan tatil planı yapıyor ve ben onaylamiyorum diye tepkili,bu süreçte ne tatili para harcanacak yer arıyo acil araba almamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…