- 1 Ekim 2013
- 8.456
- 20.486
Hoşgeldin Allah razı olsun canımsayfan tekrardan hayırlı olsun abla yogunluktan cok gıremıyorum bu ara
Olabilir önerini alabilir miyim canımVaryemez topigin başına hedeflerimizi yazdığımız bir post mu sabitlesek belki hedefe ulaşmak için daha çok cabalariz
Ben oyumu aylıktan yana kullanıyorumOlabilir önerini alabilir miyim canım
Aylık , 3 aylık 6 aylık yıllık
Ya da senin aklına gelen başka birşey var mı ?
Ben oyumu aylıktan yana kullanıyorum
Bence de aylıkOlabilir önerini alabilir miyim canım
Aylık , 3 aylık 6 aylık yıllık
Ya da senin aklına gelen başka birşey var mı ?
Ben kendi adıma şöyle söyleyeyim: okullar kurslar açık olursa farklı kapalı olursa farklı olur.Ha tabi ek gelirleri hesaba koymadan da oturup minimum bir hedef çıkarabiliriz de .fazlasi olursa yanıma karBence de mantıklı yarının ne olacağı belli değil
Benim oğlan küçük kurs vs yok ekdersim de yoktu seneye de kismetse almayı düşünmüyorum maaslardan ortak bir şekilde birikim yapmak istiyorum ancak maddi olarak değil de alışkanlık olarak zorlanıyorum birikim yapmak gerçekten güzel bir alışkanlıkBen kendi adıma şöyle söyleyeyim: okullar kurslar açık olursa farklı kapalı olursa farklı olur.Ha tabi ek gelirleri hesaba koymadan da oturup minimum bir hedef çıkarabiliriz de .fazlasi olursa yanıma karher duruma uyarım
Dersin canım dersin yeterki Allah nasip etmiş olsunBenim oğlan küçük kurs vs yok ekdersim de yoktu seneye de kismetse almayı düşünmüyorum maaslardan ortak bir şekilde birikim yapmak istiyorum ancak maddi olarak değil de alışkanlık olarak zorlanıyorum birikim yapmak gerçekten güzel bir alışkanlık
Varyemez bende bı sure sonra altın para ev araba vs birikim yoluna oturmuş olursam bu topikler sayesinde diyeceğim sanırım
İnşallahDersin canım dersin yeterki Allah nasip etmiş olsun
Ben Haziran da birikim yapamadım araba ÖTV+muayene+bakim +telefon +kurbana ayirdimTamam canlar haziran ayı birikimlerimizi bildirelim o zaman
Benim de yoktu ama bikac yıl önce oturdum dedim on yıldır çalışıyorum ve bu yerde bı şeyim yok.sinirim bozuldu ve birikime başladım.yine kurslar filan verdim, sınavlara katıldım.Kariyla birlikte 19 bin değerinde eurom olmuştu.cok keyifli oluyor ve kendini güvende güçlü hissediyorsun.Bir başlayınca belli bir noktaya gelince o alışkanlık kazanılıyor ve para harcamak istemiyorsun artık :) Ne kadar kar ettiğini takip etmek de çok zevkli mutlaka biriktir canım pes etmeBenim oğlan küçük kurs vs yok ekdersim de yoktu seneye de kismetse almayı düşünmüyorum maaslardan ortak bir şekilde birikim yapmak istiyorum ancak maddi olarak değil de alışkanlık olarak zorlanıyorum birikim yapmak gerçekten güzel bir alışkanlık
Varyemez bende bı sure sonra altın para ev araba vs birikim yoluna oturmuş olursam bu topikler sayesinde diyeceğim sanırım
Benim alacaklarımin hepsi temmuz ayındaTamam canlar haziran ayı birikimlerimizi bildirelim o zaman
Vaaayyy hadi inşallahBen Haziran da birikim yapamadım araba ÖTV+muayene+bakim +telefon +kurbana ayirdim
Temmuz hedefim 5000 tl
Bu iyiydi...Peki kızlar Temmuzda başlayalım bildirime
Listeye katılmak isteyenleri belirleyelim