Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bim yeni indirim kataloğunu yayınlamış
SEK marka 1kg tereyağ 44.90 tl geçenlerse A101 den alıp denedim, beğendim oğlum da tadını beğendiğini söylemişti.

Börek yaparken erittiğimde ise şunu farkettim beyaz beyaz köpük oluşmadı .

Şimdi dinlediğim haberlerde bir öğretim üyesine altına dair yorumlarını açıklaması istendi
Altında yatırım yaparken aşırı düşüşlerde ve yükselişlerde yatırımcının panik yapmaması tavsiyesinde bulundu
Sunucu aşırı geri çekilme zamanını ve miktarını sordu
Uzmanın verdiği yanıt ise şuydu temmuz ortalarına doğru 370 leri görebileceği.

Merhaba Hanımlar,

Ben de izniniz olursa aranıza katılmak istiyorum.

37 yaşındayım. 7 ve 2 yaşında iki kızım var. Bir havacılık şirketinde Kalite Yöneticisi olarak çalışıyorum. Büyük kızım özel bir okulda ilkokul 1. sınıfı bitirdi. Küçük kızıma da bakıcı ablamız bakıyor.

Maaş harici bir gelir kaynağım yok. Maaşım ayın 1’inde yatıyor. Ocak ayında da 1 maaş ikramiye alıyorum. Maaşımı şu şekilde 4 eşit parçaya böldüm.

¼ Borç (Ev Kredisi)

¼ Birikim

¼ Kızların Eğitim-Bakım Masrafları

¼ Geçim (Ev, kişisel giderler ve çocukların diğer masrafları)

Kendime, 2019 yılı başında, 5 yıllık kalkınma planı oluşturdum. Yılık hedeflerim şu şekilde:

2019 Hedefi: Güvenlik Fonu Biriktirmek (Hedeflediğim tutarı biriktirdim. Vadesiz usd hesabında tutuyorum.)
2020 Hedefi: İkinci Aracı Satın Almak
2021 Hedefi: Ev Eşyalarını Yenilemek
2022 Hedefi: Bir Yıllık Eğitim Giderini Biriktirmek

2023’ten sonra kendi işimi kurmayı ve maaştan bağımsızlaşmayı istiyorum.

Merhaba hoşgeldin
Bol bereketli birikimler yapabilmek dileğiyle hep birlikte
Tecrübelerinden faydalanmak isteriz

TL' da kalan para her vakit lazim...

Hosgeldin. Planli programli, sirali sekili ilerleyen bir birikimci daha...
Allah gonlune gore versin...

Disarida isimiz vardi. Dovizcinin onunden gecerken esime dedim 35 tl var mi, ben de cikardim 35 kusur oglusuma 10 € aldim.
Donuste kapidan biraktim. 3-5-10 derken tahminimce 200 €' yu gecti. Onumuzdeki yaz nasip olur da avrupa'da bir tura katilirsak, orada harcamasi icin kuzumun kendi butcesi olacak...

Ne tatlısınız ya
Allah muhabbetinizi daim etsin

Ne tatlısınız ya
Allah muhabbetinizi daim etsin
Amin canim, Allah razi olsun. Torun dersten sonra sayip bana soyleyecekmis... Gezide gunde 3 dondurma hakki olsunmus, 2 €'mus dondurma oyle hatirliyormus, kalanla da bize yemek ismarlarmis, yine kalirsa oyuncak falan alirmis...
Planlar yapilmaya baslandi, bu iyiye isaret...

Kuzum kıyamam
Hayallerinin gerçekleşmesini diliyorum

Merhaba hoşgeldin
Bol bereketli birikimler yapabilmek dileğiyle hep birlikte
Tecrübelerinden faydalanmak isteriz
Hoşbuldum
Ben sizin ilk konunuzu epey okumuştum. Sizin tecrübenizin benim hayatıma çok katkısı oldu. Öncelikle çok teşekkür ederim size. Benim de faydam olabilirse ne mutlu bana.

Hoşbuldum
Ben sizin ilk konunuzu epey okumuştum. Sizin tecrübenizin benim hayatıma çok katkısı oldu. Öncelikle çok teşekkür ederim size. Benim de faydam olabilirse ne mutlu bana.
Hayırlara vesile olabildimse farkında olmadan da çok sevinç duyarım bundan

Elektrik faturamda tasarruf tedbirlerim işe yaradı
Çamaşır kurutma makinasını kullanmamak
Ekmek yapımında fırından ziyade ocağı kullanmak
Fırın yemeklerinden ziyade ocak yemeklerine ağırlık vermek gibi

Mart 180.50 tl
Nisan 138.60 tl
Mayıs 132.60 tl
Haziran 115 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…