Ben de bu aralar stokları kullanıyorumSu an 2 paket 32'li solo, 1 paket 40'li familia, 1 paket 24'lu actisoft hic acilmamis var. Indirimde bulsam yine alirim...
Benim likit camasir deterjani stogunu eritmem lazim. Esim bir ara cok abartmisti, gordukce aliyordu.Ben de bu aralar stokları kullanıyorum
Ama her zaman ki gibi evde kullanılan indirime giren malzemeyi de alıp geçiyorum
Benim de onun kokusu güzel bunun kokusu güzel diye aldığım çamaşır yumuşatıcılarını ve elde yıkama bulaşık deterjanlarını bitirmem lazım çok fazla birikmişBenim likit camasir deterjani stogunu eritmem lazim. Esim bir ara cok abartmisti, gordukce aliyordu.
Biz sebze de yeriz ama eti cok severiz. Cocuklar da oyle...Yalniz onu yemem, bunu yemem olmuyor hic. Sira sira pisiririm, kimse de gikini cikarmaz, eline saglik der yerler. Secilince cok zor...Yemek konusunda seçicidir evdekiler, eşim o kadar kalmadı da
Küçük fena, hem her yemeği yemez, hem ısınmış yemek yemez.
Bulasik deterjani toplamda 4 lt vardir. Makine deterjani cok oldu. Gida disinda 1 yil bizi idare eder hepsi...Benim de onun kokusu güzel bunun kokusu güzel diye aldığım çamaşır yumuşatıcılarını ve elde yıkama bulaşık deterjanlarını bitirmem lazım çok fazla birikmiş
HissettimEge de deprem
Yumuşatıcının zararlarını araştırdım internetteBulasik deterjani toplamda 4 lt vardir. Makine deterjani cok oldu. Gida disinda 1 yil bizi idare eder hepsi...
Yumusatici pek kullanmiyorum. 2 lt'lik bir yedek var. Kurutmaya atilanlar zaten yumusacik cikiyor..
Amin ablacımAllah afatindan korusun, amin...
Öyle mi bugün farkettim ben nedenseO daha once de vardi...
Vardı canımÖyle mi bugün farkettim ben nedense
Ege de deprem
Ya çok geçmis olsun Allah bir daha göstermesin.Ah bu 2020 bitse artıkHissettim
Kazasız belasız geçip gider inşaallahEvet, hayırla bitsin inş