Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Pestil ben de denemiştim
Kurumadı,
Fırında kuruttum, kuflendi
20200628_171940.jpg
20200628_171838.jpg

Yaptığımdan beri balkonda altlarında tepsi de yok
Bir tarafından tuttuğumda akışkan da değil
Çok sıcak buralar kuru sıcak o nedenle kurutmada sorun yok
Senin emeklerine üzüldüm ama 😔

Oğlan eve geldi.Gelirken de siparişim taşlıkları getirmiş 13 tl tutmuş.
Haftalık harcama için ayırdığım 150 tl den 27 tl arttı böylece.

Oğlana özel soslu makarna yapacağım tamam mı dedim yap dedi
Ispanak soslu desem bilmiyorum ne tepki verirdi 😂😂😂

Banyoda wc kagidi baktim azalmis, yenisini acip koydum. 40'li wc kagidina da yer acilmis oldu. WC kagitlarina verilen paraya cok aciyorum yahu...Almadan da olmuyor. En cok indirimini takip ettigim, belki de en hizli tukenen urun bu. En azindan bizde oyle...😖
Maalesef bizde de öyle
Ben çok kullanıyorum tuvalet kağıdı ve havlu kağıdı 🙄

Oğlan makarnayı önüne koyunca anne mahsus ıspanaklı soslu demedin değil mi diyor 😂😂😂
Evet dedim 😂😂😂
Ye bakalım ölmezsin dedim
Aslında gayet de güzel olmuş yedi
Benim torun sebzeyi hic sevmiyor. Anasi nasil yedirsin, sasirip kalirdi. 2.5 yasina kadar da hepsini yedi. Sonradan birer ikiser birakti. Adam etci ve hamurcu. Etciligini bizden, hamurculugunu da baba tarafindan almis. Kizim durumu yeni yeni kabullendi gibi, yoksa oturup agliyordu...😖

Benim torun sebzeyi hic sevmiyor. Anasi nasil yedirsin, sasirip kalirdi. 2.5 yasina kadar da hepsini yedi. Sonradan birer ikiser birakti. Adam etci ve hamurcu. Etciligini bizden, hamurculugunu da baba tarafindan almis. Kizim durumu yeni yeni kabullendi gibi, yoksa oturup agliyordu...😖
Benimkiler çoğu sebzeyi yerler hatta bazı sebzeleri çok severler kimini orta seviyede nedense bakla ve ıspanak kendini beğendiremedi 😂😂😂😂

Ama gerçekten çok sevimli bir tadı vardı bugünkü makarnanın

1 sb kadar ince kıyılmış ıspanağı tencereye biraz sıvı yağ koyup üzerine koydum
Yaklaşık yarim çay bardağı sütü
Yaklaşık yarım tavuk bulyon, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 1 diş sarımsak rendesini de ekleyip üzerine yaklaşık 2 tabak kadar haşlanmış süzülmüş makarnayı ilave ettim tuzunu ayarlayıp 2 3 dk birlikte ocakta tuttum

X