- 6 Ağustos 2010
- 38.895
- 68.467
Aynen benimki de öyle canımKızlar benim ekranımın pembesi az kırmızısı çok,
Sizin nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benimki de öyle canımKızlar benim ekranımın pembesi az kırmızısı çok,
Sizin nasıl
O iş eşime ait, ödemeyi yapıyorTemmuz mtv ödedim:)
336
Ödeyin kızlar siz de:)
O iş eşime ait, ödemeyi yapıyor
Ortak bütçeye yazıyor yarısını gönderiyorum
Pestil ben de denemiştim
Kurumadı,
Fırında kuruttum, kuflendi
Çok iyi yapıyorsunO iş eşime ait, ödemeyi yapıyor
Ortak bütçeye yazıyor yarısını gönderiyorum
Kızlar benim ekranımın pembesi az kırmızısı çok,
Sizin nasıl
Ilk ve son denememdi,Eki Görüntüle 2655498 Eki Görüntüle 2655499
Yaptığımdan beri balkonda altlarında tepsi de yok
Bir tarafından tuttuğumda akışkan da değil
Çok sıcak buralar kuru sıcak o nedenle kurutmada sorun yok
Senin emeklerine üzüldüm ama
Maşallah canım becerikli hatunsun ellerine sağlıkEki Görüntüle 2655498 Eki Görüntüle 2655499
Yaptığımdan beri balkonda altlarında tepsi de yok
Bir tarafından tuttuğumda akışkan da değil
Çok sıcak buralar kuru sıcak o nedenle kurutmada sorun yok
Senin emeklerine üzüldüm ama
Bu da benim ilk deneme bakalım hayırlısıIlk ve son denememdi,
Rutubetli memleketteyiz, her şey çabuk bozuluyor
Teşekkür ederim canım estağfirullahMaşallah canım becerikli hatunsun ellerine sağlık
Gunesten kizarmis gibi...Kızlar benim ekranımın pembesi az kırmızısı çok,
Sizin nasıl
O daha once de vardi...Bende de tonlar değişti,bir de sitede çevrimiçi olsnlar belli oluyor,yeşil adam var avatarin orda
Maalesef bizde de öyleBanyoda wc kagidi baktim azalmis, yenisini acip koydum. 40'li wc kagidina da yer acilmis oldu. WC kagitlarina verilen paraya cok aciyorum yahu...Almadan da olmuyor. En cok indirimini takip ettigim, belki de en hizli tukenen urun bu. En azindan bizde oyle...
Benim torun sebzeyi hic sevmiyor. Anasi nasil yedirsin, sasirip kalirdi. 2.5 yasina kadar da hepsini yedi. Sonradan birer ikiser birakti. Adam etci ve hamurcu. Etciligini bizden, hamurculugunu da baba tarafindan almis. Kizim durumu yeni yeni kabullendi gibi, yoksa oturup agliyordu...Oğlan makarnayı önüne koyunca anne mahsus ıspanaklı soslu demedin değil mi diyor
Evet dedim
Ye bakalım ölmezsin dedim
Aslında gayet de güzel olmuş yedi
Su an 2 paket 32'li solo, 1 paket 40'li familia, 1 paket 24'lu actisoft hic acilmamis var. Indirimde bulsam yine alirim...Maalesef bizde de öyle
Ben çok kullanıyorum tuvalet kağıdı ve havlu kağıdı
Benimkiler çoğu sebzeyi yerler hatta bazı sebzeleri çok severler kimini orta seviyede nedense bakla ve ıspanak kendini beğendiremediBenim torun sebzeyi hic sevmiyor. Anasi nasil yedirsin, sasirip kalirdi. 2.5 yasina kadar da hepsini yedi. Sonradan birer ikiser birakti. Adam etci ve hamurcu. Etciligini bizden, hamurculugunu da baba tarafindan almis. Kizim durumu yeni yeni kabullendi gibi, yoksa oturup agliyordu...