Inşaallah, bence çok güzel olurBugun yine ev silip supurdum, cok sukur...Dolaplara soyle bir baktim, bir kac parca kiyafet ayirdim. Yikandi, kurudu, bir de utuleyince komsuma veririm.
Onumuzdeki uc ayda toplamda 10.000 tutari altin, 1500 tl'da nakit parayi fonlarima paylastirmayi dusunuyorum. Nasipse kurbanlik alinacak. 2000-2200 civari olur diyorlar ya, bakalim...
Sınavda beklerken ufak bir hesap yaptım,nasip olursa temmuzda 7 gram almayı planlıyorum inşallah
Bugun yine ev silip supurdum, cok sukur...Dolaplara soyle bir baktim, bir kac parca kiyafet ayirdim. Yikandi, kurudu, bir de utuleyince komsuma veririm.
Onumuzdeki uc ayda toplamda 10.000 tutari altin, 1500 tl'da nakit parayi fonlarima paylastirmayi dusunuyorum. Nasipse kurbanlik alinacak. 2000-2200 civari olur diyorlar ya, bakalim...
Hedefler çok güzel 3 ay sonra gerçekleştiğini de paylaşırız inşaallah kızlarInşaallah, bence çok güzel olur
Her ay 1000er tl nakit ayirsam iyi gun parası niyetine ins
Harika , Allah anne babalarımıza hayırlı uzun ömürler versinAnnemlere uğradık
Kediler için az yemek, tavuklar için bayat ekmek,
Kağıt havlu götürdüm
Salatalık, yeşillik, semizotu, az biber, kabak, yeşil fasulye, yumurta verdi annem Sağ olsun, ha kelle pişirmiş ondan da aldım.
Hakları ödenmez
Istediğiniz var mı diye defalarca sordum, şimdilik yok olursa söyleriz dediler, canlarım benim
15 kişilikti,maskeli-mesafeliydi,geri kalanı aynı şeylerInşaallah canım, sınav alıştığımız sınavlardan farklıydı sanırım
Ben ay ay plan yapabiliyorum şimdilik çünkü Eylül gibi stokluk makzeme alacağım, doğalgaz da stoklayacagim ins (kartlı bizimki)..Ne gider ne kalır bilemiyorum.Bir de kurslarim olur mu bakalım bu ortamda..Kasım'dan sonra ancak orta vadeli hedef koyabilirimHedefler çok güzel 3 ay sonra gerçekleştiğini de paylaşırız inşaallah kızlar
Benimde önümdeki 3 ay için hedefim nasip olursa her ay 10 gram altın almak
Branşın ne ?Ben ay ay plan yapabiliyorum şimdilik çünkü Eylül gibi stokluk makzeme alacağım, doğalgaz da stoklayacagim ins (kartlı bizimki)..Ne gider ne kalır bilemiyorum.Bir de kurslarim olur mu bakalım bu ortamda..Kasım'dan sonra ancak orta vadeli hedef koyabilirim
Ama aylık en az 1000 ayırırim farklı bir şey olmazsa
Kolay gelsin canımBence de sorumluluklar unutulmamalı
Yumurtalı sucuklu pide yaptırdık fırında, çay, bol yeşillik güzel oldu.
Analı kızlı icin bulgurunu yoğurdum azcık, pirinç ıslayıp pişireyim birazdan.
Kabak kızartıp hem buzluğa koyayım hem de yemek olsun bugüne.
Ev temiz, çamaşır da hafta içi yıkarım henüz birikmedi.
Ütü var yapılacak, eşim yapmazsa öğleden sonra yaparım
Sınıf ogtrBranşın ne ?
Para yokTemmuz mtv ödedim:)
336
Ödeyin kızlar siz de:)