Biz ilk evimizi o sekilde aldik canim. O zamanlar altin hesabi, kredi sistemi vs yok. Insanlar ya emekli ikramiyesiyle, aile destegiyle, kooperatiflere girerek veya biriktirerek aliyordu.Evet ben de okudum bir de iyice düşününce çok karlı gelmedi.Cunku paranın yarısını kaç sene ödüyorsun da öyle veriyor,şimdiki 200 bin 3.5 sene sonra hiç olur.Oyle yapacağıma ayda 2000 taksit ödüyormus gibi altına yatırım yapmak daha mantıklı ve güvenli geldi.3,5 yıl sonra artarak kaç olur kim bilir altın da..tabi naçizane planlar bunlar,Allah kısmet ederse ins
Maaş fena değil de giderim çok.Kurslarla sınavlarla desteklemeye çalışacağım.Bu yıl korona vurdu kursları seneye Allah kerimBiz ilk evimizi o sekilde aldik canim. O zamanlar altin hesabi, kredi sistemi vs yok. Insanlar ya emekli ikramiyesiyle, aile destegiyle, kooperatiflere girerek veya biriktirerek aliyordu.
Biz esimin kuyumcu arkadasinda her ay duzenli olarak 8-12 gr altini 8.5 sene boyunca biriktirdik. Sonra butcemize gore, istedigimiz muhitte bir daire aldik. Maaslar iyiyse, olmayacak is degil...Allah herkesin gonlune gore versin.
Olur olur niyet hayır akibet de hayrolsun inşaallahMaaş fena değil de giderim çok.Kurslarla sınavlarla dengelemeye çalışacağım.Bu yıl korona vurdu kursları seneye Allah kerimNiyet önemli,niyet ettim bakalım olur inşallah
Allah'in hazinesi genis. Gayrete devam...Maaş fena değil de giderim çok.Kurslarla sınavlarla desteklemeye çalışacağım.Bu yıl korona vurdu kursları seneye Allah kerimNiyet önemli,niyet ettim bakalım olur inşallah
Burada birbirimize temiz ağız ile dua ediyoruz yani birbirimizin gıyabında duaAllah'in hazinesi genis. Gayrete devam...
Gencler ev alma telaslarina dusunce, cok mutlu oluyorum. O gunlere geri donup, bildigin heyecanlaniyorum.Burada birbirimize temiz ağız ile dua ediyoruz yani birbirimizin gıyabında dua
Ablacım yaşadığımız sürece her yaşın maddi manevi bir telaşı ,amacı varGencler ev alma telaslarina dusunce, cok mutlu oluyorum. O gunlere geri donup, bildigin heyecanlaniyorum.
Allah herkese kendi evinde oturmayi nasip etsin...
Amin canim amin.Ablacım yaşadığımız sürece her yaşın maddi manevi bir telaşı ,amacı var
Hepimiz hayırlı niyetlerimize en kısa zamanda kavuşuruz inşaallah
Amin abla aminAmin canim amin.
Allah hangi yasta olursak olalim, maddi ve manevi hayallerimizi, umutlarimizi elimizden almasin. Anacigim 86 yasinda. Rahmetli babamin kutuphanesini onun koyune tasimak veya tasitmak gibi bir hayali, umudu var...
Yarın benim oğlanlar babalarıyla pikniğe gideceklermişMenü belirleyen var mı
Sevdiğim şeyler..Yarın benim oğlanlar babalarıyla pikniğe gideceklermiş
Kendime tavuk taşlık ve makarna yapayım diye düşünüyorum
Kabağın yemeği ister sade ister biraz bulgurluSevdiğim şeyler..
Ortak yenecek bir şeyler yapmalıyım, sebze olarak kabak var dolapta sadece
Karişik kızartma herkes tarafından yenir bizim evde, hatta kabağın hepsini kızartıp fazlasını buzluğa koyayım, elimin altında bulunsun.Kabağın yemeği ister sade ister biraz bulgurlu
Mücver
Karışık kızartma olabilir
Soğan domates rendesini yağda alt üst edip ,doğradığın kabaklari da tencereye koyup üzerine kabaklar pişmeye yakin 1 ya da 2 yk yıkadığım bulguru atarsinKarişik kızartma herkes tarafından yenir bizim evde, hatta kabağın hepsini kızartıp fazlasını buzluğa koyayım, elimin altında bulunsun.
Bulgurlu kabak nasıl oluyor
Iyi geceler canımİyi geceler diliyorum hepimize
Amiin cok tesekkurler❤ Allah nasip etti biz de cabaladik,cok sukur bu gunumuze. Allah sizlerin de gonlundekini nasip etsin insaallahHoş geldiniz
Maaşallah, kısa zamanda güzel şeyler yapmışsınız
Rabbim huzurlar versin yuvana inşaallah
Bereketli olsun altinlariniz. Ben de persembe 5 gr lik kulce aldim 396 dan. Yuksek geldi gr fiyati bana. Burda hep boyle zaten,hep 3 5 koyuyorlar uzerine