Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bereketli olsun altinlariniz. Ben de persembe 5 gr lik kulce aldim 396 dan. Yuksek geldi gr fiyati bana. Burda hep boyle zaten,hep 3 5 koyuyorlar uzerine
Amin senin de canım
Hatta kuyumcu yeniden bir hesap etti kendince 7840 tl almıştı 12 tl daha geri verdi abla hakkın geçmesin diye
Yani 91.40 tl den alınmış oldu gramı

Hoşbuldum arkadaşlar, köyde internet sıkıntılı biraz, alıntı yapamadım,..

Benim de birikim için bir hedef bulmam lazım ki, birikim yapmak zevkli bir hal alsın
Kesinlikle canım birikim için 3 aylık 6 aylık 1 yıllık ve daha üzeri hedefler belirleyip ve de ulaştıkça daha keyifli oluyor .
Arada gelir giderleri gözden geçirmeli
Ulaşılabilir hedefler olunca daha da iyi motive olunuyor

Günaydın kızlar
Güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...

Bugün ve yarın üniversite sınavına girecek olan gençlerimizin Allah yardımcısı olsun

Günaydınlar
Tarifler için teşekkür ediyorum, deneyeceğim, hiç bulgurlu yemedim, annem de yapmazdı.
Yataktan kalkamadım henüz, hava kapalı,
Haftalık temizlik yapmam gerekiyor

Bugün bir değişiklik olmazsa tavuk taşlığı için para harcarım o da 5 ya da 10 tl arası tutar .

Onun dışında bu hafta harcadığım toplam para 179.09 tl
Ayrıntısı şu şekilde

Haftalık mutfak harcaması 110.14 tl

Stok için harcanan 38.95 tl

Kış hazırlığı (bezelye) 30 tl

Çocukların babalarının verdiği parayı ayrı tutup mutfağa harcama yapıyorum her hafta artan parayı sonraki haftaya devrediyorum

22 haziranda haftaya 380 tl ile başladık şu ana kadar 179 tl si yukarda yazdığım gibi harcanmış oldu

Dinlenme zamanı
Hafta sonu klasik kahvaltımız patates kızartması, omlet, kahvaltılık, bazen biber közleme, bazen domates kızartma olur
Bugün patatesleri ince doğrayıp kızartıp yumurtayı üzerine kırdım, yeşil tatlı biberler vardı bahçeden..
Kahve içtikten sonra mutfağın camını, tüm çerçeveleri sildim, yerleri eşim süpürdü ben sildim, toz aldım, banyo wc temizledim
Yemek olarak da
Et suyu ile patates sulusu, pirinç pilavı, cacik kendim için de bulgurlu kabak yapt im
Yedik, mutfağı toparladım
Kabağı seviyorum ama beni doyurmuyor, ekmekle yedim, pilav yemedim ,

Bugünku sınavda gorevliydim,yarinkinde de gorevliyim.Allah emek veren bütün gençlerin emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin.
Eve gelince hemen bir duş,sonrasında ;
Nohut yaptım
Mercimek çorbasını dünden yapmıştım
Biraz da pilav var

Yemek yedim simdi de çekirdek citleyip çay içiyorum

Heh bir de pazartesi yapacağım sulu köftenin köftelerini hazırlayıp buzluğa attım

Bugun yine ev silip supurdum, cok sukur... Dolaplara soyle bir baktim, bir kac parca kiyafet ayirdim. Yikandi, kurudu, bir de utuleyince komsuma veririm.
Onumuzdeki uc ayda toplamda 10.000 tutari altin, 1500 tl'da nakit parayi fonlarima paylastirmayi dusunuyorum. Nasipse kurbanlik alinacak. 2000-2200 civari olur diyorlar ya, bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…