Hoşgeldin canım Allah razı olsunMerhaba arkadaşlar ☺
Biz yine düştük köy yollarına, iş çıkışı... oğlanları da anneannaneye gönderdik, tek çocukla takılıyoruz
Varyemez , Topiğin hayırlı olsun canım, fırsat buldukça buradayım ☺
Yıkayıp süzgeçte 1 gece beklettim sonrasında üzerine kağıt havlu ya da softa bezi serdiğim yNasıl kurutuyorsunuz. Poşetin içinde mi? Nereye koyarak kurutuluyor?
Nemli şehirdeyim. Kurur mu bilemedim. TeşekkürlerYıkayıp süzgeçte 1 gece beklettim sonrasında üzerine kağıt havlu ya da softa bezi serdiğim y
tepsinin üzerine koydum kiler odam müsait derindondurucunun üzerine tepsiyi koydum 1 haftada ya da evin güneş alımına göre değişir kuruması kontrol edersin
Nemli şehirdeyim. Kurur mu bilemedim. Teşekkürlerazcık deneyeyim.olursa kuruturum ne varsa
Maaşallah canım2020 yılı sene sonu birikim olarak 20 ya da 21 cumhuriyet altını bedeli hedeflemiştim
Şimdi bu ay dahil yılın ilk 6 ayındaki birikim miktarımı hesapladım
Cumhuriyet altınının piyasa değeri olarak 11 cumhuriyet altını bedelini geçmiş
Önümde nasip olursa 6 ay var
Vergi dilimine girince maaş düşüyorMaaşallah canım
Yılın ilk 6 ayı ile ikinci 6 ayı arasında maaş farkı oluyor, en azından benim öyle
Can sıkcı durum bu
Onu kızkardeşim de düşünmüştü, baya araştırdı falan, gün sistemi gibiEvet Eminevim.Burada isim problem olur mu bilemedim.Olumlu yorumları okudum Şikayetvar dan da iki tane okudum decamini getireyimhakkımızda hayırlısı
Kız kardeşin bu sisteme dahil olmuş muydu?Onu kızkardeşim de düşünmüştü, baya araştırdı falan, gün sistemi gibi
50 000 lik ev için girenler ayrı
200000 lik ev için girenler ayrı ödeme yapıp, kura ona göre çekiliyor, sana geldiği zaman evi sen bulup alıyorsun demişti
Ne güzel, iş stresini atabilecek bir yer sanırım gittiğiniz yer.Merhaba arkadaşlar ☺
Biz yine düştük köy yollarına, iş çıkışı... oğlanları da anneannaneye gönderdik, tek çocukla takılıyoruz
Varyemez , Topiğin hayırlı olsun canım, fırsat buldukça buradayım ☺
Sanırım yok, beklemeyelim daha küçük bir ev alıp hemen kiraya verelim diyor eşim demişti.Kız kardeşin bu sisteme dahil olmuş muydu?
Evet ben de okudum bir de iyice düşününce çok karlı gelmedi.Cunku paranın yarısını kaç sene ödüyorsun da öyle veriyor,şimdiki 200 bin 3.5 sene sonra hiç olur.Oyle yapacağıma ayda 2000 taksit ödüyormus gibi altına yatırım yapmak daha mantıklı ve güvenli geldi.3,5 yıl sonra artarak kaç olur kim bilir altın da..tabi naçizane planlar bunlar,Allah kısmet ederse insSen yazınca ben de baktım şikayet var.com da baya sıkıntılı yorumlar var
Aman sisteme dahil olmadan çok iyi araştırın canım
Kısmet.Kardeşim de, baştan 20000 kadar para verilecekti
Yazık diye düşündük, inşaattan girdik başka bir yere peşinat oldu o para dedi
Allah hakkında hayırlı olanı karşına çıkarsın canımKısmet.
Aminnn canımAllah hakkında hayırlı olanı karşına çıkarsın canım
Senin de bizlerin de
Peki dondurmaya ne dersin ?Amin inşallah
Canım tatlı bir şeyler istiyor
Meyve çıkardım dolaptan, kesmez sanırım
Yoktu dolaptaPeki dondurmaya ne dersin ?