Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.isim vermeyeyim,bir ev satın alma şirketi ile telefonda görüştüm işletim sistemleri hakkında bilgi aldım.Bir ev seçiliyor,şirket o evi müşteri adına satın aliyor,müşteri kendi bütçesine göre taksitleri planlıyor,faiz yokmuş.Ornegin ev 200.000 olsun.Aylik 2000 verebilirim dediğinde 100 aylık bir ödeme planı oluşuyor ve ödeme başlıyor.Fakat müşteriye ev teslimatı 42 ay sonra yapılıyor.Sizce nasıl ?

Pardon satın almıyor,42 ay sonra istenilen parayı veriyor müşteri istediği evi alıyor

Gun sistemi gibi sanki...Illa ki bilgisi olan biri vardir, hakkinizda hayirlisi olsun.

Anacigimin tek ogulcugu geldi, ozlemisiz. Sosyal mesafeye dikkat ederek 3 saat oturduk, sohbet ettik. Aile guzel sey...
Köy tavugu getirmis. Parcaladik, pisirdim. Birazini dondurucuya attim, biraziyla da corba ve pilav yaptim.
Bu gidisle yemeklerim pazara da yeter...
Pazar deyince, esim pazarlik duzdu. 100 tl tutmus. Bu sefer 1/2 kg mihalic peyniri de var.
Allah bereket versin, agiz tadiyla yemeyi nasip etsin.

Eminevimin sistemi diye biliyorum
Aynı gün gibi
Ama çok ayrıntılı bir bilgim yok
Yazdığın gibiyse çok güzel
Iyi araştır internetten şikayet var .Com a filan bak bakalım şirketten şikayetçi olan var mı diye

Gözünüz aydın abla bir nebze de olsa hasretlik hafiflemiş
Afiyet olsun

Gözünüz aydın abla bir nebze de olsa hasretlik hafiflemiş
Afiyet olsun
Adamin dili sismis, bir konustu bir konustu. Ben de iyi dinleyici sayilirim. Kucuklukten beri de cok duskundur bana...Ablamla tartisirlar, barisirlar. Ama bana ufacik bir lafi yoktur, birbirimizi hic incitmemisizdir. Allah uzun ve saglikli omur versin.

Evet Eminevim.Burada isim problem olur mu bilemedim.Olumlu yorumları okudum Şikayetvar dan da iki tane okudum decamini getireyim hakkımızda hayırlısı

Bugün okula ,okuldan sonra anneme sonra da annemi de alıp çarşıdaki bazı işlerimizi halletmeye derken evin yolunu bulabildim

Arkadaşlar böreği çok beğendiler arkadaşın biri pastaneden mı diye sordu bayan arkadaşın biri yanıt olarak evet pastaneden "ozrengin pastanesinden " diyor

Zamanında bir sürü stok yapınca mutfak konusunda haftalık 150 tl yetti de 40 tl arttı bile

Stok filan olmayıp herşeyi haftalık almış olsam sanırım haftalık 500 tl yetmezdi

Evet Eminevim.Burada isim problem olur mu bilemedim.Olumlu yorumları okudum Şikayetvar dan da iki tane okudum decamini getireyim hakkımızda hayırlısı
Sen yazınca ben de baktım şikayet var.com da baya sıkıntılı yorumlar var
Aman sisteme dahil olmadan çok iyi araştırın canım

2020 yılı sene sonu birikim olarak 20 ya da 21 cumhuriyet altını bedeli hedeflemiştim

Şimdi bu ay dahil yılın ilk 6 ayındaki birikim miktarımı hesapladım

Cumhuriyet altınının piyasa değeri olarak 11 cumhuriyet altını bedelini geçmiş
Önümde nasip olursa 6 ay var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…