- 15 Nisan 2017
- 13.286
- 15.682
Maşallah darısı bizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah darısı bizlere
Maşallah darısı bizlere
Allah razı olsun kızlar daha güzelleri sizlerin olsun inşaallahVaryemez bereketli olsun canim... Ben de kagit, bozuk birikimlerini, cuzdanimdaki zulanin bir kismini esime verdim, aksam gelirken cumhuriyet altini getirecek...
Bu ay bereketli oldu cok sukur. Darisi temmuza...
aminn inşallahAllah tum saglik calisanlarinin yardimcisi olsun. Tez zamanda ailenle hasret giderirsin insaallah...
Bereketli olsun ablacim
Pardon satın almıyor,42 ay sonra istenilen parayı veriyor müşteri istediği evi alıyorHanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.isim vermeyeyim,bir ev satın alma şirketi ile telefonda görüştüm işletim sistemleri hakkında bilgi aldım.Bir ev seçiliyor,şirket o evi müşteri adına satın aliyor,müşteri kendi bütçesine göre taksitleri planlıyor,faiz yokmuş.Ornegin ev 200.000 olsun.Aylik 2000 verebilirim dediğinde 100 aylık bir ödeme planı oluşuyor ve ödeme başlıyor.Fakat müşteriye ev teslimatı 42 ay sonra yapılıyor.Sizce nasıl ?
Gun sistemi gibi sanki...Illa ki bilgisi olan biri vardir, hakkinizda hayirlisi olsun.Hanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.isim vermeyeyim,bir ev satın alma şirketi ile telefonda görüştüm işletim sistemleri hakkında bilgi aldım.Bir ev seçiliyor,şirket o evi müşteri adına satın aliyor,müşteri kendi bütçesine göre taksitleri planlıyor,faiz yokmuş.Ornegin ev 200.000 olsun.Aylik 2000 verebilirim dediğinde 100 aylık bir ödeme planı oluşuyor ve ödeme başlıyor.Fakat müşteriye ev teslimatı 42 ay sonra yapılıyor.Sizce nasıl ?
Evet aynen. Birikim yapmak da çok güzel faizsiz olması cazip geldi de bakalım hayırlısı teşekkürlerGun sistemi gibi sanki...Illa ki bilgisi olan biri vardir, hakkinizda hayirlisi olsun.
Eminevimin sistemi diye biliyorumHanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.isim vermeyeyim,bir ev satın alma şirketi ile telefonda görüştüm işletim sistemleri hakkında bilgi aldım.Bir ev seçiliyor,şirket o evi müşteri adına satın aliyor,müşteri kendi bütçesine göre taksitleri planlıyor,faiz yokmuş.Ornegin ev 200.000 olsun.Aylik 2000 verebilirim dediğinde 100 aylık bir ödeme planı oluşuyor ve ödeme başlıyor.Fakat müşteriye ev teslimatı 42 ay sonra yapılıyor.Sizce nasıl ?
Gözünüz aydın abla bir nebze de olsa hasretlik hafiflemişAnacigimin tek ogulcugu geldi, ozlemisiz. Sosyal mesafeye dikkat ederek 3 saat oturduk, sohbet ettik. Aile guzel sey...
Köy tavugu getirmis. Parcaladik, pisirdim. Birazini dondurucuya attim, biraziyla da corba ve pilav yaptim.
Bu gidisle yemeklerim pazara da yeter...
Pazar deyince, esim pazarlik duzdu. 100 tl tutmus. Bu sefer 1/2 kg mihalic peyniri de var.
Allah bereket versin, agiz tadiyla yemeyi nasip etsin.
Adamin dili sismis, bir konustu bir konustu. Ben de iyi dinleyici sayilirim. Kucuklukten beri de cok duskundur bana...Ablamla tartisirlar, barisirlar. Ama bana ufacik bir lafi yoktur, birbirimizi hic incitmemisizdir. Allah uzun ve saglikli omur versin.Gözünüz aydın abla bir nebze de olsa hasretlik hafiflemiş
Afiyet olsun
Evet Eminevim.Burada isim problem olur mu bilemedim.Olumlu yorumları okudum Şikayetvar dan da iki tane okudum decamini getireyim hakkımızda hayırlısıEminevimin sistemi diye biliyorum
Aynı gün gibi
Ama çok ayrıntılı bir bilgim yok
Yazdığın gibiyse çok güzel
Iyi araştır internetten şikayet var .Com a filan bak bakalım şirketten şikayetçi olan var mı diye
Sen yazınca ben de baktım şikayet var.com da baya sıkıntılı yorumlar varEvet Eminevim.Burada isim problem olur mu bilemedim.Olumlu yorumları okudum Şikayetvar dan da iki tane okudum decamini getireyim hakkımızda hayırlısı
Nasıl kurutuyorsunuz. Poşetin içinde mi? Nereye koyarak kurutuluyor?