Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Babası haftalık parayı , 2 kalkan sucuk ve tavuk pirzola getirmiş.

Ben cüzdanda fazla para taşımak istemiyorum yanımda kredi kartı ve nakit olarak 350 -400 tl para yeterli
Fazla olan miktarı kumbaraya atıyorum
Bugün para gelince ben de cüzdanda fazla gelen 200 tl yi kumbaraya attım dün de 50 tl atmıştım Allah bereket versin
Maşallah, bereketli olsun. Afiyetle yiyin inşallah.

Oturdum hesap kitap yaptim. Sahsi harcama icin 200 tl ayirdim, 100 tl daha cuzdan kumbaraya koydum. Temmuz maasina kadar daha bir sey koymam. 200 tl'yi da kuafore gidersem diye ayirdim, yoksa bir yere ciktigim yok. Kuafore de henuz cesaret edemiyorum, belki o da birikime gider...😎
Bu yaz gezmesiz, tatilsiz geciyor. Bazen daraliyorum, cogunluk sukurdeyim. Ne kendimizde ne cocuklarda gecim sıkıntıları, ciddi saglik sorunlari yok...🤲🤲

Temmuz sonunda torunun okul taksidi baslayacak, 1500 tl.
Kirtasiye masrafini da koymustum kenari (2500 tl), kizim onu biz verelim deyince gezi fonuna aktardim. 😎
Bakalim nasip olacak mi...Allah saglik ve huzur versin.

Pazara gideyim diye düşünüyordum ama ortalık gök gürültülü ve yağmurlu

Dolaba baktım

Meyve olarak kayısı, şeftali ve kiraz var (dün komşumun kayınvalidesi bahçelerinden napolyon kiraz getirmiş bana da 😍)
Sebze olarak kabak var
Dondurucuda bezelye ,fasulye ,bamya, bakla var
Patetes soğan da var

Ben de gitmemeye karar verdim

İhtiyaç halinde mahalledeki manavdan kavun karpuz alırım

Bu hafta 150 tl ayırdım gene
Markette 52.50 tl harcadım. Kalan 97.5 tl

Bugün annem sürpriz yaptı iyi de oldu birlikte kahvaltı yaptık 🥰

Oturdum hesap kitap yaptim. Sahsi harcama icin 200 tl ayirdim, 100 tl daha cuzdan kumbaraya koydum. Temmuz maasina kadar daha bir sey koymam. 200 tl'yi da kuafore gidersem diye ayirdim, yoksa bir yere ciktigim yok. Kuafore de henuz cesaret edemiyorum, belki o da birikime gider...😎
Bu yaz gezmesiz, tatilsiz geciyor. Bazen daraliyorum, cogunluk sukurdeyim. Ne kendimizde ne cocuklarda gecim sıkıntıları, ciddi saglik sorunlari yok...🤲🤲

Temmuz sonunda torunun okul taksidi baslayacak, 1500 tl.
Kirtasiye masrafini da koymustum kenari (2500 tl), kizim onu biz verelim deyince gezi fonuna aktardim. 😎
Bakalim nasip olacak mi...Allah saglik ve huzur versin.
Bereketli olsun abla 🥰

Bir kac cekmeceyi doktum. Baktim etiketleri uzerinde bir citcitli zibin, patikli pantolon, iki takimda alt ust bebek kiyafetleri var. Karsi komsunun arkadasi hayir isleriyle mesgul. Kendi cabalariyla topluyor, ihtiyac sahiplerini tespit edip evlerine goturuyor. Komsu evde degil, yarin ilk isim onlari teslim etmek. Corbada bizim de tuzumuz olsun...

X