Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Teşekkür ederim ❤ama benim bir sorunum var altına ceviremiyorm 😁sürekli TL de zarar ediyorum,altın alma özürlüyum bir de araba bulursak hemen bozdururuz uzun vadeli olmaz diye diye tamamına almıyoruz aslında 😁su araba işi hallolsa tamamını altına yatrcam uzun vade olacak diye , bekliyorumm
Altin alinca en az 2 sene yok saymak gerekiyor. TL' da her gecen gun eriyor. Nasip...🤷‍♀️

Emekliliğin hayırlı olsun
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin 😍
Amin canım cümlemize inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Emekli olunca maneviyatımı buldum diyebilirim. Kuran kursu na gittim kuranı kerim okumasını öğrendim. Çokça şükür sebeblerim var... 😘

Amin canım cümlemize inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Emekli olunca maneviyatımı buldum diyebilirim. Kuran kursu na gittim kuranı kerim okumasını öğrendim. Çokça şükür sebeblerim var... 😘
Ne mutlu sana
Rabbim kendi nezdinde doğru olanı bizlere yaşamayı nasip etsin 😍🥰

Oğlusu uyuttum ve sayfaları en baştan okuyayım dedim,fırsatım olmamıştı önceden 🙂Öğrendiğim şeyler oldu uygulayacağım ins 🙏

1.Haftalik yemek menüsü oluşturmak
2.Maastan ayirdigim harçlıkları haftalara eşit dağıtmak
3.Uygun buldukça stoklar yapmak (Bu çok iyi oluyo gerçekten, özellikle temizlik ürünleri çok para tutuyor onları stok yapınca haftalık harcamalar düşer )

Beklediğim sınav ücretleri var sabırsızlıkla bekliyorum kalan borcumu kapatıp bir an önce tasarruf ve birikim yapmak için😇 sarı kızlar gelsin inşallah sonrasında Allah'ın izniyle 🙏🤩
İyi ki varsınız kızlar ❤️😇👏

Iyi akşamlar hanımlar bu aralar yazmaya pek fırsat bulamadım.ama sizleri okuyorum :halay:
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Altın alanlar da bereketli olsun inşallah.

Bugün komşum çağırdı gittim çay içtik sonra çıktık biraz yürüdük iyi geldi,hava almış oldum.

Bu saat oldu ben sarma sariyorum yarın için biraz da anneme yollicam.
Çocuklarda uyudu zaten bitirip ben de geçer dinlerim.

Iyi akşamlar hanımlar bu aralar yazmaya pek fırsat bulamadım.ama sizleri okuyorum :halay:
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Altın alanlar da bereketli olsun inşallah.

Bugün komşum çağırdı gittim çay içtik sonra çıktık biraz yürüdük iyi geldi,hava almış oldum.

Bu saat oldu ben sarma sariyorum yarın için biraz da anneme yollicam.
Çocuklarda uyudu zaten bitirip ben de geçer dinlerim.
Kolay gelsin canım şimdiden afiyet olsun 😍
Canım senin yaş kaç çalışıyor musun?

Genç yaşta birikimin tasarrufun önemli olduğunun farkında olmak çok güzel
Çalışmayı sen mi istemedin ?
Aslında çalışmayi çok isterdim ama ben lise mezunuyum:KK43:babam okumamı istemedi çokta başarılı bir öğrenciydim.ögretmenlerim,müdürüm bile babamla beni okutması için konuştular ama yok okutmam ben kız çocuğu tek başına bir yere yollamam dedi.aslinda ben almanya doğumluyum orda orta 1 kadar okudum sonra tekrar Türkiye döndük.kardeşimi de okutmicaktı zar zor kavga gürültü ikna etti,ben saygı bozmak istemedim babama karşı:KK43:

X