Bereket olsun.
Bereketli olsun afiyetle yiyin
güle güle kullansın güzel günlerde inşallahçok teşekkürler hanımlar hepimiz için inşallah
Kızımın odasını yapmayı planlıyoruz demiştim. Genç odaları araştırdım ama pek içime sinmedi.odayi çok boğmak istemedim. Eşimle çizdiğimiz dolabı yaptırmaya karar verdik, hatta usta getirmiş bugün eşim. Dolaba ek olarak banyoya boydan bölmeli bir dolap, ve şuan askı kısmı açık olan vestiyerimizi kapalı hale getirecek şekilde aynalı kapak, mutfakta da bir kaç ek raf yapacak şekilde ölçüler aldırmış fiyat bile konuşmuşlar. Hepsini 3500 TL ye yapacakmış. Hem de 9 taksit. Çok Uygun geldi. Malzemesi de güzel sade beyaz seçtim.
Eşimle konuştuk 1500 TL benim SGK yatmıştı onu peşin verip kalan 2000 TL yi karta vuracağız. Biliyorsunuz kartı kapattık, kredi çektik ama 9 taksit yapması bizim için engel olmaz dedik. Hem sadece bu ihtiyacı yapıp yine her kart ödemesinde o kadar limit düşüruruz diye konuştuk.
Dolap bittikten sonra kızımın kumbara parasıyla duvar kağıdı yapacağız, sonra da satılan iki yatağın parasıyla kızıma yatağın ranzasini alacağım.
İçindeki yatak bir sonraki aya artık.
Bir de benim zulamdaki 200, TL ye kızıma aktivite masa , sandalye ve oyun hamuru aldım.
Rabbime binlerce şükür. Ufak Ufak yaparım dediğim odanin çoğunu yapmak için adım atıyoruz.
Bereketli olsun canımMerhaba hanımlar maaşlar yattı ve planladigim gibi 2000 altın aldım
Ne demişler başlamak bitirmenin yarisidir inşallah bu senenin sonunda elden aldigimiz borç bitmiş olur
Amin aynen başladık bakalımBereketli olsun canım
Bir yerden başlamak lazım
Hayırlı olsun her çok azdan olur o nedenle az çok demeden helal ve bereketlisini dileyerek Allah'tan ,birikime devamAmin aynen başladık bakalım
Bereketli olsunMerhaba hanımlar maaşlar yattı ve planladigim gibi 2000 altın aldım
Ne demişler başlamak bitirmenin yarisidir inşallah bu senenin sonunda elden aldigimiz borç bitmiş olur
Alınanlar bereketli ve afiyet olsunSanırım bu haftanın harcama faslı bitti
Haftaya 479 tl ile başlamıştım
Bu hafta toplam harcama 329.88 tl dağılımı şu şekilde;
Mutfak harcaması 105.30 tl
Stok 224.58 tl
Kış hazırlığı 0 tl
Haftaya devreden miktar 149 tl
Amin Allah razı olsun canımAlınanlar bereketli ve afiyet olsun