Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bugun uyumusum, demek ki ihtiyacim varmis.
Dun yapardim, yapamazdim derken evi temizledim. Camlar surekli acik olunca agaclardan cok toz oluyor...
Bugun de mutfak dolaplarinin icine bir el atabilirsem iyi olacak. Temizlige yardimci da gelse o kadar teferruata girisemiyor.
Yarin da pazar ve market isi var. Kizimla gideriz insaallah...

Bereketli olsun afiyetle yiyin
güle güle kullansın güzel günlerde inşallah

Kahvaltımızı yaptık
Sabah erkenden kayısı suyumu da yaptım akşama kadar buzdolabında buz gibi olur
Birazdan nasipse markete giderim bu aralar kredi kartı kullanıp elimdeki nakite sahip çıkmam lazım
Ama kredi kartını kullanırken de ihtiyaç dışı harcama yapmıyorum

Alınanlar bereketli ve afiyet olsun

Dün akşam yürüyüşe çıktık biraz alisveris yapıp geldik 190 lira tuttu bir kısmı stok.
Ben de yavaş yavaş tüm stokları arttiracagim.
Bugün de oğlana vitamin takviyesi ayakkabı çanta ve kıyafet almayı planlıyorum bugün cikamasam yarın inşallah,bakalım ne kadar tutacak

Evdekiler uyurken kahvaltımı yaptım, olsan güzel olurdu Varyemez ,
Salonu kapısını kapatarak sildim ve tozunu aldım,
Balkonu süpürdüm,
Mutfağı suprup silerken kızım ,yeğenim ve eşim kalktılar, kahvaltı hazırladım, onlara karpuz ile eşlik ettim,
Çamaşır astım, mutfak toplayıp et haşladım,
Kahve içtikten sonra diğer odaları temizledim, tuvalet banyo temizledim, duş aldım, tekrar çamaşır yıka ser,
Patates, patlıcan, biber kızartıp et ile türlü gibi yapt im, soğan, domates ilave ettim, cacık ile yendi,
Kuruyan çamaşır topladım çay içerken yazıyorum, açtık klimayı oturuyoruz, uyuyasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…