Mis mis dolu dolu bir gün geçirmişsinEvdekiler uyurken kahvaltımı yaptım, olsan güzel olurduVaryemez ,
Salonu kapısını kapatarak sildim ve tozunu aldım,
Balkonu süpürdüm,
Mutfağı suprup silerken kızım ,yeğenim ve eşim kalktılar, kahvaltı hazırladım, onlara karpuz ile eşlik ettim,
Çamaşır astım, mutfak toplayıp et haşladım,
Kahve içtikten sonra diğer odaları temizledim, tuvalet banyo temizledim, duş aldım, tekrar çamaşır yıka ser,
Patates, patlıcan, biber kızartıp et ile türlü gibi yapt im, soğan, domates ilave ettim, cacık ile yendi,
Kuruyan çamaşır topladım çay içerken yazıyorum, açtık klimayı oturuyoruz, uyuyasım var
Hayırlı olsun her çok azdan olur o nedenle az çok demeden helal ve bereketlisini dileyerek Allah'tan ,birikime devam
Teşekkür ederim hanımlar herkesin ki inşallahBereketli olsun
Inşallah verır arkadaşın bugün yarınAlışverişe çıkamadık maalesef araba olmayınca hayat ne kadar zor ya
Bir arkadasa da borç vermiştik bu ayın 15 inde vereceğim demisti araba için olan paradan verdiğimizi biliyor.İnsaallh geciktrmez.
Çiğköfte sipariş ettik içecek ve ekstra bı iki şey 40 lira civari harcama oldu sadece bugün .
Allah namerde muhtaç etmesin biz ilk kez arabasız kaldık.Biz sormadan arayıp araba lazım mı diyen çok arkadaş oldu Allah razı olsun, ama bir iki kişinin de nasıl bencil olduğunu gördük iyi oldu aslında ,eşim hep çok iyi iyi derdi ben de senin kimseye işin düşmemiş işin düştükten sonra belli olur derdim beni bozardiInşallah verır arkadaşın bugün yarın
Araba kolaylık oluyor bazı durumda
Hayırlısı ile alırsınız inş
Valla o parayı gözden çıkardık muhtemelen gecikirInşallah verır arkadaşın bugün yarın
Araba kolaylık oluyor bazı durumda
Hayırlısı ile alırsınız inş
Canım ne zaman doneceksin gün geçtikçe artarsa diye ben olsam alırdım ama pazartesi piyasa açılınca artış görünüyorsa hemen gidip alırsn düşüş varsa dönünce alırsın tabi sen bilirsinSabah oglusla beraber erkenden kalktık,kardeşim ve yeğenler de var kahvaltı hazırladik yedik onlar fındık toplamaya gittiler ben akşam yemeklerini hazırladım.
Karnı yarık
Pilav
Mercimek çorbası
Cacık
Annem dışarıdaydi o gelince oğlusu ona bırakıp arkadaşımla buluştum.20 sinde Ankara'ya dönüyoruz kısmetse, gitmeden goreyim dedim gayet mesafeli tedbirli şekilde tabi.
Gün içerisinde kuyumculari gezdim gram almak için ama fiyatlar çok geldi,482 TL.. Ankara'dan uygundur sanmıştım Ankara 475 TL dedi telde..Almadan döndüm sizce almalı mıydım ?
Bu arada Eylül'de arkadaşın düğünü var,çeyrek borcum var kendisine.. Ağustos ortası çeyrek ücreti yollayacağım demiştim, kendini hatırlattı nasılsın napiyon düğün tarihi netleşti diye
Elimde çeyrek var aslında, kardeşimle onu mu göndersem çeyrek parası mi göndersem acaba ???
Kira,annemin SGK,353 Luk kredimi ayırdım bir kenara ama gram alamadan döndüm çok mutsuzumsizce alsa mıydım sizin oralarda ne kadar
O sınav ile beraber toplam 6 sınav başvurusu yaptım inşallah hepsi çıkar5 Eylül'deki bursluluk sınavında görev almak isteyenler için mebbis başvuru ekranı açılmış bilginize kızlar
Bereketli olsun kaçtan aldın acabaMerhaba hanımlar maaşlar yattı ve planladigim gibi 2000 altın aldım
Ne demişler başlamak bitirmenin yarisidir inşallah bu senenin sonunda elden aldigimiz borç bitmiş olur
20 sinde dönüyoruz Allah'ın izniyle 5 gün sonra.Pazartesi duruma bakayim olmazsaCanım ne zaman doneceksin gün geçtikçe artarsa diye ben olsam alırdım ama pazartesi piyasa açılınca artış görünüyorsa hemen gidip alırsn düşüş varsa dönünce alırsın tabi sen bilirsin
Başka ne sınavı vardı?O sınav ile beraber toplam 6 sınav başvurusu yaptım inşallah hepsi çıkar
ÖSYM giste kpss sınavları var 5 oturumBaşka ne sınavı vardı?
Tamam canım il merkezinde olan sınavlara başvuruda bulunmuyorum maliyeti kurtarmaz diyeÖSYM giste kpss sınavları var 5 oturum