Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Seni çok iyi anlıyorum üzülme Allah can sağlığı versin.

Allah yardımcınız olsun canım
Üzülme, bazen insan dibi gördüm sanıyor umutsuzluğa kapılır gibi oluyor ama sabır deyip yaşamaya devam etmeyi tercih edince Allah bir bakıyorsun hayatını öyle bir yoluna koyuyor ki hiç anlamıyorsun
Inşaallah Rabbim kapıların en güzellerini sizlere bizlere açıversin

Seni çok iyi anlıyorum üzülme Allah can sağlığı versin.
Sagol canim... cok sükür saglikliyiz, cocuklarimiz saglikli yanimizdalar. En büyük sükür sebebimiz zaten. Suanki borclarimiz esimin bir kac sene evvel deprosyona girip , hic birseyi umursamadan yapmasi yüzünden oldu. OTurup hesap yaptim ve Ben o kadar borcumuz oldugunu unutmusum .. resmen hic birsey icin her ay zorluk cekiyoruz.
Kendisi suan hatasini kabul etsede, Elsen birsey gelmiyor maalesef.
Isime döneyim diyorum, kücük kizima kiyamiyorum, yuvaya vermem lazim. Yazik daha kücük ya ....

Ahh canim, Allah razi olsun. Allah her kim dardaysa ona yetissin insallah. Ben evlendigimizden beri kolay degildi hic birsey Bizim icin, tam hersey güzel , yolunda derken. Esim rahatsizlandi. .. cok sükür evlatlarim yanimsa sagliklilar.
... bazen düsünüyor insan hersey daha da güzel olabilirdi diye. Nasipten öteye gidilmiyor..

Amin canım
Sağlıkla imtihan çok zor gerçekten Allah sağlığımızı almasın

Günaydın canlar. Tam 6 aydan sonra annemlere geldik. Tâbi çok dikkat ediyoruz. Annem çok ısrar etmeseydi yine gelmezdik. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Birşey bulastirmayiz inşallah.
Bı iki saate çıkarız eve doğru gideriz. Annem yine birçok şey hazırlamis. Yoğurt, salamura yaprak, yer fıstığı, peynir bunlar hatirladiklarim.
Kızım çok eğleniyor burda. Bahçede tavukları hindiler kazlar ördekler. Keyif yapıyor valla :) bahçeden iki sepet incir topladık.ayni şekilde üzüm.hem bize hem kv ye koydular.

Esim gezi programlarimiza arkadaslari da esli katilsin istiyordu.
Ben de her seyahate, herkesle cikilmaz. Kucuk de olsa bir tecrube yasamadan olmaz diyordum.
Az once aradi, icin icin bozulmustum ama hakli ciktin. Termalde sorun yok ama gezme konusu olunca cok tatsizlar, keyif almiyorlar, mizmizlar, memnuniyetsizler. Iyi ki test etmisiz dedi. Iki gunlugune Kastamonu'ya gitmisler, esim diyor burnumdan geldi.
Dedim bir de 8-10 gun gittigimizi dusun. Yok diyor bu grupla termal ve otel tatili disinda bir sey yapilmaz...
Ohh cok sukur anladi...
Allah korusun, yillarin dostluguna sogukluk girmesi de var...
Ayrica kizlar, gittikleri yerlerde esnaf kan agliyormus, bir cok dukkan ve isletme kilit vurmus...

Onumuzdeki kis zorlu gececek...
Allah insanimizin yardimcisi olsun...

Son düzenleme:
Amin kış mevsiminde zaten faturalar,yakıt parası derken geçim zor oluyordu şimdi daha da zorlasacak virüs yüzünden Allah'ım refaha çıkarsın bütün insanlığı kurtarsın bu illetten,ceplere bereket versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…