Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Evdekiler uyurken kahvaltımı yaptım, olsan güzel olurdu Varyemez Varyemez :KK200: ,
Salonu kapısını kapatarak sildim ve tozunu aldım,
Balkonu süpürdüm,
Mutfağı suprup silerken kızım ,yeğenim ve eşim kalktılar, kahvaltı hazırladım, onlara karpuz ile eşlik ettim,
Çamaşır astım, mutfak toplayıp et haşladım,
Kahve içtikten sonra diğer odaları temizledim, tuvalet banyo temizledim, duş aldım, tekrar çamaşır yıka ser,
Patates, patlıcan, biber kızartıp et ile türlü gibi yapt im, soğan, domates ilave ettim, cacık ile yendi,
Kuruyan çamaşır topladım çay içerken yazıyorum, açtık klimayı oturuyoruz, uyuyasım var
Mis mis dolu dolu bir gün geçirmişsin
Ellerine sağlık canım 😍

A101 den, ped, yüz temizleme pamuğu, konserve mısır aldım 45tl
Şoktan süt yoğurt ekmek 12tl
Dondurma 6tl
Yeğenimi kuaföre getirdim saçını kestiriyor 25tl
Şimdilik bu kadar
Bankaya gidip para çekmedim henüz

Alışverişe çıkamadık maalesef araba olmayınca hayat ne kadar zor ya 🙁

Bir arkadasa da borç vermiştik bu ayın 15 inde vereceğim demisti araba için olan paradan verdiğimizi biliyor.İnsaallh geciktrmez.

Çiğköfte sipariş ettik içecek ve ekstra bı iki şey 40 lira civari harcama oldu sadece bugün .

Alışverişe çıkamadık maalesef araba olmayınca hayat ne kadar zor ya 🙁

Bir arkadasa da borç vermiştik bu ayın 15 inde vereceğim demisti araba için olan paradan verdiğimizi biliyor.İnsaallh geciktrmez.

Çiğköfte sipariş ettik içecek ve ekstra bı iki şey 40 lira civari harcama oldu sadece bugün .
Inşallah verır arkadaşın bugün yarın
Araba kolaylık oluyor bazı durumda
Hayırlısı ile alırsınız inş

Inşallah verır arkadaşın bugün yarın
Araba kolaylık oluyor bazı durumda
Hayırlısı ile alırsınız inş
Allah namerde muhtaç etmesin biz ilk kez arabasız kaldık.Biz sormadan arayıp araba lazım mı diyen çok arkadaş oldu Allah razı olsun, ama bir iki kişinin de nasıl bencil olduğunu gördük iyi oldu aslında ,eşim hep çok iyi iyi derdi ben de senin kimseye işin düşmemiş işin düştükten sonra belli olur derdim beni bozardi😏😏 bu vesileyle görmüş oldu çok da iyi olduuu🙄😅😅😅

Bu arada arabayı bir kaça güne alacağız işlemler tamamlandı kredi çektik altınları bozduk ödemenin büyük kısmını yaptık rahatladık🥰🥰🥰

Sabah oglusla beraber erkenden kalktık,kardeşim ve yeğenler de var kahvaltı hazırladik yedik onlar fındık toplamaya gittiler ben akşam yemeklerini hazırladım.
Karnı yarık
Pilav
Mercimek çorbası
Cacık
Annem dışarıdaydi o gelince oğlusu ona bırakıp arkadaşımla buluştum.20 sinde Ankara'ya dönüyoruz kısmetse, gitmeden goreyim dedim gayet mesafeli tedbirli şekilde tabi.
Gün içerisinde kuyumculari gezdim gram almak için ama fiyatlar çok geldi,482 TL.. Ankara'dan uygundur sanmıştım Ankara 475 TL dedi telde..Almadan döndüm sizce almalı mıydım ?
Bu arada Eylül'de arkadaşın düğünü var,çeyrek borcum var kendisine.. Ağustos ortası çeyrek ücreti yollayacağım demiştim, kendini hatırlattı nasılsın napiyon düğün tarihi netleşti diye 😁
Elimde çeyrek var aslında, kardeşimle onu mu göndersem çeyrek parası mi göndersem acaba ???
Kira,annemin SGK,353 Luk kredimi ayırdım bir kenara ama gram alamadan döndüm çok mutsuzum 🙄 sizce alsa mıydım sizin oralarda ne kadar

Sabah oglusla beraber erkenden kalktık,kardeşim ve yeğenler de var kahvaltı hazırladik yedik onlar fındık toplamaya gittiler ben akşam yemeklerini hazırladım.
Karnı yarık
Pilav
Mercimek çorbası
Cacık
Annem dışarıdaydi o gelince oğlusu ona bırakıp arkadaşımla buluştum.20 sinde Ankara'ya dönüyoruz kısmetse, gitmeden goreyim dedim gayet mesafeli tedbirli şekilde tabi.
Gün içerisinde kuyumculari gezdim gram almak için ama fiyatlar çok geldi,482 TL.. Ankara'dan uygundur sanmıştım Ankara 475 TL dedi telde..Almadan döndüm sizce almalı mıydım ?
Bu arada Eylül'de arkadaşın düğünü var,çeyrek borcum var kendisine.. Ağustos ortası çeyrek ücreti yollayacağım demiştim, kendini hatırlattı nasılsın napiyon düğün tarihi netleşti diye 😁
Elimde çeyrek var aslında, kardeşimle onu mu göndersem çeyrek parası mi göndersem acaba ???
Kira,annemin SGK,353 Luk kredimi ayırdım bir kenara ama gram alamadan döndüm çok mutsuzum 🙄 sizce alsa mıydım sizin oralarda ne kadar
Canım ne zaman doneceksin gün geçtikçe artarsa diye ben olsam alırdım ama pazartesi piyasa açılınca artış görünüyorsa hemen gidip alırsn düşüş varsa dönünce alırsın tabi sen bilirsin

Canım ne zaman doneceksin gün geçtikçe artarsa diye ben olsam alırdım ama pazartesi piyasa açılınca artış görünüyorsa hemen gidip alırsn düşüş varsa dönünce alırsın tabi sen bilirsin
20 sinde dönüyoruz Allah'ın izniyle 5 gün sonra.Pazartesi duruma bakayim olmazsa

Bu arada bugün anneme gıda ve temizlik malzemeleri aldım,178 TL..bakkala 450 ye yakın borcu vardı onu da ayirmistim ama illa kendi verecekmis verdi. Yeğenime de bir iki bişey aldım.Kardeşime 100 gelinimize bebiş için 100 veririm anneme 200 veririm kalan bana kalır.yegenlere de harçlık veririkm.Arkadasin çeyreğini nasıl yapsam kararsızım karar verince bu ayın birikimini yazarım Varyemez Varyemez

Selam canlar.
Altinlariniz , birikimleriniz bereketli olsun.
Dün, birseyler sattim. 35 e. 5 lirasini kumbaraya attim, gerisini harcadim. Disardaydik bütün gün market alisverisi derken 70 lira harcamisiz.
Biraz moralim bozuk, aeabamiz ariza vermeye basladi, ben satmak istemiyordum ama sonunda esime hak verdim. Güzel bi ailelik araba bulduk, bizim zaten hali hazirda bi borcumuz var iken bir de arabanin aritalanmasi. Gel gitler yasiyorum iki gündür. Bi süre arabasiz duralim desemse elim kolum, cocuklarla her isiimi hallediyorum. Kafamiza neresi eserse ordayiz. Maalesef öyle biriktiripte alinacak gibi degil . Ev alalim diye ugrasirken cikan bu borclar beni üzüyor . Hayirlisi ne yapalim.

X