her çok, azdan olur... damlaya damlaya göl olur... asl olan paranın miktarı değil, berekettir vs. vs :)Bizim birikim altında öyle aman aman çok değil de yine de şükür
Gümüş ilk defa aldık 1000 liralık sadece yani getirisi olsa da öyle aman aman olmaz ama olsun:) şükür hepsine :)
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyorEki Görüntüle 2674835
Taze pişilerim var gelin çayla yiyelim hanımlar
Bugün dağıtmak için pişi yaptım
Teşekkürler canımEllerinize sağlık çok güzel görünüyor
Allah kabul etsin, elinize sağlıkEki Görüntüle 2674835
AminnnnnnAllah kabul etsin, elinize sağlık
Ellerine sağlık Allah kabul etsin ve Allah seni iyi etsin kalkıp yapcam canım çektiEki Görüntüle 2674835
Mesele nereden başlayacağını düşünmek değil nerden olursa olsun biran evvel başlamak benceHanımlar merhaba
Sizden tavsiye almak istiyorum nasıl biriktiriyorsunuz ipuclariniz var mı
Kredi kartı kredi ev ve ihtiyaç ekşi bakiye bunlar kafamı sürekli kurcalıyor kayda değer bir sonuç da alamıyorum düşünsem de özellikle çocuklara hayır deme noktasında biraz eksiğim galiba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Yaa yazdığın bı çok şeyde kendimi görüyorumHahahahah neden öyle dedin kuzum :)
Merhaba...Hanımlar merhaba
Sizden tavsiye almak istiyorum nasıl biriktiriyorsunuz ipuclariniz var mı
Kredi kartı kredi ev ve ihtiyaç ekşi bakiye bunlar kafamı sürekli kurcalıyor kayda değer bir sonuç da alamıyorum düşünsem de özellikle çocuklara hayır deme noktasında biraz eksiğim galiba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Mesele nereden başlayacağını düşünmek değil nerden olursa olsun biran evvel başlamak bence,kendimizden asla kismadan ve israf etmeden birikim yapmaliyiz,aylık gelir gider ve fazla harcanildigini düşündüğunuz noktalar nelerdir.Bunalara göre bi yol izleyebilirsnz.Biz de de sorun şuydu eşim birikim yapmayı gereksiz görüyor her ay gelirimiz var diyordu ben de tam tersini söyleye söyleye gereksiz harcamaları göstere göstere onu da değiştirip birikim yapmaya çalışıyorum
Çok teşekkür ederimMerhaba...
Gideri, gelirin altinda tutarak biriktiriyorm.
Ihtiyacim olmayan hic bir seyi almiyorum.
Mutfagi kontrol altinda tutuyorum ki, israf olmasin.
Cocuklar kucukken gerektiginde hayir da diyordum.
Simdi de toruna diyorum.
Bir de birikimi maasi alir almaz ayirmak cok onemli.
Yaa yazdığın bı çok şeyde kendimi görüyorum
Not:Benim oğlum da iki yaşında
Ben de dün gümüş hesabı açıp ufak alım yaptim
Ben de diyetteyim......
Bu vb basliklar da motivasyonunu arttirir.Çok teşekkür ederim
Bı planlama yapıp uyacagim bu sefer inşallah yatindan sonra ayın on beşi burayı düzenli takip edeyim bakalım neler yapabilecegim
Evde oyuncak dükkanı gibi işin kötüsü bugün yen oyuncakciya iki çocuk için 200lira gibi bı para bıraktık hemde ekside iken gezelim diye girip küçük bişi alayım falan deyip sonra bı bakıyoruz bir çok şeyden kistigimizi ıvır zıvır oyuncağa falana vermiaiz
Ben artik, dogum günü, bayram disinda hediye almamaya karar verdim. Disari cikinca oxuncsklara bakiyoruz ama almiyoruz. Israr ederse dogum gününde almak istediklerin listesine yazalim , zamani gelince aliriz diye konusuyoruz. Ilk zamanlar anlamiyordu, hemen istedihine ulasiyor diye agliyordu. Simdi kendisi söylüyor. Bütün oyuncaklari Killer indirdim cünkü oynamiyorlar, birsene boyunca o istedigi halen aklindaysa aliyorum. Ögrensin, oynasin diye aldiklarima yazik, disari cikip parkta oynamak baska aktiviteler yspmayi daha cok seviyor cocuklar.Çok teşekkür ederim
Bı planlama yapıp uyacagim bu sefer inşallah yatindan sonra ayın on beşi burayı düzenli takip edeyim bakalım neler yapabilecegim
Evde oyuncak dükkanı gibi işin kötüsü bugün yen oyuncakciya iki çocuk için 200lira gibi bı para bıraktık hemde ekside iken gezelim diye girip küçük bişi alayım falan deyip sonra bı bakıyoruz bir çok şeyden kistigimizi ıvır zıvır oyuncağa falana vermiaiz
Sohbet arasinda soyleyince anliyorlar. Baslarda uygulamada sıkıntı olsa da, alisiyorlar. Onemli olan yoksunluk hissi vermeden kavramasini saglamak. Masallah, Allah hepsine saglikli ve uzun omurler versin...Ben artik, dogum günü, bayram disinda hediye almamaya karar verdim. Disari cikinca oxuncsklara bakiyoruz ama almiyoruz. Israr ederse dogum gününde almak istediklerin listesine yazalim , zamani gelince aliriz diye konusuyoruz. Ilk zamanlar anlamiyordu, hemen istedihine ulasiyor diye agliyordu. Simdi kendisi söylüyor. Bütün oyuncaklari Killer indirdim cünkü oynamiyorlar, birsene boyunca o istedigi halen aklindaysa aliyorum. Ögrensin, oynasin diye aldiklarima yazik, disari cikip parkta oynamak baska aktiviteler yspmayi daha cok seviyor cocuklar.
Suanlik benim birikimlerim ufak, insallah ise dönünce biraz daha birseyler ysparim bakalim...