Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

durkan gecmis olsun.Allah bundan kötü durumlara koymasın da ne yapalım bugünler de gecer gider inşallah.Giden de ömürden gidiyor gerçi.Allah sağlık versin ömür versin rızık versin de gerisi teferruat.
Aldiklarin da hayırlı olsun güle güle giy

İyi bari,arkadaşlarım pahalılığından dem vururlardı.aklımda kalmış
Sürekli marka takıntıları varsa Alvinadan aşağısını giymem gibi ve de sürekli bir giydiğini giymemek gibi
Eşarplar illa vakko ,pierra cardin ,aker bilmem ne olacak
tanesi eşarbımın 500 tlden aşağı olmayacak saf ipek olacak vs vs gibi tutumlar içerisindeyseler
O zaman para pul yetmez tabiki

O şekildeki tesettürlülerimizi Sahabe devrindeki analarımızın tesettür anlayışlarıyla kendilerini bir karşılaştırıp bir kez daha düşünmelerini tavsiye ederim

Bu kafayı 20 tl de kapatıyor 1000 tl de kapatamıyor
Allah önce kendime akıl fikir hidayet versin
Nefsini terbiye edenlerden olabilmeyi diliyorum
Yoksa bu nefis insanı terbiyesizleştirecek

Ben 3 yıldır tesettürlüyüm. Emekli olduktan sonra yani kıyafet te daha öncesi ve sonrası hiç bir zaman marka takıntım illa şu veya bu olacak gibi düşüncem olmadı. Benim için pamuklu kumaş, rahatlık, efil efil olması ilk sıralarda.
Ayakabı ortapedik ve noktalı olması tercihimdir.

Tam benim kafadansın canım
Benim etrafta kazancını çaputa yatıran kesim çok onlar olmasa bu piyasa nasıl döner diye de düşünmüyorum hani
Ben de bugün elimden geldiğince ekonomiye altın alarak can vermeye çalıştım

durkan
Emekli olduğunu bilmiyordum
Kamuda çalıştım işçi kadrosunda özürlüyüm ve kronik rahatsızlığımdan dolayı malulen emekli oldum, normal çalışsaydım 2028 yılında olmam gerekti.
Hayatımda verdiğim en güzel karar diyebilirim erken emekli olmakla.
Allah herkese hayırlısıyla sevdikleriyle yedirmeyiz nasip eylesin.

165 gram gümüş aldım ama neden aldım niçin aldım hiç bi fikrim yok hahahahahah

Bilenler aydınlatabilir mi şu an mantıklı miydi hoş iş.isten geçti.ama olsun :)

165 gram gümüş aldım ama neden aldım niçin aldım hiç bi fikrim yok hahahahahah

Bilenler aydınlatabilir mi şu an mantıklı miydi hoş iş.isten geçti.ama olsun :)
Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…