Bugün kuyumcuda gördüm külçe şeklinde 1000 gramlık gümüşleri165 gram gümüş aldım ama neden aldım niçin aldım hiç bi fikrim yok hahahahahah
Bilenler aydınlatabilir mi şu an mantıklı miydi hoş iş.isten geçti.ama olsun :)
Ben de ilk defa gördüm ocaktan beri ara ara gittiğim kuyumcu hiç dikkatimi çekmemişti daha önceKuyumcuda külçe şeklinde gümüş olduğunu, alındığını ilk duydum, burda da var mı acaba
Kaç liraydı peki
Sormadım, benim dışımda müşteriler de vardı O nedenle alacaklarımı aldım hemen çıktımKaç liraydı peki
Amin canım Allah razı olsun.durkan gecmis olsun.Allah bundan kötü durumlara koymasın da ne yapalım bugünler de gecer gider inşallah.Giden de ömürden gidiyor gerçi.Allah sağlık versin ömür versin rızık versin de gerisi teferruat.
Aldiklarin da hayırlı olsun güle güle giy
Çok iyi yapmışsınız insan bir dolaşıp eve gelince iyi oluyorBizim binanın altında kuaför var arkadaşım oraya gelmiş müsaitsen görüşelim dedi aylar sonra evden çıktım çayımı termosa koydum bir kaç bardak aldım parkta oturduk içtik . Özlemişim baya iyi geldi.
Kıyafetleri güzellikler hayırlı olsun güle güle giysinler,sizde bir ara alırdınız.Varyemez bereketi olsun
Ev içi icin kıyafet aldım kızlara 55tl ye ,hemen yıkadım astım
Kendime de istiyorum
Makarna haşlanıyor salçalı yaparım, salata, yoğurt, turşu
Halkbank, ziraat bankası kullanıyorum iyice baktım gümüş hesabı göremedim, azcık heves ettim,minik miktarlarla alınır diye
Aa emekli misiniz?yaşınız kaç?Ben 3 yıldır tesettürlüyüm. Emekli olduktan sonra yani kıyafet te daha öncesi ve sonrası hiç bir zaman marka takıntım illa şu veya bu olacak gibi düşüncem olmadı. Benim için pamuklu kumaş, rahatlık, efil efil olması ilk sıralarda.
Ayakabı ortapedik ve noktalı olması tercihimdir.
Biz evde yemek bulaşık eşimde. Zorda kalınca iş başa düşüyor. Hiç sevmiyorum mutfağa girmeyiDün evde yemek yenilmedi
Bugün akşam menümüz
Kuru fasulye
Pilav
Tavuk incik
Cacık
46 yaşındayım hamd olsun.Aa emekli misiniz?yaşınız kaç?
Yaa çok iyi! Ölene kadar çalışıcam diye çok korkuyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla huzurla emekliliklerimizi doyasıya yaşayabiliriz46 yaşındayım hamd olsun.
165 gram gümüş aldım ama neden aldım niçin aldım hiç bi fikrim yok hahahahahah
Bilenler aydınlatabilir mi şu an mantıklı miydi hoş iş.isten geçti.ama olsun :)
uzun süre altın al sat yaptım bankadan, sonra platinle tanıştım, bir süre onu denedim, gümüş alanlara önceleri şaşardım ama şu son dönemde bankadan gümüş de aldım... :) fiziki gümüş bilemiyorum ama bankadan al sat la, gümüşten ev araba alan duydum şu son dönemde, zira gümüş 2 küsürlerden 6.90 lara çıktı son dönemde... :) kesinlikle ytd..
ben hobi olarak al sat yapıyorum, kısa vadede lazım olmayacak ve borç olmayan parayla yatırım yapıyorum, vade sorunum yok yani, aksi takdirde bu al-sat işleri çok riskli... :) ytd