Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydınlar 😍
Memleketteyim ama çok tedirginim.Kiz kardeşim de ailecek burada.Hostes arkadaşı eşiyle geliyormuş gorusecekler kalabilirler de..Binlerce farklı kişiyle bir arada olan birileri yani.Kardeşim acayip rahat maske mesafe umrunda degil zaten de arkadaşı nasıl gelmeyi teklif edebiliyor ben geldim kimseyle sarilmadim yeğenimi kucağıma almadım kimseyi davet etmedim kimseye de gidemedim.Korona bulasmasa bari

Günaydınlar 😍
Memleketteyim ama çok tedirginim.Kiz kardeşim de ailecek burada.Hostes arkadaşı eşiyle geliyormuş gorusecekler kalabilirler de..Binlerce farklı kişiyle bir arada olan birileri yani.Kardeşim acayip rahat maske mesafe umrunda degil zaten de arkadaşı nasıl gelmeyi teklif edebiliyor ben geldim kimseyle sarilmadim yeğenimi kucağıma almadım kimseyi davet etmedim kimseye de gidemedim.Korona bulasmasa bari

Vaka sayıları bu durumdayken gerçekten iyi cesaret
Geriye ne zaman döneceksin canım?

Günaydınlar. Karantinadaykenki rapor paramız yatmış. Benim 1502 TL eşimin 1050 tl. Kızımın odasına dolap yaptırmayı planlıyorum bir kısmını oraya harcarim herhalde.

Bugün süt aldım 7.5 tl

Markete gidersem madensuyu ve çocuklar yoğurt alırım (Ev yoğurdu yemiyorlar)
Büyük oğlan dün bana cevizli lokum getirmiş 16 tl ben 20 verdim .

Küçük oğlan kumbarasında 785 tl para biriktirmiş 600 tl sini birikim için bana verdi .
Varyemez kirli çıkım benim 🤭
Ya ben yanlış anladım ya da benim oğlan 785 tl dedi biraz önce kavanoz kumbarasında 280 tl gördüm 🙄☺ bana 600 tl verdi onu geçen babasından alıp geldiği 3000 tl sinin yanına koydum 😅

Akşam menüm

Dünden kalan azıcık nohutlu pilav
Karışık kızartma
Arnavut ciğeri
Tavuk incik
Makarna
Komposto
Yoğurt

Ciğer 250 300 gr
İncik de 4 adet olduğu için hangisini yapsam gelecekti o nedenle 2 çeşit

Selam kızlar
Patlıcanlar buzluğa yerleşti nihayet (30 kadar karniyariklik, 2 yemeklik halka doğranmış 3 de olabilir patates de koyuyorum,)
Akşam için de eşime domates ile pişirip yumurta kırdım üzerine, menemen gibi oluyor, üzerine yoğurt yanına kuru soğan....
Kemik suyuna şehriye pilavı, haşlanmış buğday ile soğuk çorba yaptım.

Selam kızlar
Patlıcanlar buzluğa yerleşti nihayet (30 kadar karniyariklik, 2 yemeklik halka doğranmış 3 de olabilir patates de koyuyorum,)
Akşam için de eşime domates ile pişirip yumurta kırdım üzerine, menemen gibi oluyor, üzerine yoğurt yanına kuru soğan....
Kemik suyuna şehriye pilavı, haşlanmış buğday ile soğuk çorba yaptım.
Bereketli olsun canım ,afiyetle yiyin

Günaydın
Avuç içlerim, ayak tabanlarım ağrıyor, rahat uyuyamadım yorgunluktan
Kahvaltı hazırlayayım, kahvaltıdan sonra büyük kızım ile ayakkabı bakmaya dışarı çıkarız, sakinken heryer, sonra manav, market,..
Geçmiş olsun canım kolay gelsin kendine çok dikkat et 🙂

Merhaba hanimlar...
Teyzem cok sukur biraz daha iyi. Tek basina agir agir da olsa ihtiyacini gormeye basladi.

Yillarca calismis, iki maasli kadinin kenarinda bir kurus parasi yok...
Neden yok? Bir evladinin ucuk kacik hayallerine maaile para yetistirmek icin cekilen kredilerin borclari yuzunden. Yillarca borc odediler, ortada hic bir sey yok. Saglik gitmis, islemleri hizlandirmak icin para yok...😖
Bu da burada ibret olsun diye kalsin.
"Ozellikle belli yasa gelmis er ve hatun kisilerin, mutlaka kenarinda ACIL DURUM PARASI olmali...O para her krizde akla gelmemeli. Ayrica ana-baba olarak fedakarligin da bir dozu olmali..."

Merhaba hanimlar...
Teyzem cok sukur biraz daha iyi. Tek basina agir agir da olsa ihtiyacini gormeye basladi.

Yillarca calismis, iki maasli kadinin kenarinda bir kurus parasi yok...
Neden yok? Bir evladinin ucuk kacik hayallerine maaile para yetistirmek icin cekilen kredilerin borclari yuzunden. Yillarca borc odediler, ortada hic bir sey yok. Saglik gitmis, islemleri hizlandirmak icin para yok...😖
Bu da burada ibret olsun diye kalsin.
"Ozellikle belli yasa gelmis er ve hatun kisilerin, mutlaka kenarinda ACIL DURUM PARASI olmali...O para her krizde akla gelmemeli. Ayrica ana-baba olarak fedakarligin da bir dozu olmali..."
Allah yar ve yardımcısı olsun gerçekten çok üzücü bir durum 😔

X